שלום לכולם.. חדש כאן:)

Beni Aroh

New member
שלום לכולם.. חדש כאן:)

שלום לכולם.. אז ככה אני יציג את עצמי.. אני בני.. עוד מעט בן 17.. הייתי בפורום השכן (בערך) פורום אופנועי שטח.. ושלשום מכרתי את האופנוע בעיקר בגלל סכסוכים קשים וריבים בלי סוף עם ההורים. החלטתי.. שאני חוזר למה שרציתי כבר ממש מזמן.. סוזוקי סמוראי.. עכשיו השאלה שלי איך הרכב הזה? מבחינת שטח.. מבחינת אמינות.. מבחינת חלפים? ואיזה שנה מומלץ לקנות? יום טוב ושבוע טוב לכולם..

kfirba

New member
סמוראי

דבר ראשון אתה יכול להסתכל כמה דפים אחורה השאלה הזאת נטחנה. דבר שני רכב שטח אמיתי מעולה ואמין הנוחיות בכביש היא לא משו אבל יש לו יכולת חבל על הזמן בשטח. מה זאת אומרת איזה שנה? כמה שיותר חדש יותר טוב השאלה מה התקציב שלך

Beni Aroh

New member
תודה.. והתקצחב.. זאת הבעיה..

אני אישית יש לי 7100 בסך הכול.. לאבא שלי יש יונדאי לנטרה שהוא מוכן למכור למען המטרה.. היא שווה עוד 24 אלף.. אבל לא כול הכסף ילך לסמוראי.. ככה שבסביבות ה20 אלף בוא נגיד.. מה אני יכול לקנות ב20 אלף?

kfirba

New member
סמוראי

אתה יכול לרכוש סמוראי 88-90 תלוי כמה הרכב משופר. תחפש אחד שמור (כמה שיותר)

kfirba

New member
ודרך אגב...בקשר לסמוראי

אם הכוונה הייתה שהוא יהיה רכב חלופי במקום הלנטרה שהיא מכונית משפחתית חמישה מקומות אז בסמוראי יש 4 מקומות וחוץ מילד בן חמש אף אחד לא יכול להכנס בכסאות מאחורה...אלא אם כן אין לו רגליים חס וחלילה

Beni Aroh

New member
אז זהו..

הלנטרה הייתה הרכב המשפחתי והסמוראי היה אמור להיות הרכב הפרטי שלי.. אבל להפתעתי אמא שלי קיבלה רכב מהעבודה(רנו קנגו) אז בגלל שהיא משלמת עליו חודשי לא נוכל להחזיק גם את הרנו גם את הלנטרה וגם את הסמוראי.. אז החלטנו למכור את הלנטרה ולקנות סמוראי שיהיה בעיקר שלי אבל אבא שלי יסע עליו מידי פעם כי לרוב הם נוסעים על הרנו (כבר משלמים חודשי אז מנצלים) אז ככה שהסמוראי יהיה בעיקרון רכב שלי.. ביום חיית שטח ובערב חיית מסיבות.. ילד בן 5 מאחורה נכנס בלחץ? כנראה שחברים שלי יצתרכו לסבול כדי לבוא איתי.. חחחח

למעלה