שלום לכולם יש לי שאלה

SHANIA MY MUSIC

New member
שלום לכולם יש לי שאלה

אני גם לא סגורה על הזהות המינית שלי אני נמשכת לגברים והיה לי קשרים רציניים וכ"ו.. אבל יש נשים מסוימות שגורמות לי לחוש משיכה אליהם מבחינה מינית ונראה לי שגם רגשית .. האם אני דו מינית? אני כבר בת 22 וזה לא בלבול של נעורים אני לא יודעת מה לעשות וזה משגע אותי חלמתי אתמול חלום שבחורה אחת מנשקת אותי שאני נמשכת אליה ואני מנשקת אותה גם ואז בסוף אנחנו נעשות חברות בסתר המשפחה שלי מסורתית והיא תקבל את זה בצורה רעה שאני דו מינית איך אני יכולה לדעת בטוח האם אני דו מינית? להתנסות עם מישהי? לגברים אני יודעת שאני נמשכת בטוח .. ואיפה אפשר להכיר בנות שהן כמוני בסיטואציה דומה ולהתנסות איתן? אני לא מכירה בכלל נשים ואנשים מאוכלוסייה כזאת בעיר שלי.... בבקשה תענו לי מה לעשות כי זה מאוד מטריד אותי..

רסקול

New member
הדבר הכי פשוט, להיכנס לפורום

לסביות בתפוז. בטוח תקבלי שם עזרה.

marik

New member
אבל .......

היא לא לסבית. היא טוענת שהיא נמשכת לגברים. אם כבר אז לפורום ביסקסואלים. וגם זה לא הייתי מפנה, כי אם היא היתה מרגישה קשורה ומתאימה לשם - אולי היתה פונה מעצמה. אולי היא לא חושבת שייכת לשם, ודווקא באה לפה למקום נייטרלי? יש אנשים שבאים דווקא לכאן, כי זה מקום נייטרלי, בלי הגדרה מיוחדת. כאן יש את כולם מהכל. לא רק הומואים ולא רק לסביות ולא רק משום דבר. אלא הכל מהכל. ולסיום, בתפוז אין פורום לסביות. יש פורום נשים בלבד, גאווה נשית.

marik

New member
ברוכה הבאה

נתחיל בזה שאת לא לסבית אם את נמשכת לגברים. את כנראה בי. ולשאלתך איך ואיפה מוצאים ואיך נהיים בטוחים בזה - אז יש אתרי היכרויות. יש המון נשים במגזר הדתי והמסורתי, שנמצאים במצב שלך. -ה-מ-ו-ן- את יכולה למצוא מישהי, ולהיות איתה. אולי מישהי מעיר אחרת. אחרי שתנסי תדעי יותר ותביני יותר. אבל זה חשוב גם איך עושים ומה. זה חייב להיעשות בעדינות, מתוך הסכמה והבנה ורצון טוב. לא מכוח ולא מאונס. אז אולי ייקח לך זמן להתרגל אליה, ולהיפתח אליה ולהרגיש איתה בנוח ורק אז באינטימיות שלכן - גם כן תרגישו נוח. אל תשכחי שגם היא במצב שלך!

eliormagick

New member
ממ

כמו שאמרתי לקודם מעליך... שזה לא חשוב ההגדרה מה שחשוב זה הבן או הבת אדם שעושים לך טוב ואם אישה עושה לך טוב אז זה בסדר וכנ"ל לגבי גבר... וזה לא קשור לזה שאת בת 22 יש אנשים שעד גיל 40 לא יודעים באמת מה הם... ויש הרבה מקומות שאפשר להכיר לסביות כמו במסיבות או איגי שיש להם מפגשי צעירים אני חושב שמתאים לגיל שלך בקיצור אם תחפשי טוב תמצאי...

למעלה