שלום לכולם!!! חדש...

Bassיסט

New member
שלום לכולם!!! חדש...

היי לכולם אני רון בן 22 חדש פה... מתכוון להראות את עצמי בהופעה שלהם שאני מחכה לה המון זמן כבר... יש לי בבית את כל הדיסקים שלהם (חוץ מהחדש) וגם את הדי וי די של אחת ההופעות שלהם... אז קבלו אותי בזרועות פתוחות!!!

Bassיסט

New member
אהלן אהלן...

אז מה עושים פה בפורום הזה? ומה תווחי הגילאים פה? =)

10th Man Down

New member
המממ

אני מניח, בעיקר בין 15 ל....יאיר
הממוצע איפשהו בסביבות ה18 אני חושב...

Bassיסט

New member
ל-יאיר?

שהוא בן כמה? ואחי אהבתי את החתימה שלך שאתה מנהל את פורום הפי טרי פרינדס... חחחחחח יש לי באי פוד סינכרון של פודקאסטים (אם אתה יודע מה זה) של הפי טרי פרינדס והוא מעלה לי כל פעם מחדש את הפרקים החדשים... זה ענק פשוט ענק!!!!!!

Bassיסט

New member
בחיאת...

מה יש לעשות שם? חחחח "שיו איך אני מעריצה את באבלס... במיוחד שיצאה לה העין ונדבקה למגהץ..." "יצא הפרק החדש של הפי... כולם מוזמנים לפתוח שירשור של מי המעיים הכי נשפכות" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

10th Man Down

New member
תכלס? אין. אפילו אני לא שם ../images/Emo12.gif

נו, ראיתי ב"דרושים" בתפוז שצריך מנהל לפורום הזה, כי רוצים לפתוח אחד, והצעתי את עצמי לפני שחשבתי על ההשלכות של זה

Bassיסט

New member
לא נורא...

בקטנה אחי... מקסימום תבקש ממישהו אחר שם בפורום לנהל אותו...

10th Man Down

New member
עומד להיכנס מנהל שותף

ובכל מקרה, אוטוטו גיוס, אני בטוח אפרוש מכמה פורומים
לא לדאוג, אנשים, פה אני נשאר

Bassיסט

New member
לא רוצה לבאס...

אבל זה גם מה שאני אמרתי לכמה מהפורומים שהייתי בהם... אבל אלא אם כן אתה ג'ובניק... אז זה קשה לשמור על הימצאות בפורום...

10th Man Down

New member
אני יודע :)

הממ, אני הולך להיות במודיעין האזנות. סביר להניח שיומיות לא יהיו לי, אבל זה לא מונע מלהמשיך לנהל לפחות פורום אחד...וגם זה עם שותף :)

Bassיסט

New member
מקווה שהפורום הזה שתנהל ...

יהיה עם מוסיקה טובה וקלידים לפנים הרבה יותר מאשר חבורת ילדים ששרה "לה לה לה לה לה לה" בקולות צווחניים" מקווה שהבנת.

lacrimosa girl

New member
XDDD

מה, הלהלהלהלה גאוני! אם לא ניסית אף פעם ללמד חבורת ילדים שיכורים לשיר את זה *נכון* - לא ידעת מהו טעם החיים [או וודקה פינלנדיה
]

Bassיסט

New member
ניסיתי דוקא...

לא שיכורים אבל אחיינים שלי שרו את זה בהתקפי צחוק מטורפים... זה היה דיי חמוד...

Super Alonit

New member
~זרועות פתוחות~

ברוך הבא!
מקווה שתשלב פה מהר:] ונשמח לראות אותך בהופעה!

למעלה