שלום לכולם חדש פה.

שלום לכולם חדש פה.

הסתכלתי זמן לא רב בפורום והחלטתי לקפוץ למים. אני גרוש מספר חודשים אך פרוד תקופה ארוכה. מרגיש צמא לזוגיות, מרגיש שאחרי מה שעברתי הגיע זמני למצוא ולחוות זוגיות בריאה. האם זה יוצא דופן שמספר חודשים אחרי גירושים קשים יש לי רצון עז כ"כ לחזור לתקופת הרווקות?

yf50

New member
לא ברור. אתה רוצה זוגיות או לא?

בכל מקרה, ממש לא יוצא דופן לאחר גירושין שהם סוג של טראומה, אתה מחפש להיות לבד עם עצמך, לעכל, ולהבין מי נגד מי ומה קורה איתך. אחרי תקופת "התאוששות" ו"החלמה" שהיא ספציפית לכל אחד, מופיע הרצון לזוגיות חדשה, וגם זה נורמאלי. בכל מקרה בהצלחה.

אצלי זה להיפך בדיוק.

מיד לאחר הגירושים נהיה בי מן צורך שכזה להיכנס לזוגיות חדשה. לחוות זוגיות שונה מאשר הזוגיות שברחתי ממנה. מה אתם חושבים: האם בריא להיכנס לקשר חדש בתקופה שכזו (שבמידה מסויימת אוספים בה שברים אישיים)? או שזה יכול לעזור בתהליך ההחלמה?

שוקו בת

New member
לדעתי

‏|תן לעצמך להירגע קצת.. תאסוף את השברים, תדביק אותם יחד, ואחרי שסיימת להדביק את השברים.. תעלה על דרך המלך ותתחיל זוגיות בריאה.

yf50

New member
מבין את הצורך, ואת ההגיון בחשיבה הזו.

מחפשים "תיקון" מיידי למה שנשבר, וכן, לפעמים גם מוצאים. אתה צריך לוודא רק שלא תחזור על הטעויות שגרמו לפירוק שלב א' ותכנס לקשר כזה בעיניים פקוחות ודעה צלולה כמה שיותר. בהצלחה

מנסיון.....

כאחת שגרושה 3 חודשים...ו"קפצתי" לזוגיות אינטנסיבית מייד אחרי....אחרי חודשיים הייתי חייבת לעצמי ..לחתוך...להיות עם עצמי וכנראה שכולם צריכים לעבור את תקופת האבל והצינון.......... מה שבטוח שעד שלא תנסה...לא תדע ! בהצלחה

למעלה