שלום לכולם חזרתי.....

RUTYAN

New member
שלום לכולם חזרתי.....

כרגע חזרתי מבית קברות חברה/שכנה מאוד מיוחדת נפטרה . היו שם המונים היא עבדה בבית הספר כמזכירה בעלה קצין גבוהה במשטרה יש לה 3 ילדים . במקום להיות עצובה,במקום להיות בדיכאון הרגשתי כל כך טוב שנבהלתי מעצמי.פתאום הבנתי כמה כיף לחיות וכמה כיף שלא כואב כלום וכמה זה לא מובן מאליו. קיבלתי הארה כזו חזקה ששכחתי את כל הכעסים הכל כל כך שטויות אפילו הרחמים העצמיים שלי שבד"כ התענגתי מהם נראים לי קטנים ודביליים. מפחיד.... תגידו אני נורמלית??????

אדיר

גם לי קרה דבר דומה בבית קברות. לפני כמה שנים הלכתי להלוויה או אזכרה של סבא שלי.. הסתובבתי ככה בבית קברות וחשבתי.. "הממ, זה מקום ממש יפה" היו שם עיצים והכל היה ירוק והיה אוויר טוב.. ו.. היה מאוד מרגיע, נחמד כזה. אחותי.. אולי אנחנו פסיכים, אבל לפחות זה מרגיש נהדר ! :)

~דויד~

New member
המוות

נותן פרספקטיבה נכונה על החיים. המוות הוא המורה האמיתי שלנו!!! הוא הסיבה לכל פחדינו וכעסינו. אם איננו מפחדים מן המוות, נשארת בתוכנו אהבה ואהבה בלבד. כמה אנשים מעריכים את מה שיש להם? כמה אנשים מעריכים את האוויר שהם נושמים, שהרי ללא האוויר, היינו מתים. כמה אנשים מעריכים את המים שהם שותים, גם הם הכרחיים. כמה מעריכים את המזון? כמה מעריכים את בריאותם ואת כל איברי גופם? שהרי ללא איבר זה או אחר, חייהם היו קשים הרבה יותר? חוסר מודעות, זה הגורם לקושי בחיים.

למעלה