שלום לכולם,,חזרתי!

שלום לכולם,,חזרתי!

לפתוח את הפורום ולראות שהכל פה שמח ופורה,,תענוג. הצטרפו עוד אנשים,,ברוכים הבאים. אלי פתח תחנת רדיו,,סלמטק,עוד תהיה כוכב. פאדי שיחקת אותה,,כל הכבוד,גם על האיפוק לאחד שהרגיז אותך. יוסי תמשיך כך. ענת,,מה הינו עושים בלעדייך. ולכולם פה בפורום יאסו. חזרתי היום מאתונה מביקור קצר ראיתי את הטקס "אריון" זהו טקס שנתי במוזיקה היוונית,עקב איחור בטיסה הגעתי לקראת סופו,הפקה מדהימה,,, במה לפי מיטב ההפקטים של הוליווד,,שיחקו אותה היוונים. הזוכים הגדולים הם: אנה ויסי,אלפטריה ארוניטקי, נטאשה,ועוד זמרים חדשים וצעירים שאנני מכיר. חוץ מזה יוון עסוקה בהכנות לאולימפידה בקיץ 2004 פקקים ובלגאן בכל אתונה,,אני מקוה שיצליחו לעמוד ביעד,,! פגשתי את מלי ישראלית נחמדה מאד שנשואה ליווני וחיה באתונה,ביחד ניפגשנו עם גליקריה להכנות אחרונות לקראת האירוח בפורום,,גליקריה אמרה שהיא קצת נירגשת מפני שזו פעם ראשונה שהיא מתראיינת דרך האינטרנט,ובעצם היא תענה לשאלות של אנשים רגילים שאוהבים מוזיקה יוונית,ולא דרך עיתונאים,מה שהיתה רגילה עד היום. תודה לכולם ציון

12אניהיא

New member
ציון קסם שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ברוך השב אלינו
לי ממש חסרת כאן,מקווה שנהנית ומחכה לסיפורים שלך על התרשמותך המלאה מהטקס... נישתמע ענ

F a d i

New member
ציון ברוך השב...בוא שב איתנו ותאזין

לרדיו של אלי(יאסו)... ELA PAIDIA !!!

למעלה