שלום לכולם! חדשה..

רותונת

New member
שלום לכולם! חדשה..

היי שלום לכם! אני חדשה דנדשה פה.. האמת היא שאני ככה קוראת מה שהולך בשירשורים ובכלל ונראה לי שהרוב פה הם חרדים שמאסו בדתם או בחצרם.. אני באה מבית דתי לאומי והורי מחמירים בכל דבר ממש! אני לא יודעת להגיד אם בדיוק חזרתי בשאלה אבל אני לא שומרת כמו פעם ויש לי המון תהיות ושאלות לגבי הדת ולאף אחד אין תשובות בשבילי. הבעיה הגדולה אצלי היא שיש לי חבר ואנחנו לא שומרים יחסי אישות (בטח אתם מכירים את המושג..
) וההורים שלי עושים לנו סרטים שנתחתן כבר ואין לי כח אליהם!!! בינתיים אני גרה אצל החבר וכל כך טוב לי בחיים!!!! יש פה אנשים שיהיה להם קטע דומה בחיים? טיפים? עצות? זה נורא מתסכל..

אספרסו קצר ועוגה ארוכה

ברוכה הבאה, תיתכבדי! אני מגיע מהמגזר החרדי-ליטאי כך שאין לי מה לחדש לך, אבל ההיתי מציע לך לקרוא את השירשור שפתח חמי.

rigoletto111

New member
מקווה שיש אנשים שהיה להם כל כך טוב

ברוכה הבאה. נ.ב. מעולם לא שמעתי את המושג "שומרים יחסי אישות"

עושים סקס

היי יחסי אישות זה לא המצאה חרדית (לשמור נגיעה זה המצאה חרדית) ו.. כן, גם האדם הקדמון עשה סקס!

רותונת

New member
יחסי אישות..

ברור שזאת לא המצאה חרדית.. למדתי את זה באולפנא בשיעור "אישות ומשפחה"... בכל אופן.. זה המצב. וזה נורא מעיק כי ההורים מעצבנים בלי סוף.

boaZone

New member
נו, אז מה הבעיה,

תלכי להורים ותגידי להם שלמדת באולפנה איך לשכב עם החבר, והם הרי שלחו אותך לאולפנה... נ.ב. גם אני לא שמעתי מעולם על יחסי אישות, ואם הוא כן קיים, אז נראה לי שאת יותר שומרת עליו מאשר לא שומרת עליו. נ.ב.ד. ברוכה הבאה לפורום. נ.ב.ד.א. להיות מאושר זה אחלה

ההורים שלי לא יודעים מה זה

יחסי אישות. והם בחיים לא עשו סקס. ושאף אחד לא יעיז להגיד אחרת.

רותונת

New member
../images/Emo6.gifאז איך אתה הגעת לעולם?

אוקי הם יודעים מזה כי הם שאלו אותי ועניתי להם. עכשיו מי מכם יגידו שזו טפשות לספר את האמת, אני סוברת אחרת.. זה שלהם יש בעיה עם זה - כמובן שזאת הבעיה שלהם! באמת מצטערת לפגוע בהם אבל זאת אני וככה אני חיה. מה שמתסכל אותי בסיפור זה האטימות שלהם שלפעמים מעלה את כל העצבים!!! נראה להם באמת שאחרי כל הסרטים שהם עושים היחסים ביננו יחזרו להיות מה שהיו? קשה להתמודד עם זה בעיקר כשאלה ההורים שלי, בסה"כ אני לא שונאת אותם או משהו רק שבקטעים של דת לך תדבר אל הקירות

boaZone

New member
כשיצאתי לעולם ../images/Emo79.gif

מחייך אבל ביישן לא ידעתי מה לענות לדודים, שוטרים וגם בנות אז הלכתי לסבי הוא אמר לי: שמע נכדי במקרה כזה תאמר: חנרו פרו טרו קרינר לו לו לו לו לו לו לו לו הופ טררה חנרו פרו טרו קרינר לו לו לו לו לו לו לו לו הופ טררה זה מפני שאין לי מה לומר. http://mp3music.gpg.co.il/lyrics/5399.html <בלי קישור - תשקיעו
>

ברוכה הבאה

אין לי טיפים או עצות טוב אולי אחת, להגיע לעצמאות כלכלית ולהתחיל לראות את הסרטים שאת רוצה ולא את אלה שההורים שלך אוכלים אה, עוד אחד, אם כבר יחסי אישות, אז תמיד תמיד עם
אחרת יהיו המונהמון
קטנים וחמודים

רותונת

New member
אפשר גם ../images/Emo184.gif גלולות..

לדעתי עדיף גלולות, הרבה יותר כיף.. האמת היא שזה הדבר הכי חשוב בעיניי ברגע זה עצמאות כלכלית אחרת קשה מאוד להסתדר וזה משפיע על כל היחסים והזוגיות..

השתבשתם? מי עושה היום סקס?

הסקס, או יחסי האישות, או המין, או המשגל, או הידיעה, או העשייה.. היא שיטת ריפוי אלטרנטיבית לתחלואים כגון כאב שיניים וצמיחת חדק סחוסי. סקס הומצא בשנת 1545 על ידי המלחין היווני חרמנוס גדולוס, כדרך לטחינת פולי קקאו בעזרת איברים אנושיים בלבד, המחקר היה חלק בסידרה ארוכה של מחקרים על תועלת מאיברים של בני אדם (לדוגמא - חשמל בעזרת כפות ידיים, חידוד עפרון בעזרת אוזניים וייצור פחזניות מבית השחי). הפולים מוכנסים לתוך איברה הפרטי של האשה, נטחנים על ידי איברו של הגבר והקפה מוכן. אחרי ניסויים רבים, התגלתה תופעת לוואי, עם הקפה יוצא בדרך כלל גם יצור הדומה במראו לטרול משר הטבעות (מכונה בפני חכמים קנדים - תינוק) טחינת קפה אנושית מומלצת על ידי רופאים כדרך מהנה לעשות קפה ביתי ולשתותו! הסקס נודע כתרופת אליל עתיקה, וההיסטוריה שלו מגיעה עד לטקסט הקדום והמפוענח חלקית "ס'קאס והאעיר הגד'וליאה". הטקסט, שנחשב כמיתולוגיה, מספר על שימושו של הטיפול בחיי הכפרים העתיקים- בבסיסו הוא מעין ספר הדרכה, אך מספר 'דמויות מפתח' ועלילה מפותלת נוספו אליו במשך השנים, כדי להאניש את ההדרכה ולקרבה ללב הקורא. המרפאים בעזרת סקס [או בשם העממי "סקסיים"] סבלו תמיד מהשפלות ומחוסר אמונה בהצלחת פעילותם. חולבי הכפיות החרימו אותם במשך כמה מאות, ולכן ההמון הגדיר את הסקס כשרלטנות ובחל בו, מעדיף להיצמד לחוקים הברורים של קדיחת הגולגולת והקזת הדם הקונוונציונאליים. בשנים האחרונות, עם הירידה המתמדת בפופולריות של חולבי הכפיות, הסקס נעשה דבר שבאופנה- וזרמים חדשים נוספו לריפוי הסקס הרגיל. תהליך הסקס כולל תירגול גופני ונפשי כאחד- המטופלים צריכים להיעזר במטפל בפעילות הגופנית הנמרצת שתנוחותיה מפעילות שרירים שאינם פעילים בדר"כ, ולאחר הסיום של סשן האימונים, עליהם להתמודד עם שאלות פילוסופיות עמוקות ולדון עם המטפל באמיתות ובאמונה של שאלות והצהרות כמו "אתה אוהב אותי?" ו"חכי שניה, אני צריך לנוח". היום ידוע שהסקס אינו מזיק לבריאות אך לא הוכחה יעילות כלשהי בפיתרון בעיית צמיחת החדק הסחוסי. למרות זאת, אנשים רבים מתעסקים בעיניין כתחביב תמוה וסקסיים ממשיכים להתקיים ממנו בכבוד. (באדיבות איןציקלופדיה)

רותונת

New member
איכס אתה מוריד מכל היופי שבדבר..

עושה את זה בצורה מגעילה! סקס זה כיף ואם לא היה לך כבר הרבה זמן כנראה שנשים לא אוהבת להכין קפה בעצמם... למה לדבר ככה?? האםאי פעם קיימת יחסים שאלה הדעות שלך?!?!?! נראה לי שלא

n oy

New member
חחח חמודה.רק היום הגעת.

לזה קוראים הומור ציני. תתרגלי. ודווקא זה די מצחיק מה שהוא כתב. לזה קוראים סקס בשינוי? יאללה נו. מי מארגן לי ארגז
בטעם בננה?

למעלה