שלום לכולם,,יש לי שאלה...

britneyb21

New member
שלום לכולם,,יש לי שאלה...

הייתי רוצה לדעת איפה ניתן ללמוד את השפה היפנית מהאינטרנט.....?? אשמח לקבל תשובה...

last day

New member
תכנס לקישורים

בטח תמצא שם

SashTheRed

New member
ואם את לא יודעת אנגלית

אז זה כבר בעיה אחרת. כדאי שתלמדי אותה קודם, לפני שאת לומדת שפה זרה :) בהצלחה בלימודים

JPing

New member
אמם אולי כדי שנכין מידע בעברית?

לא תיהיה לי בעיה להרים WIKI או איזה CMS על האתר שלי וזה יכול לעזור להמון אנשים :)

GnomeBubble

New member
חשבתי פעם על ויקי

האמת שחשבתי בעיקר לנצל את הויקיפדיה כדי שאנשים מהפורום יכתבו כאן ביחד Wikibook (ויקיספר) ללימוד יפנית, בדומה לזה האנגלי. אז לא היתה הענות, אבל אם תהיה כזאת היום, זה יהיה נחמד. אפשר גם לתרגם את המדריך של Tae Kim שם, אם הוא יסכים (אפשר גם לתרגם באתר שלו, אבל לא נראה לי שהפורמט של האתר יתאים לעברית
)

JPing

New member
ניתן גם לתרגם את JMDict

הקובץ חופשי והם ישימו את זה כחלק מהפרויקט ( המטרה היא הרי לבנות מילון יפני-שפות זרות-יפני)

GnomeBubble

New member
זאת בכלל עבודה כבדה

השאלה היא אם יש אנשים שמעוניינים לתרום? אם כן, זה יכול להיות נפלא, וזה יכול להיות כלי מצויין לחברי הקהילה. בינתיים יש את מאית-מאמר שכתבתי בויקיפדיה על מיליות ביפנית.

JPing

New member
LOL אני יכול לתרום

יש לי זמן לשרוף מכיוון שחוץ מלעבוד ולפגוש חברים אני די פנוי :) ( OK אז JLC לוקח לי קצת זמן מהחיים אבל לא המון )

GnomeBubble

New member
עוד מישהו? ../images/Emo6.gif

בינתיים אפשר פשוט להתחיל לעבוד על המאמר בויקיפדיה העברית, שהוא ממש קטן.

Nisenhouse

New member
למען האמת, ניסיתי פעם לתרגם לעצמי

אבל מה שאני מבין לא תמיד אני יכול לתרגם בצורה חלקה לעברית. וחוץ מזה, כשניסיתי לערוך עם עורכי דפי אנטרנט (לצורך יישור נכון של הדף) התברר שאף אחד לא תומך בפורמט ההוא, וכל מה שנותר לי הוא להחליף את המילים בכל מקום ומקום...

למעלה