שלום לכולם...חדש כאן.

• פותח הנושא 27026
  • פורסם בתאריך

27026

New member
שלום לכולם...חדש כאן.

שלום הוצאתי רישיון לפני שבועיים בערך וכיום אחרי הרבה בדיקות וקריאה מדוקדקת של הפרטים פה, אני מחפש קטנוע 50 סמ"ק. אני מאזור חיפה ובמדורי החיפוש יש מעט מאוד קטנועים 50 סמ"ק למכירה. אני מאמין שזה קשור להיצע נמוך אך בכל מקרה זה נראה לי ממש מעט מודעות. דבר נוסף, כל מודעה נמצאת בלוח כחודש + וזה נראה לי הרבה מידי, אלא אם כן אני טועה. רציתי לדעת אילו לוחות נוספים יש, חוץ מיד שניה, קרטל , WINWIN שבהם ההיצע אולי גבוה יותר. דבר נוסף האם כדאי ללכת לסוכנויות או עדיף לא להתקרב אם אני לא לחוץ בזמן? תודה.

yaboosh

New member
תלוי איזה קטנוע אתה מחפש!

על איזה קטנוע חשבת להתחדש?

27026

New member
סוג קטנוע?

אני לא יודע בוודאות איזה סוג קטנוע, יש לי כל מיני דגמים שקראתי עליהם פה בקורות טובות. אני לא רוצה חדש אך חשוב שיהיה אמין עד 5000 ש"ח.

yohaim2

New member
אל תלך לסוכנויות,נקודה.מניסיון לצערי.

באזור ת"א אמור להיות היצע עצום כרגע,בגלל השינוי בתקנות הרישוי. קצת בעיה אם אתה גר בחיפה.....

בילטונג

New member
"נמצאת בלוח כחודש"

אין עם זה בעיה, השוק של ה50 חטף בעיטה לאשכים וזה הסיבה שקצת קשה למכור, זה לא אומר כלום על הכלי. ייתכן שהמוכר לא מוכן לרדת עדיין למחיר זנות ולכן אינו מכר את הקטנוע עדיין. אני הייתי מתמקד בקרטל, ונמנע מהפיתוי לקנות דרך סוכנות. למה 50 ולא 125? העליות של חיפה לא נעימות לא?

27026

New member
למה 50 ולא 125?

אני גר בקריות ועובד בקריות. אין לי שום כוונה לסוע עם הקטנוע לחיפה אלא רק להישאר בקריות . מלבד זאת אני לא מאמין שאעשה בו יותר מ15 ק"מ ביום.

בילטונג

New member
סבבבבבבה

אז מה אתה קונה? לי יש טופ בוי, ואני מתבאס כל יום מחדש שלא קניתי 125. אני גם נוסע בעיקר בעיר, אבל לפעמים בא לי לקפוץ לתל-אביב ואז אני נתקע. דבר נוסף זו המהירות האפסית של הקטנוע שלי שסוגר בלחץ 70. נכון שיש בהחלט הבדל במחיר בין 50 ל125 מכל הבחינות, אבל אולי זה שווה את זה. אני לא מכיר את הקריות בכלל, אז אם אתה אומר שזה מספיק אז סבבה. מה אתה מתכוון לקנות?

27026

New member
אני לא סגור על דגם מסוים

קיבלתי די הרבה חוות דעת. וגם ככה היצע לא כזה גדול כך. בגדול יש את טטיפון, סאן יאנג מאסק או סופר פיור, טרקר. הקיצר אני לא סגור על דגם ספציפי. יש לך המלצות?

בילטונג

New member
דעה שלי

1.הטרקר קשה למצוא במצב טוב בלי מיליון ק"מ, אבל אם תמצא אחלה קטנוע. 2.סופר פיור - לא מומלץ בכלל קטן, חסר כח, גלגלים פיצים שדואגים שתרגיש כל מכה בכביש. 3.סאן יאנג מאסק - לא מכיר. 4.קימקו טופ בוי, הקטנוע שלי אחלה קטנוע,גלגלים רחבים נחשב ל50 גדול. 5.טייפון - אני שונא איך שהוא נראה ונשמע וגם את העובדה שהוא יקר יחסית, אבל הוא סוס עבודה עם קבלות. מה עם הפגיו ויוה סיטי, לא מכיר אישית אבל נראה לי גם קטנוע לא רע (שווה בירור),שמעתי פעם שהחלקים יקרים.

למעלה