שלום לכולם יש לי שאלה

eyali one

New member
שלום לכולם יש לי שאלה

אני איל ואני רוצה ליסוע בקיץ לתאילנד למשך חודש. אולי בטיול אני אשלב את וויטנאם אבל זה לא בטוח עדיין. השאלה שלי היא האם אפשר להסתדר בתאילנד מבחינת האוכל למשך חודש. האם מישהו בפורום שיש לו צליאק עשה זאת כבר בעבר. בנוסף לכך במידה ואני אסע גם לוויטנאם אז האם שם אפשר גם להסתדר מבחינת האוכל הרי מדובר במדינות לא כל כך מפותחות. אשמח לתשובות תודה רבה לכולם. איל.

ליאורט1

New member
אפשר

טיילתי בוויטנאם קמבודיה תאילנד וסין עם הצליאק וסה"כ לא היתה אף פעם בעיה רצינית, לטעמי אתה תהיה חייב להתפשר קצת בשביל להנות באמת מהמדינות האלה(האוכל הוא פשוט חלק משמעותי לדעתי), אני לא אומר לאכול נודלס כאילו אין מחר אבל לא לאכול רק אורז לבן(למרות שגם את זה יש), תאכל מה שנראה לך הגיוני שאין בו גלוטן ותשתדל להתנסות בכל מיני מאכלי רחוב, פשוט לא תוכל לשאול מה יש בהם ולהסביר מה מותר ומה אסור. הבעיה היחידה שאני חושב עליה היא בארוחות בוקר, אם אתה מאלה שחייבים לאכול משהו ולא מסתפקים ביוגורט או כוס קפה אז כנראה שתצטרך ללכת נגד המנהגים שלך ולאכול אורז גם לארוחת בוקר (אתה חייב אבל חייב לאכול את המרקים שמוכרים בהאנוי בבקרים) מומלץ רק שתדע שאתה הולך לאכול הרבה מאוד אורז

eyali one

New member
תודה על התגובה

אבל רק אורז. אני לא צריך לציין למה אורז גורם
........ בכל מקרה אין שם מסעדות שאפשר למצוא בשר, סלטים, תפוחי אדמה וכ"ו?

ליאורט1

New member
לא לא לא הבנת

ברור שיש גם מאכלים אחרים חוץ מאורז, אני אכלתי בעיקר אורז, הם לא חזקים בסלטים(ירקות לא מבושלים זה לא הצד החזק שלהם ויש מי שיתווכח על הניקון שלהם, לא אני). יש תפוחי אדמה מדי פעם אבל גם זה לא נפוץ במיוחד(למרות שבסין דווקא היה שאני חושב על זה) בקיצור, יש עוד דברים, אל תדאג, פשוט אורז תמיד היה ותמיד יהיה ובסופו של דבר זה מה שאוכלים הכי הרבה. לדעתי תתפוצץ על האוכל שם, הוא פשוט מעולה, אם תתחיל לחקור אותם לגבי מרכיבים תגמור עם אורז לבן כי הם פשוט לא יבינו מה אתה רוצה. -נקודה חשובה, קראתי בכמה מקומות לפני שנסעתי שספרינג רולס(דומה לאגרול) בויאטנאם עשוי מדפי אורז ואכלתי אותם לא פעם ולא פעמיים, בשלב מאוחר יותר של הטיול עשיתי קורס בישול בתאילנד והכנתי ספרינג רולס וזה לא היה מדפי אורז אלה מ"דפי ספרינג רולס" שיש בהם גלוטן, ככה שאני לא סגור על העניין הזה. בקשר לתוצאות האורז, בדר"כ לא נעים לי לדבר על דברים כאלה בפורומים אבל לבחורות כאן זה בטח לא מפריע אז שיהיה, -בשום שלב לא היתה לי עצירות -בוא נגיד שתבוא מוכן לעשות סתימה או שתיים:)(או הרבה יותר) הצנרות שלהם לא בנויות לבני אדם בגודל מערבי(אני חייב לציין שהיו לנו כמה ערבים משעשעים במיוחד עם הדברים האלה...)

eyali one

New member
תודה רבה לך אשמח לעוד תגובות

במיוחד בנוגע לתאילנד.

למעלה