שלום לכולם , חדש כאן

CONNER MACLEOD

New member
שלום לכולם , חדש כאן

האמת היא שאני גולש אנונימית כבר הרבה זמן בפורום הזה, חייב לציין שלמדתי המון דברים מענינים. ועכשיו לענין : אני מת לקנות פוקט פיסי חדש , היה לי פאלם עד לא מזמן, סתם מכונה מוגבלת לדעתי, יום אחד הוא היה בכיס של החולצה שלי ופשוט התכופפתי להרים משהו ו... לא משנה. אני כבר משהו כמו חודשיים קורא כל סקירה וכל אתר אפשרי שבו מדברים על 4150 או על 3715 של HP . אחרי שקראתי המון וחשבתי המון הצלחתי להגיע להחלטה אחת : אין לי מושג מה אני מעדיף. ולכן אני אליכם. אז יש לי כמה שאלות שאולי התשובות עליהן יעשו לי קצת סדר בראש: 1. בלוטות' - מישהו רכש אוזניות בלוטות' ומצליח לשמוע כמו שצריך מוזיקה מאחד המכשירים הללו? 2. האם בשני המכשירים יש את ווינדוס מדיה פלייר? 3. האם קיים מכשיר ללא מצלמה אך עם לא פחות ראם מה 3715? 4. מה קורה עם ענין השדרוגים? האם נוכל לשדרג מערכת הפעלה ב IPAQ? מה יקרה כשתצא מערכת הפעלה WIN MOBILE 2004? 5. האם קיימים נרתיקים קשיחים ( לקח מהפאלם ) למכשירים הללו בארץ? 7. האם הסנכרון מתבצע באמצעות הבלוטות'? 8. חשוב !! האם במכשירים הללו קיימת סוללת גיבוי כך שבמקרה ולא יכולתי לטעון את הסוללה והיא התרוקנה המידע נשמר וישוחזר ברגע שאני אבצע טעינה ( ללא סינכרון)? תודה למי שקרא עד לכאן ויותר תודה לעונים!!

Chooch

New member
תשובות לחלק מהשאלות

2. כן מכיון שהתוכנה מגיעה עם המערכת הפעלה. 4. בד"כ כאשר מפרט המכשיר תואם לדרישות מערכת הפעלה ניתן לשדרג. 5. ככל שידוע לי כן. 7. אפשרי.

איצקיס

New member
עוד תשובות

3. קיים דגם מקביל ל3715 ללא מצלמה והוא נקרא 3115. הדגם לא נחשב למוצלח במיוחד מאחר ויש לו מעבד חלש יותר (300MHZ) ופחות RAM. בארץ יש חנות אחת או שתיים שמוכרות אותו והוא עולה רק מעט פחות מה 3715. 6. קיימים נרתיקים קשיחים לכל דגם של IPAQ. 7. אם אתה רוצה - זה אפשרי. קח בחשבון שאתה צריך משדר BT על ה PC. 8. כן. בכל המכשירים האלה יש 2 סוללות: Li-Ion שהיא הסוללה הראשית ו Ni-Me שהיא סוללת הגיבוי. כאשר נגמרת הסוללה הראשית, המכשיר כבה ולא ניתן להדליק אותו עד לטעינת הסוללה הראשית. בזמן הזה, הנתונים נשמרים על ידי מתח שמגיע מסוללת הגיבוי.

CONNER MACLEOD

New member
תודות רבות,אתמול הכרתי דגם חדש

ברשת,אמור להיכנס למלאי לפי האתר של החנות,הדגם נקרא 2750 ,מישהו מכיר???

איצקיס

New member
עדיין לא קיים בחנויות, גם בארה"ב

ולכן קשה למצוא אינפורמציה עליו מעבר לנתונים יבשים. הדגם הזה הוא החזק ביותר בסדרה החדשה של מחשבי כף יד ש HP עתידה לשחרר לשוק. סדרת ה 27XX מיועדת לשוק העסקי והיא כוללת את ה 2110, 2410 ו2710 (או 2750 כפי שהוא מוכר בחלק המדינות). לפי המידע הקיים עליו ברשת, יש לו מעבד 625MHZ ו- 192MB זכרון, מגיע עם מערכת הפעלה 2003SE ואין לו מסך VGA אלא QVGA סטנדרטי (כמו לכל סדרת ה 27XX). יתרונות: מהיר, זכרון גדול, חריץ CF בנוסף ל SD, זיהוי ביומטרי. חסרונות: גודל פיזי, עובי, משקל ומחיר גבוה. לפי התמחור בארה"ב, רוב הסיכויים שהמחיר של המכשיר הזה בארץ יהיה מעל ל 3,000 ש"ח. לדעתי האישית - לא משתלם. עדיף ללכת על Dell Axim X30 High עם אותו מעבד, אותו מסך, אותה מערכת הפעלה, חצי מהעובי והמשקל (וגם חצי מהזכרון אבל כמעט חצי מהמחיר...) עוד פרטים בלינק הבא - ביקורת מהירה של PC Magazine

CONNER MACLEOD

New member
תודה רבה,אבל אתה לא חושב שראם יותר

גדול הוא שיקול מכריע? אני לא מתכוון לשלם כל כך הרבה על המכשיר אבל נראה לי שראם יותר גדול ייתן מהירות וגם יכולת להתמודד עם אפליקציות עתידיות ואולי גם עם מערכת הפעלה עתידית,לא חושב?

למעלה