שלום לכולם חייבת עזרה

אבל תאבורנית זה לא אחת שסתם../images/Emo85.gif

בודקת את האוכל שם והכל הנה מה שכתוב: פיקוח תאבורנות על המזון ומיי השתיה בצה"ל הקטע שאני בכלל לא אוכלת ממתקים(סיפור ארוך למה....לא)

ועוד 2 שאלות[=../images/Emo85.gifאחרונות

.מה עדיף פקידה או מערכות אי אר פי? ופקידה זה לא תפקיד שיש שם את כל הילדים המוזרים המגעילים? ועדיף ערכות מגן,פקידה, מפקחת בקרת רשת או מש"קית משמעת מה כדי יותר?:) לפי הסדר?

שלום לכולם חייבת עזרה../images/Emo85.gif

אני צריכה ללשוח שבוע הבא את מה שבחרתי במנילה יש לי 7 דברים: הכל חרא חרא חרא אבל אין מה לעשות אני לקוית למידה הלך לי רע במבחנים וה מה שיש ביינתים: אוקי אז הנה 1. מפקחת בקרת רשת .2פקידה טכנית. 3. רכזת יחידת רכב מגויס. 4.מש"קית משמעת 5.חיילת ערכות מגן 6. מפיעלת מערכות אי .אר. פי 7.פקידה אני לא רוצה מפעילת מערכות אי. אר. פי ואני לא רוצה שום דבר שקשור ללוגיסטיקה חוץ מפקידה טכנית שזה נשמע לי יותר טוב מסתם פקידה רגילה, אני כותבת לכם את מה שקיבלתי במנילה ובבקשה תעזרו לי למצוא בין כל הדברים הגרועים משהו גרוע פחות תודה[= תחום תפקידי טיפול אנשים טיפול באדם-רכזת יחידת רכב מגוייס תחום תפקידי התראה ובקרה הפעלת מערכות קשר ובקרה - מפקחת בקרת רשת, אלחוטנית תחום תפקידי טיפול באוכלוסייה אזרחית ושיטור תפקידי שיטור ומשמר הגבול - חיילת משטרה, שוטרת צבאית, סיירת משמר הגבול, בודקת מעבירים(איכס) לא את זה מאה אחוז אני לא בוחרת טיפול באוכלוסייה אזרחית - חיילת רענון מערות מגן תחום תפקידי מחסנאות טכנית ורפואה מחסנאות טכנית - מחסנאות טכנית, מאחזקת תחמושות, פקידה טכנית, מפעילה מערכות אי.אר.פי?(ודדה פאק????) רפואה-תבוראנית???(אני רואה שיש לי המון מה לקורא בספר) תחום תפקידי אארגון היחידה ולוגיסטיקה??? לוגיסטיקה- עבודת ציוד ביטוח והצלה,סמלת מבצעיים הובלות(מזה?),מאחזקת מצנחים, מ"שקית ש"קם,מאבטחת מתקנים,נהגת סיור בחיל אלקטורינקה(בכל אשכול כתוןב לי כמה דברים יאנו את כל זה אני ייעשה עם אני יהיה נגיד לוגיסטקנית????) ארגון היחידה - מש"קית משמעת,פקידת תשלומים,נהגת רכב קל(לא),מש"קית שק"ם(????),מאבטחת מתקנים, נהגת סיור בחיל האוויר, "משקית כיבוי אש תעופתי???. תחום תפקידי אחזקה מקצועות טכניים - חוט אלקטרוניקה ,אחזקת חיל אויר,אחזקה חיל חימוש תפקידי אחזקה - נשקית??? ,עובדת אחסנה יבשה תחום תפקידי פקידות וסיוע תפקידי פיקדות וסיוע - פקידה, משרד הקשר,מנהלת חשבונאות

לא נראה לי

זה לא יותר מדי עבודה לפי מה שיצא לי לראות... ולהיות בתאג"ד או במרפאה זה בדרך כלל אחלה

keren yam

New member
עצה

לכי על משקי"ת משמעת!!! כל השאר סתם שטויות... בתור משקית משמעת את משמשת כמו מפקדת זמנית לחיילים צערים שבאים ליחידה שלך ובינתיים את המפקדת שלהם את אחראית על התורנויות שלהם את יכולה לצעוק עליהם (אם את אוהבת את זה) בקיצור כמו מכי"ת רק בלי כל הספורט!!

אין דבר כזה "עובדת רס"ר"

אבל בואי נגיד שחיילים של הרס"ר הם חיילים של הרס"ר, עם השרוך החום או בלעדיו... :) וצודקת לגבי כמות החברים ביחידה

עדי בת 20

New member
משקית משמעת

רק שמצד שני בדר"כ שונאים את המשקית משמעת ואין לה יותר מדי חברות או ידידים ביחידה.. צריךגם לקחת את זה בחשבון

עדי בת 20

New member
תגובה

בתור משוחררת מצה"ל אני חייבת להודות שהתפקידים שהוצעו לך לא משהו בכלל.. מצד שני כל אחת ומה שמתאים לה ומה שהיא מחפשת.. בהתאם להעדפותי האישיות סדר העדיפות ממה שהכי נומלי פה הוא: 1.חיילת משטרה. 2.סמלת מבצעים. 3.אלחוטנית. 4.משקית משמעת. 5. סיירת משמר הגבול. 6.פקידה 7.משקית שקם 8.נהגת סיור בחיל האוויר 9.מאחזקת מצנחים. אם את צריכה פירוט לגבי תפקיד מסויים את יכולה לפנות אלי... אם את יכולה לבקש משהו שלא במנילה עדיף.. בהצלחה!

stormygirl

New member
רק לא פקידה טכנית

הכי טוב לברוח מאט"ל כמו מאש, פקידה זה רעיון או אולי אפילו מש"קית משמעת אם את בקטע הזה. הכל חוץ מלוגיסטיקה, תחזוקה וחימוש.

למעלה