שלום לכולם! יש לי בעיה...

Arpegio

New member
שלום לכולם! יש לי בעיה...

אני מת להתחיל להתאמן בקונג פו, כבר קראתי על זה די הרבה חומר תיאורטי בכל מיני מקומות, אני מאוד מעוניין, אני רק צריך להתחיל להתאמן, אבל יש מספר בעיות. אני גר בחדרה וזה די חור, אין כאן קונג פו (ולא, אני לא מעוניין לא בקראטה, לא בג'ו ג'יטסו, לא בהישרדות, לא בקרב מגע ולא באיגרוף תאילנדי) ואין כאן קונג פו... המקום הקרוב ביותר לכאן שהוא ברמה רצינית זה מרכז טאיפו בכרכור, שזה סבבה והכל אבל זה גם לא כל כך קרוב... אני בן 18, גר עם אמא, ואין לה אוטו - אני בקשר עם אבא, ויש לו מכונית אבל לא תמיד הוא יכול להסיע אותי כי הוא עובד, וגם כשהוא יכול אז להחזיר אותי משם הוא לא יכול... יש אוטובוס עד פרדס חנה, אבל יש די הרבה ללכת משם עד המכון. הייתי יכול ללכת משם עד המכון אני מניח, אבל יש עוד בעיה... אני בן 18, ואני אוטוטו מתגייס, או לייתר דיוק אני רוצה ללכת לעתודה בטכניון, ואז בטוח לא יהיה לי זמן להגיע לשם מהטכניון. התייעצתי עם אבא שלי (הוא בכלל לא היה ממש בעד כל הקטע הזה של הקונג פו) והוא אמר שגם אם אני אלך עכשיו למכון הזה בכרכור אז יהיה לי זמן ללמוד שם רק חודשיים שלוש, ובזמן הזה אני לא אוכל ללמוד כלום, אז להתחיל ללמוד שם עכשיו זה סתם בזבוז זמן כי הידע הזה שאני אצבור בזמן הזה לא ייתן לי כלום לדבריו, והוא אמר שצריך לחכות ולמצוא איזשהו חוג כבר בחיפה אם אני עדיין ארצה אז. ואני לא יודע מה לעשות עכשיו כי אני ממש מת להתאמן כבר ואני לא יכול, מצד אחד אולי הייתי יכול ללכת את המרחק הזה מהתחנה המרכזית בפרדס חנה עד כרכור בכל פעם אבל אולי אין טעם להתחיל להתאמן אם גם ככה אני לא אוכל להמשיך... אני לא יודע מה לעשות.. תעזרו לי בבקשה... טום

salingre

New member
אולי תיקח איתך

אולי תיקח איתך רולר בליידס או משהו אחר שתוכל לסוע עד למכון עליו (סקט בורד או קורקינט מתקפל כזה...) זה יקצר את הזמן להגיע למכון משמעותית

Arpegio

New member
מממ....

העניין הוא שאני לא יודע לנסוע לא על סקייטבורד ולא על רולרבליידס, וגם אין לי אותם...

ש מים

New member
יש פיתרון פשוט!

עלה על האוטובוס לעפולה ורד בצומת כרכור (אלונית). משם 15 דקות ברגל ואתה בדוג'ו של אייל אופיר. כל השאר זה תירוצים.

Arpegio

New member
רגע אחד...

האוטובוס הזה עוצר בצומת כרכור, אתה בטוח?!

Arpegio

New member
תודה לך שי!! ../images/Emo24.gif

ומה לגבי אם יש טעם להתחיל ללמוד עכשיו אם אני אוכל ללמוד רק חודשיים שלושה, האם זה יהיה בזבוז זמן?

תתחיל כבר. וכשתהיה בחיפה

תתחיל שוב. אולי באותה שיטה, ואולי תגלה שקונג פו זה בכלל לא מה שחשבת ותחפש שיטה אחרת במבט יותר חכם. אל תדחה למחר מה שאפשר לעשות היום.

ננדין

New member
../images/Emo45.gifאני מסכים

אני בדעה שכל אימון (אפילו קצר וזמני) עדיף על לא להתאמן בכלל...

ש מים

New member
ואולי...

ואולי: "אל תדחה למחר מה שאפשר לדחות למחרתיים"

למעלה