שלום לכולם יש בעיה

pcp1

New member
שלום לכולם יש בעיה

אז ככה לפי דעתו של Domnastic וגם לדעתי הסאונד שנשמע בטראק שלי לא נקי אני עובד בשיטה שפתיחת 2 ערוצים לקיקים ו2 ערוצים לבאס אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון מישהו אולי יודע למה זה. צרפתי קישור לדוגמית קטנה מקווה שהיא תספיק יש לציין שעדיין לא העברתי שום ערוץ בקומפרסור ולא שחקתי באיקולייזר אבל גם אחריי הערבת הפרוייקט בקומפרסור זה עדיין לא נשמע נקי מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה לכולכם

kundara

New member
זה כי אתה עובד מכאנית

יפה שאתה יודע לשים קומפרסור, אקולייזר וכו', אבל אתה לא יודע להשתמש בהם. באקולייזר לא משחקים בלי לדעת, אתה צריך לדעת מה אתה רוצה לעשות. זה לא חובה לשים אקולייזר או קומפרסור, אתה צריך לפעול ע"פ מה שהאוזניים שלך אומרות לך. האם אתה באמת צריך קומפרסור? האם אתה באמת צריך אקולייזר? אתה צריך לדמיין את התוצאה שתוכל ליצור ע"י השמת האפקטים. אתה צריך לדעת איך להשתמש בהם ומה כל פונקציה עושה. האפקטים יכולים לתקן אבל באותה מידה גם להרוס. קומפרסור לא "מנקה" טראקים, קומפרסור דוחס עוצמה (ווליום, הספק אמפילטודה), עדיף שתקרא על זה במילון מונחים שיש כאן בפורום. כדי לעשות מיקס טוב אתה צריך מוניטורים. ולא הבנתי למה שמת 2 ערוצים.... הערות לגבי הקטע שהעלת: תעלה קטע קצת יותר ארוך אי אפשר לשמוע את הבאס ככה. התכנות תופים לא מצא חן בעיני, קצת מכאני, חופר וחסר דינאמיקה. מקווה שעזרתי

pcp1

New member
אני לא נוגע

באיקולייזר של הקיובייס אני משתמש רק בקומפרסור VSTDYNAMIC ועשיתי 2 ערוצים של קיקים בשביל להדגיש אותם ולהחיות אותם אותו דבר לבאס אבל אני שוקל להוריד ערוץ באס אחד אני מייצא תפרוייקט בווליאו דיי גבוה אולי זה גם סיבה? על איזה תיכנות תופים אתה מדבר?? הקיקים זה דגימות ובאמת יש שימוש בLM7

pcp1

New member
עוד קטע קצר

אני מצטער שהקטעים קצרים פשוט אני מסדר תטראק מחדש ואלה הקטעים שיש לי במחשב כאן והמחשב עם הקיובייס לא לידי כרגע

pcp1

New member
עוד קטע קצר

חברה אני מקווה שאתם לא חושבים שאני מפגר שמעלה קטעים קצרים זה פשוט הקטעים שיש לי במחשב שאני עובד איתו עכשיו אז אני מבקש סליחה על הקטעים הקצרים האלה מקווה שהם מספיק בשביל להבהיר תנקודה שפשוט הסאונד לא טוב (לא נקי )

pcp1

New member
נכון אבל אמרו שזה טוב וכל מני

אני חושב שכאן בפורום שמעתי על זה בכל אופן מחקתי ערוץ באס אחד ואני עובד על מיקסינג עכשיו

kundara

New member
אז מה אם אמרו, אתה צריך לשמוע

ולא לעבוד ע"פ טקסט ואמירות.

pcp1

New member
שמעתי ובאמת זה לא הכי טוב

אז בגלל זה שאלתי פה

dmt4me

New member
PCPלמה אתה מכפיל ערוצים?

את זה לא שמעתי ממך אפפעם,תשווה את כל הערוצים ואז תנסה להגביר ערוץ שבא לך שהוא יהיה גבוה למשל קיק,ואחכ תסדר את המיקס מחדש.אגב אתה משתמש בתרשים לקומפרסור שנתתי לך? -זה יעזור לך .

pcp1

New member
בטח משתמש אחי

אני התחלתי לעבוד אחי על מקיסינג מהיום אחי כל קטע שאני נותן לך אני רוצה אחי שתגיד לי מה דעתך על הסאונד אם הוא נקי ועל המיקסינג אם הוא סביר טוב אחי?

pcp1

New member
בלי קשר בעיה אחרת

הבעיה היא שאני מצייר לי בערוץ מידי עמודה (או איך שלא קוראים לזה) בגודל באר ואז שני נכנס לתוך זה כלמור לקיא אדיטור אז הוא ממש ממש קטן זה לא היה בעבר מצורפות2 תמונות להמחשה

pcp1

New member
תמונה 2

מתוך הקיא אדיטור למה זה כל כך קטן זה לא קרה לי בעבר

Domnastic

New member
כן, זה עובד גם על המסך הראשי, איפה

שרואים את כל הערוצים. איזה טיל ענית חח

pcp1

New member
כן גם אתה חח

תודה בכל אופן אחי אני מקווה זה יסתדר