שלום לכולם יש לי שאלה שאולי היא קצת

pcp1

New member
שלום לכולם יש לי שאלה שאולי היא קצת

מוזרה אבל תנסו לענות עליה אני מעוניין לעשות פסיכומטרי אבל בעוד שנה שנתיים האם יש טעם להתחיל ללמוד ( לא באופן מאסיבי) כבר היום. או שהחומר שיהיה בעוד שנה או שנתיים יהיה שונה לגמריי מהחומר של היום? שוב אני יודע שזה שאלה מוזרה אבל אני ישמח לקבל תשובות ענייניות תודהרבה.

אין טעם להתחיל ממש ללמוד מעכשיו

מה שכן אפשר לעשות זה לקרוא כמה שיותר, גם באנגלית וגם בעברית. זה מאוד יעזור לך אח"כ.

nzkiwi

New member
דעתי

תתחיל מעכשיו לקרוא ספרים באנגלית בקצב סבבה ולא מעיק, תמצא ספרים שמעניינים אותך עכשיו כשאתה לא לחוץ (ניחוש). ככה תשפר מאוד את קצב הקריאה שלך וגם את אוצר המילים והבנת הנקרא באנגלית בלי לחץ. אני לא מאמין שזה משהו שישנו כל עוד יש פסיכומטרי.

pcp1

New member
ראשית תודה על התגובות

המהירות אני באמת לא לחוץ כמו שnzkiwi ניחש:} אני יישם את מה שאמרתם בהחלט שיפור האנגלית שלי לא יזיק בכלל. האם אתם ממליצים לקנות חוברות (ערכות) להכנה לפסיכומטרי או שזה מוקדם מידי?? תודה שוב.

Tony Reyes

New member
שמע

זה טוב שאתה רוצה ללמוד כבר מעכשיו, אף פעם לא מזיק להתעניין במשהו וללמוד אותו. פשוט שלא ימאס לך מהר
אם אתה אומר שיש לך שנה שנתיים עד לפסיכומטרי, בהחלט מומלץ לשפר דברים שלוקח הרבה זמן לשפר, כמו אוצר מילים באנגלית ובעברית. כמו שאמרו פה החבר'ה, תרבה בקריאה ויהיה לך בסיס טוב להמשך.

למעלה