שלום לכולם יש לי שאלה .....

shlomish28

New member
שלום לכולם יש לי שאלה .....

שלום רב לכולם אני חדש בפורום הזה... אני נפצעתי בלבנון פציעה פיזית בראש ומאז אני סובל מאפילפסיה לא מאוזנת בעיקר שאני קם משינה לא משנה בוקר או ערב או צוהרים אני חוטף התקפים קטנים שגורמים לאבד שווי משקל ליפול...בקיצור בקטנה. אני לוקח כיום שני סוגי כדורים דאפלפט וטופמקס אבל זה לא עוזר בהתקפים הקטנים אלה רק בגדולים. שאלה שלי האם ידוע רגישות בשיניים לתרופות האלה, אני לוקח את הכדורים האלה כמעט שנתיים ואני סובל בשיניים למרות שאני שומר על בריאות השיניים ומצחצח משתמש בכול התכשירים מי פה ועוד שטויות.. אשמח לקבל תשובות....

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

לתרופות אנטי אפילפטיות עלולה להיות השפעה מזיקה על החניכיים והשיניים. את זה אמר לי רופא השיניים שלי כשהתחלתי טיפול. תשאל את רופא השיניים מה אפשר לעשות. לגבי העובדה שאתה לא מאוזן כדאי לשאול אפילפטולוג (נוירולוג המתמחה באפילפסיה) יתכן שאתה צריך להחליף תרופות או לשנות מינון.

ruthty

New member
../images/Emo13.gifshlomish

שלומי ישנם אנשים שרגישים יותר לשניים יתכן שחסר לך קלציום תעשה בדיקה אנני בטוחה שזה מהכדורים אתה צריך לבדוק את זה לעומק מחזקת את ידיך ואת ידי משפחתך בהצלחה

שלום גם לך

אני עדי בת 18 מתניה. אני אפילפטית גם.. לא ניפצעתי בשום מלחמה אבל זה גם קורה סתם.... אני גם סובלת מהשיניים... הנוירולוחג שלי אמר לי שייתכנו תופעות לוואי מהכדורים (דפלפט) אני לא חושבת אבל שזה צריך להדאיג אותך... פששוט עלינו להקפיד קצת יותר.. רק בריאות ורפואה שלמה.

tropical888

New member
אהלן shlomish28

אני אומנם לוקחת את הטגרטול אך לי יש קצת מסיגת חניכיים וזה גם מהכדורים. יש תקופות שזה יותר עמוק וכואב ויש תקופות כמו עכשו שזה בסדר ואני לא מרגישה. בתקופות הקשות אני משתדלת לשטוף את הפה במי פה מתאימים וזה עוזר מאוד ומרגיע את הכאב. הייה שלום!!!

למעלה