שלום לכולם יש לי שאלה :

כוכב ה

New member
שלום לכולם יש לי שאלה :

יש לי אורחים בערב(אני מחו"ל) והכנתי מוס שוקולד לבן פרווה יצא מידי מתוק ומגעיל. יש לכם רעיון לקינוח אחר מהיר מהיר וטעים?זה צריך להיות פרווה. יש לי 130גרם שוקולד מריר, שמנת מתוקה, סלסלת תותים. מה אפשר לעשות עם זה? ויש לי גם פודינג שוקולד ווניל. תודה רבה.

ak5

New member
יש לי מתכון של פאי שוקולד מהיר

של דנית סלומון. אפשר להשתמש רק במוס שוקולד ללא בסיס הפאי שעשוי מביסקוויטים. 1 מכל שמנת מתוקה 2 שקיות סוכר וניל 100 ג' שוקולד מריר מומס חטיף מקופלת. מקציפים השמנת עם סוכר וניל לקצפת יציבה. מוסיפים השוקולד המומס, כפית אחר כפית, תוך הקצפה מתמדת. במוס הזה ממלאים את קלתית הפאי ומפזרים מעל מקופלת. ניתן להכניס לקעריות קטנות. היות שיש לקרר לפחות 4 שעות מציע להכניס למקפיא לכשעה ואחר כך להוציא למקרר. בכל קערית לקשט עם תות.

effyba

New member
האם השמנת שלך היא פרווה??

ומאיזה שוקולד הכנת מוס שוקולד לבן שאינו חלבי?? אוכל לעזור לך אם אבין במה מדובר ביתר דיוק...

כוכב ה

New member
אכן. השמנת מתוקה היא פרווה.

והשוקולד הלבן הוא כניראה לקישוט עוגות ויצא ממש מתוק .שמתי אולי מידי הרבה שוקולד ויש לזה טעם של פלסטיק.

pirge

New member
מוס שוקולד לממהרים

מוס שוקולד לממהרים ח ד ש מקור:פירגה. 4 מנות מכניסים לקערת מערבל (מיקסר): מיכל שמנת מתוקה 2 כפות מלאות שוקולד כמו השחר\נוטלה כף גדושה עם בטן אבקת אינסטנט פודינג וניל או שוקולד ליקר תפוזים לפחות 2 כפות . או ליקר אחר. 3 כפות קוקוס מוסיף המון --מי שלא אוהב-שלא יוסיף. לחגיגה רק למי שאוהב טעם בננות שיוסיף בזמן ההקצפה: 2 בננות בשלות מאד . טעים מיד או לשים במקרר שיהיה לאחר כך. תהנו.

כוכב ה

New member
תודה פירגה זה נשמע מצוין!!

כמה זמן צריך לשים במקרר? ומה אפשר לשים במקום ליקר? תודה רבה רבה

pirge

New member
מוכן מיד. אבל כמובן אם נותר זמן,

לשמור במקרר. במקום ליקר, מעט יין,רום,וניל,או בלי כלום. בבקשה.תהנו בכיף.

כוכב ה

New member
קפץ.. לגבי גודל המנות. כתוב 4 מנות

האם כל מנה היא בגודל ששמת בתמונה? שוב סליחה ותודה..

pirge

New member
שמתי ב-4 כוסיות יין בינוניות.בתמונה

כוסית היין מאד גדולה.

pirge

New member
מוס טחינה וסילאן - מהיר

מוס טחינה וסילאן חדש ומומלץמפתיע וטעים מאד. מי שאוהב את ריח \הטעם של החלבה יופתע לטובה. מקור:פירגה מיכל שמנת מתוקה להקצפה 4 כפות טחינה 4 כפות סילאן או סירופ מייפל או דבש. כף אינסטנט פודינג וניל אפשר להוסיף 2-3 כפות חלב –לפי הצורך כפית ליקר איזה שרוצים - לא חובה לערבל הכל ביחד לצקת לכלי הגשה 4 קטנים או 2 גדולים אפשר להכין בלי האינסטנט פודינג והחלב-ולהשאיר במקרר להתייצבות תהנו.

כוכב ה

New member
פירגה המוס יצא מעולה!!!

עשיתי עם בננות ופודינג וניל וכמובן גם קוקוס. יצא משגע!תודה רבה הוספתי לרשימת הקינוחים.

למעלה