שלום לכולם חייבת עזרה../images/Emo85.gif
אני צריכה ללשוח שבוע הבא את מה שבחרתי במנילה יש לי 7 דברים: הכל חרא חרא חרא אבל אין מה לעשות אני לקוית למידה הלך לי רע במבחנים וה מה שיש ביינתים: אוקי אז הנה 1. מפקחת בקרת רשת .2פקידה טכנית. 3. רכזת יחידת רכב מגויס. 4.מש"קית משמעת 5.חיילת ערכות מגן 6. מפיעלת מערכות אי .אר. פי 7.פקידה אני לא רוצה מפעילת מערכות אי. אר. פי ואני לא רוצה שום דבר שקשור ללוגיסטיקה חוץ מפקידה טכנית שזה נשמע לי יותר טוב מסתם פקידה רגילה, אני כותבת לכם את מה שקיבלתי במנילה ובבקשה תעזרו לי למצוא בין כל הדברים הגרועים משהו גרוע פחות תודה[= תחום תפקידי טיפול אנשים טיפול באדם-רכזת יחידת רכב מגוייס תחום תפקידי התראה ובקרה הפעלת מערכות קשר ובקרה - מפקחת בקרת רשת, אלחוטנית תחום תפקידי טיפול באוכלוסייה אזרחית ושיטור תפקידי שיטור ומשמר הגבול - חיילת משטרה, שוטרת צבאית, סיירת משמר הגבול, בודקת מעבירים(איכס) לא את זה מאה אחוז אני לא בוחרת טיפול באוכלוסייה אזרחית - חיילת רענון מערות מגן תחום תפקידי מחסנאות טכנית ורפואה מחסנאות טכנית - מחסנאות טכנית, מאחזקת תחמושות, פקידה טכנית, מפעילה מערכות אי.אר.פי?(ודדה פאק????) רפואה-תבוראנית???(אני רואה שיש לי המון מה לקורא בספר) תחום תפקידי אארגון היחידה ולוגיסטיקה??? לוגיסטיקה- עבודת ציוד ביטוח והצלה,סמלת מבצעיים הובלות(מזה?),מאחזקת מצנחים, מ"שקית ש"קם,מאבטחת מתקנים,נהגת סיור בחיל אלקטורינקה(בכל אשכול כתוןב לי כמה דברים יאנו את כל זה אני ייעשה עם אני יהיה נגיד לוגיסטקנית????) ארגון היחידה - מש"קית משמעת,פקידת תשלומים,נהגת רכב קל(לא),מש"קית שק"ם(????),מאבטחת מתקנים, נהגת סיור בחיל האוויר, "משקית כיבוי אש תעופתי???. תחום תפקידי אחזקה מקצועות טכניים - חוט אלקטרוניקה ,אחזקת חיל אויר,אחזקה חיל חימוש תפקידי אחזקה - נשקית??? ,עובדת אחסנה יבשה תחום תפקידי פקידות וסיוע תפקידי פיקדות וסיוע - פקידה, משרד הקשר,מנהלת חשבונאות