שלום לכולם! חזרתי.

yifat123

New member
שלום לכולם! חזרתי.

לפני כמעט שנתיים הגשנו את בקשת ההגירה שלנו לקנדה. לפני שלושה שבועות בשעה טובה קיבלנו את הויזה.בהתחלה הייתי נכנסת לפה באופן קבוע אבל לאט אט זה ירד עד שממש לא הייתי פה בכלל. עכשיו הכל חוזר ואנחנו מתכננים לעשות את הלנגינג באפריל (למספר ימים)ושוב לחזור לקנדה ביולי "להישאר". אנחנו חושבים על ונקובר ולא יודעים ממה להתחיל, אני רוצה לעשות עבודת הכנה טובה לפני ההגעה הראשונה באפריל ולא יודעת מה צריך לעשות. לסיום אני יוסיף שאין לאף אחד מאיתנו עבודה שמחכה לו בקנדה כרגע ואנחנו באים עם תינוקת קטנה...מקווה לעזרה (או עידוד).

irisas

New member
גם אנחנ בדרך לקנדה באפריל../images/Emo160.gif

שלום yifat123 גם אנחנו מתכוננים להגיע לקנדה באפריל. - אבל לתמיד (מקווים) אנו מגיעים לקלגרי אשמח לשמוע למה בחרתם וונקובר . אספנו מידע על שלושת הערים - טורונטו - וונקובר וקלגרי ולנו הכי מתאימה כאמור האחרונה. הלחץ אצלנו התחיל ותופס גובה ואנו מנסים להכניס סדר בבלגן - מה לעשות , מתי ואיך ומתי זה שאלה גדולה. בכל אופן בהצלחה לכם אשמח לשמוע ממכם ולהחליף חוויות ,רשמים ועצות נ.ב אצלנו בהרי יהודה יורד הגשם הראשון
וקרררררר.

ybramly

New member
אולי אפשר למה בחרתם קלגרי?

ואם אפשר במה אתם עוסקים? כיצד אתם מתמודדים (או חושבים להתמודד) אם נושא העבודה? משאלותי בפורום לא הצלחתי לקבל אפילו תשובה אחת בנושא עיסוקם של החברים או אי עיסוקם. לתשובותיכם אודה יוסי

היי איריס , גם אנו לקלגרי

היינו בהתלבטות ענקית בין טורונטו לקלגרי ובסוף קלגרי ניצחה. איריס זו אני החברה מ.....דיברנו בטלפון לפניי כמה ימים. האלי.

ophir35

New member
שיהיה במזל

קודם כל שיהיה לכם במזל והצלחה, רצוי שתתחילו להכין ניירת (לעניות דעתי) כדי לזרז את ההכרה המקצועית שלכם ככל האפשר (שזה דיי תהליך), שיהיה לכם מספיק זמן לטפל בהשגת סין (מספר סוצאילי) כדי שתוכלו להשיג עבודה, ותבדקו מהארץ לגבי שכירות,שכונות סכומים וכדומה.

blsn

New member
עידוד..

אשתי אני ושני ילדים קטנים מגיעים עוד חודש..., גם לנו לא מצפה עבודה. הקרוב משפחה שלנו בטורונטו ממש לא מתלהב מזה שנשהה אצלו כמה ימים כשנגיע. ובקיצור יש לי המון פרפרים בבטן לקראת הנסיעה הזאת... מקווה שזה מעודד אותך. נ.ב. חשבתי לפתוח עסק עצמאי קטן בתחום האבן הטבעית אבל אני לא בטוח כל כך האם הקנדים (בניגוד לישראלים) צרכנים בתחום הזה.

patti1

New member
blsn

אני מכירה מישהי בטורונטו שעוסקת או עסקה באבן / שיש-היה עוזר לך לדבר איתה?

blsn

New member
אבן / שיש בקנדה

תודה על תגובתך, אשמח מאד לדבר איתה, זה חשוב לי מאד. אציין רק שהכוונה היא לאבן (שיש וגרניט טבעי) לריצופים ולחיפוי קירות. בארץ יש מודעות לנושא היות ואנו חיים במדינה חמה. ורציתי לדעת האם בקנדה זה יוכל להיות גם רלוונטי.

Rasty James

New member
חבל לך על הזמן, אין כאן ריצופי שיש

רוב הבתים מכוסים בשטיחים מקיר אל קיר או ברצפת פרקט. נסה ללמוד על השוק הפוטנציאלי שלך, לפני שאתה בוחר לפתוח עסק, כי היו כאן כבר לא מעט ניסיונות כושלים. וכואבים.

patti1

New member
blsn

ברגע שאדבר איתה ואדע על נכונותה-אכתוב לך.

EB2

New member
שיש וגרניט

כיום רוב הבתים החדשים שקבלנים בונים לאנשים פרטיים מה שנקרא custom made כלומר בית בהזמנה, בוחרים לרצף את הרצפות באבן שיש או גרניט או רצפות אבן טבעי. הכל תלוי לפי התקציב. כיום רוב האנשים שעוסקים בתחום זה הם איטלקיים והמחירים די יקרים. יש כאלה שמיובאים מברזיל איטליה ועוד... צורת החשיבה של הקנדי השתנתה מאד בשנים האחרונות ומאד חשוב להם לגור עם דברים שלא היה מקובל בשנים קודמות. יש אנשים שמרצפים את הרצפות גם בעץ אלון, מייפל ועץ ג'טובה מברזיל, ויש כאלה שמעדיפים לרצף בשטיחים מקיר לקיר. בטורונטו תחום הריצוף נמצא באזור מסויים. כשתגיע פתח את דפי זהב תוכל למצוא את החנויות הללו.

עץ ברזילאי... אח..

בעוד שבועיים . אצלי בבית! איזה כיף! וכמה עבודה קודם. זה כמעט כמו לעבור דירה. אבל יהיה שווה.

EB2

New member
דודה בסוף את עושה עץ ברזילאי?

אם כן זה ממש מקסים ומשנה את החדר מאד.

blsn

New member
תגובה מעודדת למצבי הנושא...

התגובה שלך קצת מעודדת אותי במצב הנואש בו אני נמצא. אני אמור להגיע בעוד חודש עם אישה +2 (תינוקות). בארץ אני מוכר שיש לריצוף (זה מה שאני עושה בשנים האחרונות), אך בקנדה היות וזוהי מדינה קרה לא ברור לי אם עסק מסוג זה יוכל להצליח. אבקש את עזרתך לגבי השאלות הבאות: חשוב לי ביותר לדעת על סמך מה אתה מבסס את תגובתך, כמה זמן אתה גר בקנדה, האם יש מישהו שוכל להתייעץ איתו בתחום, באיזה איזור בטורנטו מרוכזים עסקי האבן הטבעית. המון תודות,

למעלה