שלום לכולם, חדש כאן..

F a l k o r

New member
שלום לכולם, חדש כאן..

כמה סמלי למצוא אתכם במהלך יום הכיפורים והכפירה.. (שלי, לפחות
) כבר קרוב ל10 שנים שאני עוקב אחרי הקריירה של טורי, ואחרי המוסיקה שלה. יוצרת נפלאה, ותמיד כששואלים אותי איזו מוסיקה אני אוהב, התשובה היא "הכל, אבל בעיקר את טורי איימוס
". אני זוכר שמייד כשהשתחררתי מצה"ל פניתי לתפוז כדי לפתוח פורום לטורי, מאוד הפתיע אותי שלא היה לה אז. לא יצא לי להגיע לראיון וכל מה שהם דורשים, בגלל אילוצי עבודה, וכך יצא שלא יכולתי לקדם את העניין. היום קראתי את הביקורת על האוסף החדש בוואי נט, וראיתי קישור אליכם- נראה שזה ממש אחלה פורום, וטוב לגלות כ"כ הרבה אנשים בעניין של טורי, כי בסביבה הקרובה שלי אני בערך היחיד.. בכל מקרה, יש לי את כל האלבומים, את כל הסינגלים, ועוד כמה בי סיידס לא רשמיים שלה. שמח להצטרף אליכם, בתקווה שאני אכן מוזמן לעשות כן, אשמח להשתתף בדיונים וכאלו אם יהיו, ונראה לי שיהיה נחמד
שנה טובה לכולכם!

ועכשיו כשיצא כיפור ../images/Emo8.gif

ברוך הבא! כל כך כיף לראות פה חדשים כל הזמן
. אני גל, ומקווה שתהנה פה.

F a l k o r

New member
מקווה להנות בעצמי! ושאלה..

למי מהפורום יצא כבר לראות את טורי בהופעה חיה? אם הייתם, איפה?

gelrad

New member
לי...

לונדון, פריז, דנבר, לוס אנגלס, לאס וגאס... שווה כל אחד מאלפי השקלים שהוצאתי על זה...

F a l k o r

New member
נסעת במיוחד? או ששילבת בטיול?

אם אתה יכול לתת פרטים "פורמליים" יותר (עלויות וכו'), כאן או במסרים, אני אשמח

gelrad

New member
די במיוחד, ניצלתי טיפה לטייל...

אבל העיקר היה טורי... מבחינת עלויות זה לא רלוונטי מאחר והפעם האחרונה היתה ב 2000... עקרונית הכרטיס להופעה בעלויות הוא די שולי גם אם מכפילים את העולות שלו בשידרוג אצל הספסרים... חשוב לא להפסיד את המפגש של טורי עם המעריצים באזור הצהוריים באזור המופע. בארה"ב בעיקר צריך להגיע מוקדם כדי "לתפוס מקום" כדי שיהיה סיכוי להתקרב...

gelrad

New member
אם זה פעם ראשונה כדאי כמה בבוקר...

כך ניתן להתחבר לאלו שנמצאים שם ואם יש מזל לקבל מידע מהימן היכן ומתי זה יקרה כך שיהיה ניתן להיות במקום הנכון ובזמן הנכון מתי שהיא תגיע. בעיקר בארה"ב וגם באנגליה תקבלו חומה בצורה במקום המפגש ברגע שיהיה מידע ודאי היכן הוא יהיה... לכן אם אתם רוצים ממש להגיע אליה צריך מרפקים ומזל. אם רוצים לצלם צריך מקום גבוהה וטלה טוב...

ברוך הבא!

האם הכינוי שלך נובע משמו של הדרקון החייכן בעל פני הכלב מ"הסיפור שאינו נגמר"?

gelrad

New member
מישהוא יכול לנחש מקור הכינוי שלי?

רמז: נבחר בהשראה של המקור...

איזה סרט! איזה ספר!

איזו ילדות בזכות הדבר הנפלא הזה! אני אתן לך עוד יום ואז אגלה לך מה מקור כינויי....

F a l k o r

New member
מודה, אין לי שמץ.. גם לגבי gelrad

העליתי כמה רעיונות במוחי, כולם מטופשים מכדי לכתוב אותם ממש. עבר כבר היום שאמרת שתתני, אז קדימה- להסיר את הלוט מעל הסוד הגדול!
וgerlad- כשאתה שואל מה מקור הכינוי שלך, והרמז שאתה נותן הוא שהוא נכתב בהשראת המקור.. לא אמרו לך שאי אפשר להגדיר מילה ע"י שימוש באותה מילה?..

הכינוי שלי הוא בעצם שם לטיני

פרח "אמריליס". אבל הכינוי עצמו הוא מתוך אריה איטלקית הנקראת AMARILLI MIA BELLA ,"אמרילי אהובתי"....אריה יפייפייה!!!!!!!!!!!!! לצערי...הכינוי עצמו מודגש בשחור בולט ואני מודה שלא נוח לי עם זה עד היום,זאת הייתה אחת האופציות של תפוז משום ששאר האופציות היו "הנצחית","האחת והיחידה","הבלתי נלאית"....זה כבר יותר מדי....

F a l k o r

New member
לא הבנתי

הכינוי עצמו מודגש בשחור בולט כי זה שם המשתמש שלך שפעיל כרגע. אצלי למשל מודגש F a l k o r באותה צורה, ו"א מ ר י ל י" לא. להדגשה הזו התכוונת? אני חושב שמה שאיפשר לך להימנע מ"המקורית", "האחת והיחידה" וכו' הוא דווקא הרווחים בין האותיות. דרך אגב- תפוז הציע "הבלתי נלאית"???...

ניסיתי כל מיני וריאציות על השם

ובתפוז רק הציעו לי דברים שבשביל לשים את כינויי בפורומים,הביכו אותי. ההדגשה עצמה היא ממערכת תפוז...מסתבר שיש עוד אמריליות.....

gelrad

New member
אנסה להסביר...

הכוונה שאין את השם gelrad במקור, אלא הוא היה השראה לשם שהמצאתי בעצמי.

למעלה