שלום לכולם! חזרתי!

שלום לכולם! חזרתי!

אחרי שנת חורף ארוככככככה כאורך הגלות, אני חוזרת. לכל מי שעדין זוכר אותי (לא שנראה לי שנשארו כאלה) - זו אני, נטע 32 לשעבר. נותקתי ממכם בלית ברירה לתקופה של כחודש. כמה קשה הגמילה. אבל זה היה ברור מלכתחילה שהיא לא תעבוד. אז הנה - אני חוזרת. התגעגעתי אל כולכככם המון המון. אלת האהבה, יקירתי: איפה את? אני מחפשת ומחפשת...האם יש לך אולי במקרה חדשות טובות לספר לי???????? מבטיחה לא לנטוש שנית נטע

אורית 36

New member
נטע יקרה ....

לא היית צריכה להוסיף ....נטע 32 דבר ראשון...מזל טוב לך יקירתי. הלא מלאו לך 33 ב-31/12 אני טועה? תכתבי קצת יותר... מתגעגעת... אורית 36

אוריתתתתת

איזה כייף לשמוע ממך שוב! מקסימה שלי. תודה על הברכות, ואת פשוט מדהימה איך שזכרת את יום הולדתי! אני יושבת מול המחשב ומסתכלת על השלג שיורד ללא הפסקה בחלון. בוסטון מקסימה, אוריתוש. עזבי הכל, ובואי לפה. שמח פה לאללה, לא תדעי על מי להסתכל קודם.. אני אנסה למצוא אותך שוב בצ`ט בחדרנו הקבוע. עשי חיים שם גם בשבילי, מתגעגעגעגעת נטע

נטע מתוקתי

קודם כל מזל טוב לך. ווווואי לא הבנתי לאן נעלמת,חיפשתי וחיפשתי ו... אני לא מוצאת:אז זה או שאנחנו לא באותם שעות כך או שהשם הוחלף?!... חייבת להודות, ניסיתי ללא הצלחה. נטע מתי אני רואה אותך בצ`ט?... מחכה... אוהבת, אלת האהבה.

אלת, יקירתי

החדר בלעדייך אינו אותו חדר, יקירתי. כבר כמה בקרים שאת משאירה אותי שם לבד..מה יהיה? ותודה על הברכות, מקסימה. עברנו לבית חדש, ולקח זמן עד שהתארגנו על מחשב, וכו`, אבל עכשיו אני חוזרת!! תתכוננו, אבוא לבקר שם הרבה, לפצות על כל מה שהחסרתי. ותודה גם על המאמצים בחיפושים, אבל בסוף, אלתוש, הסוף טוב. הסתדרנו לבד, ומצאנו אחד את השניה. אבל המון המון המון תודה בכל מקרה. חזרי מהר לחדר, לעשות שם סדר. הבחורים שם יוצאים מאיפוס בלעדייך. מתגעגעת נטע

נטע...

זהו עכשיו יש סיבה להשאר עירה בשעות הבוקר המוקדמות. חכי לי שם,בלילות האחרונים הייתי קצת עייפה. וגם לא היה שם מישהו מעניין אז... הנחתי לעצמי ללכת לישון. וזה חידש לי את הכוחות-זהו עכשיו אני איתך. תצפי לי מתוקונת. ואני שמחה שמצאת אותו,אגב-הוא החליף שם? אוהבת מאוד מאוד, אלת האהבה.

למעלה