שלום לכולם - חדש כאן

שלום לכולם - חדש כאן

אציג את עצמי: אברך בן 25 נשוי +... משתייך לזרם הליטאי בוגר כמה ישיבות 'חשובות' נכוןלהיום לא מאמין בתורה משמיים ולא בהנהגה אלוהית אין לי דעה מוצקה באשר לשאלת מציאות האל כבורא בלבד ואני גם לא מוצא רלוונטיות אידאולגית/מוסרית/השקפתית בשאלה הזאת מגשש את דרכי ומחפש את מקומי בעולם לאחר אבדן האמונה עוקב אחרי הפורום מזה זמן מה אך עד כה לא כתבתי כאן הספקתי בכל אופן להתכתב ואפילו להפגש עם 'רוצה לעזוב' אני מקווה שהוא יוכל למסור 'עדות אופי' עלי

אני מעיד, אני מעיד

נפגשתי עם "אשר". הוא בחור מקסים, חכם, ואני הראשון לקבל אותו בברכת ברוכים הבאים לבבית. אני מקווה שגם יתר החברים יקבלו אותו במאור פנים, ונקבל חבר קהילה מוכשר ומוצלח נוסף! אני בטוח שהוא יהיה לנו שותף מעניין!

כופר פסול לעדות וגם נשים ככה שאין

לך שום אופציה להעיד.אך אני סומכת על המילה שך

עץ שתול

New member
בָּרוּכהַבָּא../images/Emo24.gif

הייטבת לבטות ולהגדיר את מצבך באופן יוצא מן הכלל, נראה שאתה הראשון שהשכיל לייצג את מצבו התיאולוגי כשבין המילים הוא נותן גם ביטוי לרציונל שעומד מאחורי זה. אז ברוך בואך לכאן, ומקוה שנהנה יחד בהשתתפותך עימנו.

לחוד

New member
בריך מתייך לשלום

כמונו כמוך בשינויים כאלו ואחרים. אולי צריך להוסיף לתקנון הפורום סעיף המחייב פגישה עם "רוצה לעזוב"?

mik504

New member
חיבוק גדול,

מקווה שאתה לא רק חושב אלא גם עושה ודואג לעתידך,ולא דוגר רק בכוילל, איך עם האשה היא חושדת ? משתפת פעולה? ברוך הבא ושתפיק את המירב מהפורום

ברוך בואך!שבירכת שמים תלוה

אותך בכל מילה ומילה שתכתוב בפורום.ושישו הטוב יאיר לך את הירך יחד עם מוחמד ומשה. פול הצלוחה

תודה לכל המגיבים

היה נעים להתקבל בחום ובחיוך מקווה באמת למצוא כאן בית או לפחות משהו קרוב לזה

סוג ב

New member
רגע, אני עוד לא בירכתי..

שלום לך אשר גינצברג (אתה יכול לרשום גם כתובת, אפאחד לא יפריע לך) ברוך הבא לפורום. שמחים לכל חדש, עצבנים לכל מחב"ת.. שילוב נעים..

למעלה