שלום לכולם- חשוב!!

שלום לכולם- חשוב!!

מנסים לארגן בדרום עיר אוהלים למשפחות מהצפון. בינתיים אנחנו צריכים להרים קייטנה, מה שמוביל אותי ל-2 בקשות: אני צריכה רעיונות לימים מיוחדים (כמו יום אגדות, יום שמחה וכ"ו..) ורעיונות לפעילויות יצירה לכל יום.. (דברים שילדים בגילאים שונים יוכלו להכין) בקשה שניה, במידה וזה יהיה בע"ה שבוע הבא, ויש מישהי שאולי תוכל להדרים עם חומרים (או בלי) ולהכין איתם משהו רציני (אולי סדנא למבוגרות) שתכתוב פה או תשלח לי הודעה. תודה רבה ורק בשורות טובות!

שלום לכולם!

רשמתי, ואני רושמת שוב למקרה שההודעה נאבדה אי שם ואנשים לא הספיקו לראות. מתארגנת עיר אוהלים לתושבי הצפון באזור הדרום. אנו זקוקים לעזרה של אנשי מקצוע או כאלה שסתם רוצים לבא להתנדב, בלארגן פעילות לילדים/מבוגרים בכל תחום שהוא שיכול לעשות להם טוב על הלב ולהשכיח לרגע את המלחמה הקשה.. התאריך הוא שבוע הבא בע"ה. מי שמעוניין לעזור, שבבקשה ישלח לי מסר אישי. בנוגע לחומרים- יש מצב להשיג תרומות של חומרי יצירה או דברים אחרים העולים על רוחכם..

מה שטוב

New member
תבורכי! מצרפת לך קישורים

לרעיונות פשוטים למדי אחד שניים שלוש במאמרים וקישורים של הפורום תמצאי עוד הרבה. לא יכולה לצערי לעזור מעבר לכך, אבל מציעה לך ליצור קשר עם קומונריות של בנ"ע, עם רכזות התנדבות באולפנות וכדו'. כמה צוותי הדרכה או חבריא ב' יכולים לעזור ולהפעיל. מנסיוני בשנה שעברה: שוה לפנות לרשתות כמו כפר השעשועים. נסי גם את הפירט האדום באור יהודה. הם היו מאוד נחמדים. בהצלחה!

ברוכה הבאה כנסי כאן לקטגוריה של מאמרים ויש שם המון המון רעיונות ,שלבי עבודה ועוד ועוד ועוד . . . תוכלי להעזר בכך רבות רבות . . . מעלה לך קישור ישיר . . .בצד ימין הביטי וראי את כל מה שהעלו כאן בפורום . . . אינני יכולה אישית לבוא להדריך משום שעובדת . . . היי ברוכה ומוקירה את מעשייך. . . .

Queen nuli

New member
בקייטנה שהדרכתי בה../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

אחת הפעילויות ביום האגדות היתה מקסימה- להכין את הבית של עמי ותמי. ארגז קרטון גדול, שוקולד למריחה לציפוי הקירות, ביסקוויטים לגג ומלאמלאמלא סוכריות/עדשי שוקולד/וופלים להדביק על הקירות. מקסים, הילדים נהנו מאוד מאוד מאוד

רעיונות לימי קייטנה לפי נושאים

מקווה שיעזור. שיהיה לכם בהצלחה, תבורכו!

למעלה