שלום לכולם! חדשה

the shibby

New member
שלום לכולם! חדשה ../images/Emo9.gif

אז אני אילת, בת כמעט 17 מהמרכז קראתי פה קצת במשך כמה זמן והתרשמתי לטובה. מקום נחמד^__^ לא מדובבת עדיין אבל מקווה מאוד להיות

Bar391

New member
וולקאם!!

אני בר.15.מדבבת :) השתלבות מהירה!! יאיי באים לפורום המון אנשים חדשים D:

MorraniChan

New member
נכון :O

אבל עדיין נראה לי ששיא האנשים החדשים היה שבוע לפני המפגש [הא!!! לא אמרתי כנס!!!]

MorraniChan

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני מורן בת 16 [בקרוב D:] לומדת בקורס דיבוב בג'פטו השתלבות מהירה ^__^

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני תמר, בת 15 עוד שבועיים, מגן יבנה. לפני שנה עשיתי קורס בג'פטו, אבל אני עדיין לא ממש מדבבת אבל...

Hawkgirl

New member
איראשאיי מאסה!

* ^ ניסיתי לעשות כותרת קצת יותר מרעננת מ"ברוכה הבאה" XD * אילת זה שם משעשע למישהי שגרה במרכז חיחיחי XPPP בכל אופן, ברוכה הבאה! אני רותם בת 18 נחמד להכיר ^_^

MorraniChan

New member
אהמ XD

אני עשיתי ראשונה את ה"ברוכה הבאה!
" :O סתם סתם, בכיף! תעתיקו כמה שבאלכם D: אני יודעת ש"אישרסאי" זה ברוך\ה הבא\ה אבל מה זה "מאסה"?

Hawkgirl

New member
זה פשוט ברוך הבא/ברוכה הבאה X:

לומר איראשאיי או איראשאיי מאסה זה אות ודבר X: פשוט זה כאילו מנומס יותר לומר עם מאסה Oo Irashaimase

MorraniChan

New member
אאה.. אוף אני כבר לא בכושר :\

לא ראיתי כבר שנים אנימה חדשה ואוצר המילים שלי רק קטן :( באסה

the shibby

New member
אריגטו! (-ובזה מסתכם אוצר המילים שלי../images/Emo3.gif)

האמת שאת השם שלי כותבים אילת אבל הוא נשמע כמו איילת. חחח כן זה איזה קטע מוזר של הורים שלי להתאים את השם לתאריך לידה איכשהו D=

מאיוש33

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo176.gif

אני מאיה , 14 :] ובא לי להיות מדבבת :) אהה וסורי שלא הייתי פה שנתיים- תאשימו את המחשב S:

Tu Lus

New member
ברוכה הבאה, איזה כיף

עוד אנשים אני טובל בת 19
אני פותחת בקרוב שירשור הכרות חדש!!

אכן, גם אני בעד.

זה אפילו יהיה מעולה. לרענן את עניין ההיכרות. כי בדרך כלל אנשים שמגיעים לפורום כותבים רק בני כמה הם, מאיפה וכו'... לא מספרים על דברים שהם אוהבים, חלומות... משהו הרבה יותר יפה ומעניין. יהיה נחמד לפתוח שרשור היכרות חדש... תעשו את זה :]

Tu Lus

New member
אני בעד כי קשה לי לזכור אנשים ע"פ כינוי!

מאז שפורום שממש אהבתי התפרק אבל הוא היה בנוי עם תמונה בצד, משפט על הבן אדם, גיל אזור מגורים. הכל בצד וזה מזה נוח!!! ופה אין את זה אז קשה. אני זוכרת רק 5 כינויים. מפה. זה מביש...

למעלה