שלום לכולם... יש לי בקשה :)))

דיתוּש

New member
שלום לכולם... יש לי בקשה :)))

לא ידעתי ממש לאן לשרשר את זה, מצטערת. אבל הייתה לי בקשה - מאחר ולא מצאתי בטגליינס משהו מדויק, מישהו יכול לתת לי פה רשימה קצרה של שירי היכרות? ולא אלבומים בבקשה... אני לא ממש מכירה את הלהקה הזו חוץ מאולי שיר אחד, ומעניין אותי להכיר... אז בסביבות ה-15 שירים מוכרים ואהובים שלהם, אפשר?
תודה רבה!

FireoaK

New member
אני ממליץ להיכרות מאוד בערך על:

Iron Maiden Warthchild The number of the Beast Run To The Hills The Trooper 2Minutes To Midnight Aces High Wasted Years Deja Vu Can I Play With Madness The Prophecy Holy Smoke Fear of The Dark The Wicker Man Rainmaker פחות או יותר כי חסרים מלא שירים טובים אבל זה בערך תמצות מאוד מתומצת של הלהקה ושל האלבומים... תהני :)

FireoaK

New member
זה ממש לא שיר להתחיל איתו.

זה שהוא ענק זה משהו אחר. צריך להתחיל עם הלהיטים והקלילים.

Awaken

New member
אויש באמת

מה לא קליל בו זה אחלה שיר.... יש לך בעיה רצינית אתה מתייחס למושיקה כמו אל מדע... "לא לא תתחיל עם שיר X ואז תעבור לנוסחא Y-Z רק ככה תאהב אותם" זה שטויות כל אחד נתפס על דברים אחרים.... אז חלאס לקשקש מוזיקה זה טעם וזאת ההמלצה שלי לשיר טוב שלהם...

DreamINGG

New member
../images/Emo45.gifמעולה!

הרשימה האולטימטיבית להתחלה. כמעט בדיוק מה שאני שמעתי ואהבתי בבהתחלה..

FireoaK

New member
הוא נחמד

רק חבל שחצי מהשיר זה חריקות של עץ ודיקלום של סיפור. זה משעמם בשלב מסויים כי גם המוסיקה חוזרת. למרות שהחלק השני שלו ממש ממש ממש יפה.

NetDragon

New member
דעתי

הקטע עם החריקות עץ הוא בערך שתי דקות זה הרבה הרבה יותר מדי. יש משהו מיוחד בקטע של השקט באמצע השיר רק אני חושב שהאריכו אותו מדי. והדקלום סיפור הוא ל בדיוק דקלום. אומרים שם איזה שני משפטים. והחלק השני באמת מטורף.

the papercut

New member
מה זה????(אין לי מה לרשום בכותרת)

Fear Of The DArk(גרסאת לייב עדיף) THe Trooper Aces High 2Minutes To MidNight(שיש אותו בVROCK ב-GTA VICE CITy)

yoo

New member
אגב לגבי GTA

המשחק אמור להתרחש בשנות ה80 וכזכור fear of the dark הוא משנת 90! צריך לבדוק לפני שקובעים סאונטראק כך לא? ^^ בכל מקרה כייף שיש את השיר הזה שם...

yoo

New member
לא בדיוק...

המשחק אמור להתרחש בשנות ה 80 המשחק חולק לפי סאונדטראקים לפי תחנות הרדיו במשחק (כידוע במשחק קיימת אפשרות לבחור תחנות רדיו במגוון סגנונות במהלך הנסיעה) התחנה שנקראת vrock "שידרה" בין היתר את השיר הזה... והטעות כאן שזה בלתי אפשרי שתחנה שכביכול משדרת בשנות ה 80 תשדר שיר משנות ה 90, הלא כן?

yoo

New member
אופס תיקון!

כתבתי fear of the dark בעוד הכוונה היתה לשיר: two min' to midnight

FireoaK

New member
כן כי גם זה היה מוזר...

ותתפלא, אבל "2 דקות לחצות" זה אכן משנות השמונים. שנת 85' ליתר דיוק. אז זה מאוד הגיוני.

למעלה