Manny Calavera
New member
שלום לכולם.. חדש כאן..
HELP
שלום לכולם אני חדש כאן.. אני מכיר את התחום כבר מזמן אבל אף פעם לא התעמקתי בזה יותר מדי.. כתבתי כמה פעמים חלומות אבל לא יותר מזה.. לפני כמה ימים התחלתי להתעניין בזה שוב.. קראתי קצת בפורום פה ושם באתר.. ואז בלילה אמרתי לעצמי "מחר בבוקר אני הולך לזכור את כל החלומות שלי". אמרתי את זה כמה פעמים עד שנרדמתי..בלי שעבר הרבה זמן, באותו הלילה(!) היה לי חלום צלול
כמה פעמים כבר חשבתי שהיו לי חלומות צלולים אבל אחרי החלום הזה אני הבנתי שזה באמת היה הראשון.. בחלום..אני הלכתי לי באיזה רחוב עם דוכנים כאלה..ומשו באזור ניראה לי מוזר..אז שאלתי מוכר אחד באיזה שנה אנחנו.. הוא אמר לי 1770. (חשוב לציין שהיו מכוניות על הכביש, כבר משו שלא מסתדר)..אחר כך מישו עבר לידי מהר, ושאל מה השעה..הסתכלתי על השעון, ואם אני לא טועה הוא היה מוזר..כי אחר כך הסתכלתי שוב והזמן קפץ קדימה..שאלתי בן אדם אחר באיזה שנה אנחנו.. הוא חשב הרבה זמן ובסוף לא הצליח לענות לי.. ואז פתאום הבנתי.. אני חולם! בהתחלה די התרגשתי בזה אבל מהר מאוד נזכרתי שאסור להיתרגש כל כך כי אחרת זה יכול להיגמר מהר אז נרגעתי והתחלתי להיסתובב כדי להגביר את הצלילות.. אחרי זה הופעתי אצלי בבית.. מה שאני לא הצלחתי, זה לעשות כל מני דברים.. לא להופיע במקום אחר ולא לעשות שום דבר מיוחד.. ופה אני צריך עזרה
יש אולי איזה עצות בעניין? בכלל קטע מגניב שהצלחתי לזכור את כל הדברים האלה בחלום אחרי הרבה זמן שלא חשבתי על זה בכלל.. ופתאום זכרתי לעשות בדיקות מציאות על הלילה הראשון..
בתודה Manny Calavera
שלום לכולם אני חדש כאן.. אני מכיר את התחום כבר מזמן אבל אף פעם לא התעמקתי בזה יותר מדי.. כתבתי כמה פעמים חלומות אבל לא יותר מזה.. לפני כמה ימים התחלתי להתעניין בזה שוב.. קראתי קצת בפורום פה ושם באתר.. ואז בלילה אמרתי לעצמי "מחר בבוקר אני הולך לזכור את כל החלומות שלי". אמרתי את זה כמה פעמים עד שנרדמתי..בלי שעבר הרבה זמן, באותו הלילה(!) היה לי חלום צלול