שלום לכולם, חדשה פה

mirabeli

New member
שלום לכולם, חדשה פה

היי אני מעוניינת לקבל פרטים ומידע איך מתחילים? יש לי הזדמנות למכור תיקים מעבודת יד (התיקים לא שלי) אני חושבת שהתיקים יפים ויכולים להמכר לא רע מה המלצתכם איך להתחיל? איפוא? ומה אני צריכה מבחינה רישמית קבלות? עוסק זעיר? ראיתי למשל שי פה בפורום פרסום ליריד גדול בגבעתיים בפורים האם זה גדוך מידי להתחיל שם? בקיצור אשמח לקבל כל מידע תודה
 
ראשית מתחילים ברגל ימין../images/Emo140.gif../images/Emo36.gif

ברוכה הבאה לעולם הדוכניסטים . איך להתחיל אז ככה: קחי נשימה ארוכה תתכונני להמון סבלנות וסובלנות אורך רוח ללמוד לתקשר עם אנשים. תתכוני לסחוב ותתכונני ללוגיסטיקה (לפעמים) לא פשוטה. לגבי עוסק מורשה תתייעצי עם רואה חשבון שאת מכירה. ואחרי הנשימה הארוכה צאי לדרך וראשית קחי לך רשימה של מנהלי ירידים ותתחילי לחדד את האצבע ולהתקשר למנהלים ובתור התחלה תלכי למקומות קטנים ולא המוניים מידי שלא תלכי לאיבוד. שיהיה בהצלחה.
 

bartal4

New member
בהצלחה לך

אל תיסעי רחוק מדי אל תשלמי הרבה מדי ... אם תסתכלי על שירשורים ישנים יותר תוכלי לראות שפעם ממוצע היה 120 ש"ח ליריד היום כבר 150 או 200 (יותר מדי לטעמי) שלא לדבר על 400 ומעלה . הרבה אנשים לא אומר דווקא הרבה מכירות תנסי למצוא את המקומות עם קהל היעד שלך שם גם 100 אנשים יעשו לך מכירות טובות . אם לא , גם 30000 לא יעשו לך מכירות טובות . אל תתחייבי על תשלום מראש לכמה ימים(או יותר) לפני שאת יודעת מה הרווח שלך מהמקום . בהצלחה , והרבה סבלנות .
 
למעלה