שלום לכולם כאן...

t x t 4 e v e r

New member
שלום לכולם כאן...

יש לי בעיה....ואני לא יודעת מה לעשט=ות כדי לפתור אותה... סוף סוף מצאתי תבחור שאני אוהבת וגם הוא אותי, הוא יעשה הכל בישבילי וכך גם אני, אבל יש כמה דברים שהוא לא יודע על העבר שלי. בעבר שלי עשיתי הרבה שטויות, שכבתי עם כמה בחורים, חלקם זה היה סטוצים חלקם לזמן ממושך, את כל זה הוא לא יודע. הבעיה שיש לי היא שאני בוגדת, אתם בטח תגידו כ=עליי איזה מגעילה ועוד כל מיני דברים.. אבל זה משהו שאני לא תמיד יכולה להפסיק, זה התחיל לפני כשנה וחצי עם חבר שלי לשעבר, הוא הראשון שבגדתי בו, אבל זה היה מתוך כעס, אבל גם ככה זה התחיל. פשוט לא יכולתי לעצור את עצמי באותו רגע, אני לא יודעת למה זה קורה לי, למרות שאחרי זה אני מאוד מתחרטת, ואני לא רוצה שזה יקרה שוב, אבל כשזה מגיע זה פשוט קורה. אבל בקשר לחבר לשעבר, הוא היה סתם מניאק. על מה שממש מציק לי זה לחבר שלי עכשיו, והקשר שלי איתו מאוד רציני... ובגלל זה אני לא יכולה לספר לו על העבר שלי כי אני אוהבת אותו ולא רוצה לאבד אותו, אתם בטח תגידו אם את היית אוהבת אותו לא היית בוגדת אבל זה בגלל שאתם אולי לא מבינים תמצב שלי...זה משהו שאני ממש שונאת בי, אני תמיד מתחרטת על זה , אבל זה קורה שוב, עכשיו זה פחות ממה שהיה בעבר היו לי הרבה הזדמנויות לבגוד בו, אבל לא בגדתי, מתוכם בגדתי בו פעמיים. אני יודעת, אני זבל, לא מגיע לי בחור טוב כזה... אבל אני מבקשת ממכם עזרה, אולי תוכלי לייעץ לי משהו, אתם לא יודעים כמה כואב לי. מצטערת שזה היה ארוך...תודה לעונים. ובבקשה, תנסו להבין אותי.

אהובה.א

New member
כמו שכתבת

מי שאוהב לא בוגד. נקודה. אם את אוהבת את הבחור העכשווי , לא בטוחה שתצליחי לבגוד בו גם אם תנסי. וזה רק אם את אוהבת ממש ולא אוהבת את עצם האהבה אליו. את בגדת באקס שלך כי הוא כבר שיעמם אותך. את בגדת בקודמים כי לא אהבת אותם באמת. עזבי מה שהיה בעבר. הוא לא חשוב. החשוב ביותר זה עתידך ועתידו של חברך. וכמובן , עדיתם יחד , באם יהיה. אבל רק אתם תחליטו על כך. במידה ותחליטו שזה מה שאתם רוצים לעצמכם - הביחד הזה - את צריכה לעשות את מירב המאמצים לטפח את חייכם יחד ולשמור על הזוגיות הזאת. הכל תלוי רק בכם. אני בכוונה מציינת "בכם" כי יש שני צדדים לכל מטבע. את לא נמצאת בקשר עם רובוט שעושה מה שאומרים לו. את בקשר עם בן אנוש שיש לו רגשות , כאבים ושמחה כמו כל אדם אחר. ויש להתחשב בכל מי שנמצא בחברתנו. בהצלחה

החיים זורמים וחזקים מכל שגרה

זה אנושי, זה אנושי, זה אנושי. החיים אנושיים, החיים מבקשים חיים ויכול להיות שהחיים שלך לא מקבלים מה שהם מבקשים. האם את עושה את הדברים כי משהו הדליק את הלהבה שבך או כדרך של "נקמה" מתוך כעס?

t x t 4 e v e r

New member
זה לא נעשה מתוך

כעס או נקמה... בחבר שלי לשעבר זה נעשה מכך, אבל אחרי הפעם הראשונה שבגדתי בו, זה קרה שוב ושוב... אפילו שלא תכננתי או רציתי. כשמגיע מצב שאני עם בן, ואם הוא מתחיל לעשות משהו, כמו נשיקה ומזמוז אז הוא מגיע למקומות שקצת רגישים ואני פשוט נסחפת עם זה, זורמת. למרות שלפני המעשה אני בכלל לא רוצה שיקרה משהו ואחרי המעשה אני מאוד מתחרטת, מאוד. מזמן, זה היה הרבה, הפעם אני יכולתי לעצור את עצמי בהרבה מצבים. (אבל לא בכולם הצלחתי) וזה כואב לי שאני עושה דבר כזה לחבר שלי, אני בוכה על זה , אני מנסה לדבר עם עצמי לנסות לא להגיע בכלל למצבים כאלה.. בזמן האחרון, אני הצלחתי איכשהו לשמור על זה כלומר לא להיסחף לדברים האלה, ובכלל להגיע למצב שאני פוגשת מישהו. כי החלטתי שאני מנתקת כל קשר שיש לי עם מישהו אחר, אפילו שזה יהיה ידיד טוב שלי, אני פשוט מאוד מפחדת להגיע למצב הזה שוב ושוב אני חוזרת אני לא רוצה ומאוד מקווה לא לחזור על זה כי אתם יודעים "בוגד תמיד נשאר בוגד" ואני לא רוצה להיות כזאת, אני שונאת את עצמי, אני מרגישה מגעילה, ולמרות כל זה, אני מגיעה שוב ושוב למצבים אלו. וסליחה על המגילה.

אנושית~

New member
אוהבת לאהוב

מכירה ת,זה גמני הייתי דיי מגעילה הרגשת הכיבוש הפרפרים שבאים בעוצמות והופ באותה עוצמה נעלמים ת,בעננים ת,מחוזרת ..המילים ..המבטים ..הפלרטוטים.. מן סוג כזה של אנשים שמשתעממים מהר ושינויים גורמים להם לפרוח ..חיים.. שושן צחור בגן אסור..דוקר כצבר בלב סגור.. המרדף אחר האושר .. ואולי עכשיו ני אשמע שטנצית אבל ני אומרת לך, אחרי חצי חיים של חיפושים .. כשהוא יגיע ..חסל שטויות ..זה משו כל כך עמוק ומטורף שקשה לתאר ותראי איזה פלא ..זה לא עובר ..זה רק מתגבר .. לא תראי אפאחד ממטר פיתום תרגישי כל כך נאמנה ..נאמנה קודם כל לעצמך. לחיי האהבה מרגישה להקדיש לשתינו ת,שיר מילים:יענקל'ה רוטבליט קחי את עצמך בידיים אני אומרת לעצמי פעמיים ביום אל תנסי ללכת על המים את לא קדושה, זה לא הזמן זה לא במקום יש דאגה על פנייך ואת אומרת לעצמך שאין מה למהר אז מאיפה העשן בעינייך את לא גנב וכובע אין וכלום לא בוער זה בא והולך,אישה בגילך זה היסמין שפורח אל תהפכי את הפנים כי הגורל עיוור את מחפשת עוד את המפתח אך אין מנעול ושער אין ולא גדר אם את יודעת לסלוח את יכולה בלב שלם לשכוח את הכל אם את יודעת מה נותן לך כוח לאהבה לאהבה תתני לה לגדול עם שיר על השפתיים תראי לאן הגעת אל תשכחי עדיין מאיפה את, מאיפה באת זה בא והולך,אישה בגילך

למעלה