שלום לכולם, יש לי שאלה

MimiV

New member
שלום לכולם, יש לי שאלה

אני רוצה לקנות קליאו RSI , יש אחת משנת 94 שעברה 160000 ק"מ אבל יד ראשונה . אני צריכה חו"ד האם כדאי לקנות או לא??? זה יותר מידי קילומטרים או לא??? בבקשה תמליצו לי. תודה מראש.

sronis

New member
קודם כל הכבוד, בחירה טובה מאוד.

דבר שני - 160000 ק"מ משנת 94 זה די הרבה. א-ב-ל זה לא אומר שהאוטו גמור. כשאת לוקחת אותה לבדיקה, ביחד עם שאר הדברים (שלדה וכו´) שימי לב טוב לתוצאות בקשר למנוע, כמה כ"ס יש לו (חדש 110, ברור שכיום זה בוודאי פחות) ובכלל איך הוא. קחי אותה לנסיעה תראי איך היא מאיצה, לא אמורה להיות לה בעיה של כוח (למרות שהיא לא מטוס). בדקי ספר טיפולים - אם זה יד ראשונה היא צריכה להיות מטופלת באהבה. אם כל הטיפולים היו בזמן, והמנוע במצב טוב, כל מה שנשאר זה להוריד במחיר על הק"מ הגבוה ולהתחדש. רוני

redroze

New member
אחלה אוטו . . . . .

אבל זה ממש הרבה ק"מ (הקורולה שלנו לשעבר מאותה שנה עברה בדיוק חצי!!!!) . . . . . . אם אין אופציות אחרות תקח לבדיקה וכשתדברו על המחיר אל תשכח להגיד משפטים כמו: - תסתכל איזה קילומטרז´ גבוהה - בחיים שלי לא ראיתי מכונית כזו חרושה (חוץ מליסינג ושטויות כאלו) - בהצלחה אח שלי, עם כ"כ הרבה ק"מ אתה צריך לרדת הרבה או שאתה לא תפרד מהאוטו !!!!!! redroze, קורס מקוצר במיקוח . . . . . . .

ish996

New member
חשבון פשוט:../images/Emo6.gif

160 לחלק ל שמונה שנים שהרכב נוסע יוצא 20k לשנה. אומנם מעט מעל הממוצע אך עדיין בגבול הסביר. יש לזכור שהרכב הוא יד ראשונה, כלומר הבעלים הנוכחי עשה את הק"מ השנתי הזה ולא כמה ידיים שלא ניתן לדעת מי זה מה! מכיוון שמצב ה rsi משנתונים אלו לא הכי טוב (ידיים רבות וק"מ רב) יש צדק אם בהחור רוצה מחיר מחירון ולא כדאי להפסיד רכב טוב על התעקשות של אלפייה. תהני.

גרמי

New member
אני מסכים

עובדת היות הרכב יד ראשונה צריכה להיות עם יותר משקל מהקילומטראז´ הגבוה אך במעט מהממוצע.

למעלה