שלום לכולם יש לי שאלה..

BornToKill

New member
שלום לכולם יש לי שאלה..

אני בת 18 ואני מאוד רוצה להיות דיילת אוויר מן הסתם...השאלה שלי שזה נכון שאל על דוחה מועמדים שהם לא סטודנטים או בכלל בעלי תואר כלשהו? אח שלי היה דייל באלעל והוא היה סטודנט ואני זוכרת שזה היה ממש קשה להתמודד עם המצב הזה... להפסיד כמויות של שיעורים לקבוע מועדים למבחנים וללמוד בלחץ אדיר... ועוד שאלה, אני יודעת שמשכורת נקבעת על פי כמויות וסוגי טיסות...מה השכר של טיסות לאירופה ובכלל לניו יורק? הבנתי שהשכר ירד גם בגלל שיש יותר קוויקי מאשר שהייה לזמן ארוך יותר

get well

New member
בידיוק ההפך

אל על מעדיפים לא סטודנטים כי אז את יכולה לעבוד הרבה בלי כל מיני "תקופות מבחנים" שבהם חייבים לתת לך חופש בנוגכ לשכר, השכר לשעת טיסה הוא בערך 50 ש"ח לשעה כאשר טיסה זה מהרגע שהגלגלים מתנתקים מהרצפה. על שאר הזמן לא מקבלים שכר ויש גם השלמה של אשל בערך 2 דולר לשעה משהו כזה

BornToKill

New member
לא נראה לי

כן אבל תראי שרוב הדיילים הם סטודנטים...החברה מציבה סטנדרטים גבוהים מאוד...אני יודעת שזה נשמע יותר הגיוני לא להעדיף בגלל המבחנים והדד ליינס שבגללם דוחים טיסות ומשנים לו"זים... וחוצמזה יש דרישה של עבודה של מינימום שנתיים ניסיון עם אנשים..מה יקחו מלצרים...ועוד משהו, אחת הסיבות שאלעל כן תעדיף וכן רוצה סטודנטים זה בגלל השפה, כי בגרות של 5 יחידות לא כל כך מעידה שלמועמד יש רמה גבוהה באנגלית

get well

New member
את שואלת או עונה

חשבתי ששאלת כי לא ידעת אם את יודעת יותר טוב ממני אז אל תשאלי.. ובקשר לשנתיים אז כן לוקחים מלצרים!! מלצרות נחשב בעיניהם הניסיון הכי טוב מול קהל (הקל הכי קשה). וזה שאת סטודנטית לא אומר שיש לך אנגלית טובה.. ואם זה לא נראה לך אז חבל

למעלה