שלום לכולם חזרתי

עמירה20

New member
שלום לכולם חזרתי

נרשמתי שוב ואני מקווה שלא יהיו יותר בעיות אני אנסה להיות שקולה יותר אני מבטיחה להישתדל ולורד אני מאוד מתנצלת על מה שאמרתי מקווה שתסלחי לי לא התכוונתי לכל מילה שאמרתי. אני חוזרת בי. וזה יסביר את המצב: עיתים אז בפשטות, אני רק בן אדם ואין לי שום חוכמה ואם החלפתי את הרגש במהירות, אני מבקש סליחה ואם קבעתי לי עיתים למצבי רוח משתנים, אז אני חייב לומר הכל בגלל שאני בן אדם ובקיצור, אני כזה פחדן ואין לי שום גבורה. אם נתפס לי קצת השריר לפעמים אז סליחה ועוד סליחה ואם קבעתי לי עיתים להתפרצות של כמה יצרים כנראה שזה בגלל שאני רוצה להיות בן אדם. בקיצור, אני בן אדם כשמתאפשר לי, אם לקחתי ברצינות את עצמי, אז אני מצטער לי ואם קבעתי לי עיתים של מתיחה של כמה מיתרים אז אני חושב לומר שזה בגלל שאני בן אדם. ולבסוף נשארתי בן אדם למרות החשדות של השכן, של השוטר, של המדע ושל חוקרי מוחות, אז אם קבעתי לי עיתים כדי להיות קצת יותר תמים אז אני אומר תודה זה רק בגלל שאני בן אדם.

עמירה20

New member
היי, שבוע טוב, יש לי עוד סיפורים כמו....

שביום חמישי בהופעה בחדרה אז מאוד מאוד נהניתי מההופעה וגם הספקתי להביא לעמיר שוקולד לבן והוא אמר תודה רבה והוא גם אמר שאיזה כיף לו שגם הבאתי לו פעם שעברה שוקולד חום ועכשיו לבן- "אחד שחור ואחד לבן כדי להשלים את התמונה" או משהו כזה והוא היה מאוד מאושר ונלהב וגם אני מאוד שמחתי שהספקתי להביא לו את הזוקולד וגם קשרתי לו סרט ירוק. ואז אחרי ההופעה אז באתי עם כולם לדבר עם עמיר- לא ידענו עם עמיר יצא אלינו או שאנחנו צריכים ללכת אליו, היו שם כמה מעריצים וסביר להניח שחלקם הגדול מהפורום הזה, ואני לא יודעת בדיוק איך קוראים לכל אחד מהם אבל סביר להניח שאני אדע בהמשך... ואז ראינו את אנשי ההפקה ועלינו על הבמה ומשם הלכנו לצד אחורי וקצת חשוך וירדנו במדרגות שמובילות לחדר שיש שם דלת עם שומר שמכניס כמה אנשים בכל פעם. רציתי מאוד לראות את עמיר מולי ולדבר איתו, וחיכיתי שיכניסו אותי ואז אמרתי לשומר שיש לי רכבת ושאני קצת ממהרת ואני רוצה להיכנס אז הוא הכניס אותי בין הראשונים, ואז נכנסתי ועמדתי מול עמיר מאוד נלהבת ואמרתי לו שלום והוא גם אמר לי שלום ושאל אותי לשלומי וגם אני שאלתי אותו לשלומו, הוא שמח מאוד לראות אותי ואמר שכל הכבוד שהבאתי לו שוקולדים והוא חייך הרבה וגם אני. ואז הוא אמר לי שהייתי גם במצעד הפסנטר בסוזן דלל והוא שאל אותי למה לא באתי לדבר איתו אחרי ההופעה בסוזן דלל ואמרתי שלא יצא לי{כי לא ידעתי שאפשר להיפגש איתו אחרי ההופעה וחשבתי שהוא הולך מוקדם}. ואז הוא שאל אותי מאיפו אני ובת כמה אני ועניתי לו, וגם אמרתי לו שיש לו הרבה דרך להגיע עד באר שבע ובטח הוא יגיע מאוחר בלילה והוא צחק ואמר לא נורא. ואמרתי לו שאני מאוד מאוד מעריצה אותו וכל כך שמחתי לראות אותו ולדבר אותו והוא אמר לי שיהיה לי הרבה בריאות ואושר ועוד כמה דברים, אני לא זוכרת ואמרתי לו גם. והוא אמר לי לילה טוב ושבת שלום ושבוע טוב וחודש טוב והכל וגם אני אמרתי לו... ואז יצאתי וקצת היה קשה להיפרד ודרך אגב גם הוא אמר לי שנתראה בצוותא. כי אמרתי לו שאני אהיה שם. היה מאוד מאוד כיף בפעם הראשונה לדבר איתו פנים מול פנים מאוד מאוד כיף. אני מקווה להספיק גם בעוד הרבה פעמים לדבר איתו להגיד לו שלום. איזה כיף שהוא זכר איתו מההופעה הקודמת. אבל קצת חבל שלא הצטלמתי איתו כי לא הבאתי מצלמה כי יש לי בבית אבל אני לא יודעת להישתמש בה כי אין בה גם פילים והיא ישנה מאוד שגם חברות שלי לא יודעות לתפעל אותה. אני מקווה שהיה לכם מעניין לקרוא את הסיפור שלי המעניין שלי ותודה על הסבלנות אליי.. שיהיה לכולכם שבוע טוב ומבורך.

רפי35

New member
עמירה שכחת אותי? איפה אני בסיפור הזה...../images/Emo8.gif

ולמה לא אמרת שאין לך מצלמה היינו מצלמים אותך ושולחים לך את התמונה. לגבי ה"שומר" בכניסה, היה זה מישל. שיהיה שבוע טוב.

עמירה20

New member
נכון שכחתי אותך רפי אבל לא שכחתי

שכחתי לספר עליך אבל לא שכחתי אותך בהתחלה כשנפגשנו והצגת את עצמך וגם אני הצגתי את עמצי ושאלת אותי אם אני עמי, עמירה ואמרתי שכן ודרך אגב, מי זה מישל? אני לא מכירה אותו הוא השומר? או שהוא גם חבר מהפורום? או שהוא משפחה שלך? ובקשר למצלמה, לא היה לי זמן כי הרכבת כמעט ברחה נראה לי, אבל אני מאוד מקווה שבפעם הבאה אם תרצה אז תוכל לצלם אותי ולהעלות את זה כאן, והמון תודה לך על ההצעה הנדיבה. וחבל שלא הכניסו אותך בזמן שהכניסו אותי אבל נקווה שבפעם הבאה נספיק יותר... שיהיה לך שבוע טוב.

רפי35

New member
זה בסדר הספיקה לי הסודה בשבת ../images/Emo3.gif

ואין בעד מה. מישל זה הבחור בלבן שהסתובב בחוץ לפני ההופעה ושמר על הדלת בסופה, הוא עובד עם עמיר.

עמירה20

New member
אה לא ידעתי שהוא עובד עם עמיר חשבתי שהוא שומר

של המקום. ועל איזה סודה התכוונת?

רפי35

New member
הסודה ששתיתי ../images/Emo13.gif

ואני אנצל את הOFF הזה להזמין אתכם לעידכון בבלוג שלי שלא קשור לעמיר אבל אני באמת רוצה שתבוא לראות. (ורד נכון שאת מרשה לי?) http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1131494

למעלה