שלום לכולם! חדשה פה

einav1003

New member
וואו

איך מתמודדים עם כלום, הכי בשנות ה20 יש המון מה לספר :)

שתדעי לך שזהו תחום מאוד רחב ויש הרבה מה להגיד מכלום או על כלום או בכלל אפשר לדבר במשך שעות ובעצם לא להגיד כלום ככה שזה בעצם הבחירה שלך לאיזה כיוון את מושכת את הכלום שלך ... ככה שתרגישי חופשי להתחרע על הכלום שלך חופשי חופשי ...

einav1003

New member
אז..

כשאתה ממקד את זה ככה, הרבה יותר קל להתחיל מכלום אחד מאשר מכלום שני. לו רק ידעתי שזה כל כך פשוט, מזמן הייתי באה :)

einav1003

New member
כן,

שמתי לב שכבר כמה וכמה משפטים אנחנו דנים בנושא השיחה של הפורום שזה אמנם מרתק אבל, מישהו מציע נושא אחר? אולי מישהו יציג את עצמו? או שזה לא נהוג בפורומים..לא מבינה בזה :\

דם דם

New member
זה פורום הכנה לזיקנה

כאן אנחנו מתרגלים איך לרטון לקראת החיים האמיתיים

דם דם

New member
אפקורס

טוב נו מה את בפתח תיכנסי תיכנסי נעשה לך סיור (
אמיתיייייי יש עוד אורחת, קח תראה לה את הפורום) בנתיים עד שתחזרי מהסיור נכין חלפה לכבודך נשחט שולחן נפתח כבש

rotesh8

New member
מתקפה!!!

מאיפה כולם באים פתאום? אולי זה בגלל האביב, הפריחה והכל..... מי כבודה?

einav1003

New member
עינב, בהפתעה..

האמת שאני חולה עם חום, תקועה בבית ובדקתי מה בעצם זה פורום, אז נכנסתי לאבודים ולנמלטים אבל אין ספק שפה הכי נחמדים..מזל שבאתי, תשומת לב מורידה לי את החום :)

rotesh8

New member
אז קבלי

ממממממממממללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאא צצצצצצצצצצצצצוווווווווווווומממממממממממממממיייייייייייייייייייייייייי שתהיי בריאה

rotesh8

New member
אז קבלי

... (/¯'/................. ......//..¯/................ ......./ /..../............. .....¸·`¯¯´/'...'/¯´/...... ..\¯¨/......./..../.../'/... .('...'/~,......´..)´...)'). ./..../\.................\.. ...´·._ ..........\...''.... .......)..............\..... ......\.............\.......

למעלה