שלום לכולם, כאן עמיר.

שלום לכולם, כאן עמיר.

בס"ד מקווה ששלומכם טוב. כידוע לכם בעוד מספר ימים (יום לאחר תשעה באב) ייצא לאור בעזרת השם הפרויקט "אלוף בשחור (הרהורים)". עוד ידוע לכם שלפני שבועיים יצא לאור התקליט "אברהם" של אחי אבי. הרבה תהיות, שאלות ותגובות באופן כללי קיבלתי (אני באופן אישי ו"נבל עשור" בכלל) לגבי ההתנהלות שלנו בעניין הפצת האלבומים והפרויקטים השייכים לנו. חלק מהשאלות שנשאלתי היו שאלות נוקבות ולעניין, חלק אמרו שדעתם כזו או אחרת, ובעיקר רובם מבולבלים ולא מבינים מה קורה, אז ברשותכם הייתי רוצה לנסות לעשות קצת סדר בדברים כדי שכולנו נבין באמת מה קורה, ומן הסתם להרבה חברים מגיע איזשהו הסבר על המתרחש. אז ככה: עקב המאבק שלי בתעשיית המוסיקה קרו מספר דברים שמן הסתם משפיעים על האופן בו אנו משווקים את התקליטים. 'היריבים' שלנו במשחק המכוער הזה הם חברות התקליטים, מפיצים וכו' (הנכללים תחת השם הכולל 'פדרציה') להם למעשה שייכות רוב הרשתות למכירת תקליטים, ואלה שלא שייכות להם 'עובדות עם' ובעלות אינטרסים משותפים איתם כאלה או אחרים. מה שקורה בפשטות הוא שאף רשת של חנויות תקליטים (וזה כולל גם רשתות גדולות אחרות שמוכרות עוד דברים פרט לתקליטים) לא רוצה, בלשון המעטה, להכניס את האלבומים החדשים שלנו לחנויות שלה. כנראה שמפעילים – כמו בכל משחק – את כל הכח על מנת לנסות לגרום נזקים, ולכן לראשונה בהסטוריה של המוסיקה הישראלית הוטל מעין חרם על אמן (במקרה שלנו שניים) יחיד ובודד שמנסה להלחם על מינימום כבוד ששייך לאמנים, שלא לדבר על מינימום פרנסה. חרם שהוא ניסיון לשבור רוח וצדק על ידי כוח ובריונות אינטיליגנטית לכאורה – ואני כותב לכאורה כי סוג האינטיליגנציה הזה הוא טיפשות לשמה. במלים אחרות, "כך ייעשה לאיש אשר ילחם בכרישים האלה". אתם יכולים היום להבין את הפחד של האמנים ואת ההעדפה שלהם לשתוק. עם כל זאת, קשה לי להסתיר את שמחתי, הרי שוב נוצר תקדים, והוא שכולם, ללא יוצא מן הכלל, משתתפים במשחקי הכח האלה נגדי. זה משמח כי כנראה אני בדרך הנכונה בעזרת השם לעשות שינוי מהותי בכל מה שמתרחש בתעשיית המוסיקה (ואתם לא יכולים להאשים אותי בכך שאיני משלם על כך מחיר לא פשוט). אף על פי שתקליטים שלי הם רבי מכר – על פי דיווחים של רשתות תקליטים – המצב הוביל לכך שגם אנשים עסקים שהמוטיבציה שלהם היא להגדיל הכנסות ושיודעים בוודאות שהתקליטים שלי מכניסים להם כסף פועלים כנגד רצונם הבסיסי וחוברים לחברים הנ"ל במטרה להפעיל לחץ מקסימלי. אני חושב שבכמה שורות אלה הבנתם פחות או יותר את המסר. חשוב שתדעו – אין זו יוזמה שלי למכור תקליטים לבד או דרך טלפון – כמו כל אמן אחר גם אני מעוניין למכור תקליטים ולהגיע לכמה שיותר אנשים. עוד חשוב שתדעו – אנחנו הולכים עד הסוף עם האמת מבלי לפחד, ואני בטוח שננצח ונביא לשינוי בעזרת השם. וסתם דרך אגב – הרבה יותר קל ופשוט היה לכאורה לשתוק, ולהישאר 'יקיר התעשייה' ו'אמן מוערך' ועוד כל מני הגדרות לא מי יודע מה מכובדות מהסוג הזה, אבל מבחינתי אם לא הייתי נלחם את המלחמה הזו אז אני לא שווה את הנייר עליו אני כותב. תודה רבה לכם, שתהיה לכם שבת שלום ושנשמע בשורות טובות אמן.

ALONR4

New member
עמיר הרבה הצלחה לך ולנבל העשור!!

מי ייתן ותדע אושר והצלחה במאבק מול הפדרציה , לפי מה שהבנתי הוא צעד אמיתי וכנה ומעבר לזה דורש הרבה אומץ. כל הכבוד שבת שלום

AviHayun

New member
הרהורים של שעת לילה,(לא כל כך) מאוחרת...

מאוד, אבל מאוד רציתי להחמיא לך, עמיר בניון. אבל כשקראתי בכתבה שהעלה אלמוג (תבורך צדיק) מה זה עושה לך, החלטתי לא להעיק עליך ולא להרעיף עלייך מחמאות. לא שאתה ממש קורא מה שכתוב כאן, אבל מבחינתי זה סוג של תרפיה. נהנתי לקרוא כל מילה בכתבה הזו בעיתון מעריב. יתרה מכך,הכתבה מסבירה לי לפחות, המון דברים, גם חלק מה"מיני וויכוח" הזה שנוצר בפורום בעידודי. זה לא שאני חושב שהוויכוח לא היה ענייני. הוא היה ענייני ולדעתי יכל גם להועיל. אבל אחרי שקראתי את הכתבה, פתאום ירד לי האסימון...כנראה שנצטרך להשלים עם זה. אתה אדם מיוחד. אי אפשר להשוות אותך לשלמה ארצי, ולכל חבורת המפרסמי הופעות למינהם וכל אלו בעלי הדרכים ה"מקובלות" לשמור על מעמדם כאמנים וכיוצרים. אני מבין שאתה לא מעוניין "לשבת על האולימפוס". הלוואי והיית מדביק את עם ישראל כולו במעט ענוה כמו זו שלך. אני מקווה שלמרות שאתה הולך נגד הרוח (וזה ממש בלשון המעטה), לא תתן לרוח הזו לשבור אותך, או שחס וחלילה "תתמסחר" לנו. הרב שלי תמיד מברך אותי אחרי כל שעור תניא "שהשם יעזור לך להיות אתה". אני עכשיו מבין בדיוק למה התכוון מורי ורבי. לכן אסיים בשליחת אותה הברכה לך ולכל בית ישראל: "מי יתן והשם יעזור לכם להיות אתם". שבת שלום ומבורך, מי יתן ונזכה לבואו של משיח צדקנו, וכי יום ט' באב הקרב ובא יהפוך מיום תענית ליום שמחה. אמן ואמן.

../images/Emo72.gif"לחיי התמימים ודוברי האמת...

וכל החיים....את חייהם באמת" שיהיה בהצלחה...כולנו איתכם.

טל טל 20

New member
אשרייך, אוהבים אותך.

נגעת בפינה עמוקה בלב. אוהבים אותך ותמיד איתך בכל צעד ושעל שתלך, בהצלחה רבה במאבק שסופו ישתלם. בשורות טובות אמן!

nuly123

New member
חזק ואמץ ובהצלחה! ../images/Emo220.gif

אני מקווה לקנות את הדיסקים בהופעה בעומר

טל טל 20

New member
כולי תקווה וציפייה ש "אלוף בשחור" ימכר שם

נשמע כמו איזה סרט טוב..

בהצלחה לעמיר ונבל עשור ושבת שלום ופשוט בושה

שחנויות התקליטים לא רוצות למכור דיסיקים של עמיר ואבי....אבל כמו שעמיר כתב שם ההפסד רק שלהם...אנחנו (או לפחות אני ועוד כמה פה) ונמשיך להזמין מנבל עשור דרך הטלפון או האינטרנט...

וואי אני ממש מחכה לדיסק!

זה יהיה פשוט ענק לשמוע אותו 40 דקות רצופות. זה באמת יהיה כאילו לצאת ל40 דקות לאיזה עולם אחר, להתנתק זה קורה לי בכל שיר ושיר אבל זה יהיה דבר בלתי רגיל.

רפי35

New member
פשוט תודה.

על זה שאתה אתה. על זה שאתה נותן לנו את המוזיקה שלך ושל אבי גם בדרך לא דרך. על המלחמה המבורכת בפדרציה. ועל זה שבחרת לבוא ולהסביר לכולנו על מה מדובר, כי עד לקריאת ההסבר גם אני לא הצלחתי להבין למה בחרת בדרך בה בחרת אבל מכאן והלאה אני (ואני מאמין שעוד רבים שכמותי) איתך ברוח ובנפש. שבת שלום, אושר ובריאות, רפי.

drumsking

New member
בהצלחה עמיר...חנויות התקליטים לא מכבדות

יוצר ואיש נהדר אבל כמו שאופיר אמר אנחנו תמיד נמשיך לתמוך בך ובנבל עשור

אשרייך..

פשוט חזק ואמץ עמיר..אני רק לא מבין למה לא לצאת למלחמה איתם בריש גלי,אבל אני גם לא מנסה להבין בטח יש מלא סיבות לכך...העיקר שיהיה בהצלחה...!!! נ.ב מישהו הזמין את הסינגל בחייאת מנבל עשור וקיבל אותו? כי פשוט הזמנתי לפני שבועיים ועוד לא קיבלתי(ת'אמת גם לא התקשרתי לברר למה מתוך עצלות אבל נראה לי שאני יעשה את זה עכשיו..חח) |בפשטות אני רק בן אדם"

גרציה פ

New member
הלוואי וב"ה יעלה ביידכם להצליח!!

חיזקו ואימצו, ויבואו ימים שאף אדם בעולם הזה לא יצליח להרע לכם בכל צורה!!

liormm2

New member
מי יתן ותצליח בדרכך! מצפים להופעה בחמישי !!!

:) אפשר לראות פה ביו טיוב את תחילת דרכך נגד חברות התקליטים!! יישר כוח!!

gala2111

New member
לאלוף בשחור..

אין לי ספק שתיקח אליפות.. אני מתרגשת תמיד נוכח דרך החשיבה המופלאה שלך . גלית דביר.

עמיר רק שתדע

שיש כ"כ הרבה אנשים שמעריכים אותך ובזים להתנהלות הזו של עושי החרם. אתה האמן הכי טוב, ולא אני לא מגימה, הכי טוב שקיים במדינה הזו. תהיה חזק ותמשיך לחזק את כולנו בשירים היפהפיים שלך, כל יום מחדש אני נהנית לשמוע את השירים, המוזיקה עושה לי טוב ומחכה בכליון עיניים לאלבום החדש.

roeibo1

New member
בהצלחה רבה. אני מאמין שאנו אנשי הפורום יכולים

להיות שגרירים של הדרך שלך ושל המוסיקה שלך. אני אישית מוכן להפיץ את הדיסקים שלך בקרב מקורבי. שהיה בהצלחה רבה. רועי

manning owneg

New member
עמיר שיהיה בהצלחה

תמיד תזכור שהאנשים איתך,וכל מי שמעריך אותך מעריך אותך בגלל כל הדברים האלה,אתה לא עוד סתם אמן,לדעתי אתה אחד האמנים היותר גדולים שיש לנו במדינה ולא רק בגלל המוזיקה. שיהיה בהצלחה עם הדיסק החדש ועם המאבק.

Crazyamani

New member
ישר כוח עמיר!!

אנחנו כולם איתך... ומקווים לשמוע אותך לעיתים קורובות יותר. ורק בשורות טובות!

למעלה