שלום לכולם! חדש בפורום...

MARKMANE

New member
שלום לכולם! חדש בפורום...

שלום לכולם! אין לכם מושג כמה אני שמח שמצאתי את הפורום הזה:) טוב, מאיפה להתחיל,שמי אייל סטודנט לתואר שני בן 28 מרמת גן, ומתקופת הנעורים בחיפה אני מאוד אוהב פוטבול, וכל יום שישי נהגתי לשחק פוטבול בחיפה. אני לא בקיא בחוקי המשחק, אבל אני חייב להשוויץ ולהגיד שיש לי יופי של TOSS, ונראה לי הכי חשוב: אהבה עצומה למשחק....רציתי לשאול: איך והיכן אני פוגש את החבר'ה אשר שמעתי כי הם משחקים קבוע פוטבול? האם אני כבר זקן מידי בשביל קבוצת הגיל שמשחקת, או שמא אתקבל בזרועות פתוחות? טוב, כפי שאתם שמים לב, אין לי מושג וחצי מושג לאשר קורה כאן בפורום, אבל אני יודע דבר אחד: מת כבר למצוא מקום קבוע לשחק בו, ולפתח את כושר המשחק שלי והבנה של החוקים, ולפגוש חבר'ה נוספים שאוהבים את המשחק.....יום טוב לכולם וסופ"ש נעים!

Yo-man

New member
ברוך הבא, איל ../images/Emo140.gif

ב-7 השנים האחרונות משחקים פוטבול בספורטק של ת"א כל יום שישי. פעם זה היה מתחיל ב-10:00, עכשיו זה מתחיל ב-11:00 או 11:30. בטאג-ליין (הכותרות המתחלפות שמעל ההודעות עצמן) יש כותרת של "פוטבול בישראל" שם אפשר למצוא את כל הפרטים של מתי, איפה, מה להביא ולמי כדאי. לגבי הגיל - אני בן 36 ואתמול תפסתי יופי של מסירה לטאץ' דאון (30-35 יארד). אז לא, אתה לחלוטין לא מבוגר מידי. אנחנו מקבלים כל מי שרוצה לשחק בזרועות פתוחות, שמחים להסביר את החוקים, לעזור לשפר יכולות אישיות ולתת לך זמן להיכנס לעניינים. ואם תראה שטוב לך, תוכל בעונה הבאה להצטרף לליגה (שנפתחה רק לפני כמה חודשים). כרגע יש בה רק 3 קבוצות, אבל אם יהיו מספיק נרשמים נפתח כמה קבוצות שצריך. בקיצור - בוא בשישי הקרוב ונדבר הלאה

MARKMANE

New member
תודה על קבלת הפנים!

תודה על התגובה המהירה! אני אגיע בשישי הקרוב לספורטק, מחכה לכך בכיליון עיניים!

ESPN

New member
הרבה זמן שלא כתבתי פה

אבל על טאץ'דאון של יורם אני חייבת למסור ברכות (וגם להתחיל למצוא עדים שיאשרו את הסיפור
). אקיצר, סתם רציתי להגיד היי, גם אם אין לי פניני חוכמה להוסיף לדיון...

Yo-man

New member
אחחח... זה היה TD מצחיק

ג'רמי (שרק חזר מ-9 חודשים בדרום אמריקה) שמר עלי. הוא רגיל שאנשים בגודל שלי עושים מסלול של 5 יארד קדימה וקצת שמאלה או ימינה. הוא לא חיכה לריצת עומק וכשהכדור רק עזב את ידיו של איתי הוא התחיל למלמל, תוך כדי שהוא רץ מאחורי: "אני לא מאמין, הוא הולך לתפוס את זה..." היה מעולה

Jerzet

New member
Yeah...

Yoram, don't go all Rod Tidwell on me now!!! You know you only caught that ball because I wanted you to feel like you were doing something. Remember who tackled your ass when you were running!!!

Yo-man

New member
For your tackle we say

That even a broken clock shows the time right twise a day
And what was it that you said once I got down - that is was harder than you remembered ? Oh man... I still remember the last drive you guys played before you wnet traveling - when you and your brother had your hands on me and both missed me on a 60 yard TD run. Don't worry, I'll give you another chance soon

Jerzet

New member
Your memory fails you in old age

I do recall saying something after I tackled you, but it wasn't that. I just remarked that it was a softer fall then ever landing on you!!

למעלה