שלום לכולם :] חדשה פה

Bliss17

New member
למה? דווקא יכול להיות דיאנאיי

ולא, אמור " אני אחזיק ורד אדום" ואז אולי... נראה... לא יודעת אם אתה מדרדר אני רק מקווה שלא אסולק מפה...

tweeg

New member
אוי לא,נפלתי על משוגעת לשון

ברחו על נפשותיכם ראיתי מישהו עם בדבר הזה בחתימה,למי באמת אכפת מהשטויות האלה? dam you אותיות אי"תן לא יודע,אני לא מאמין כ"כ בהורשת מידע לא גנטי דרך הdna נראה לי לא הגיוני (כמובן שאין לי שמץ בנושא הזה) אממ,בהתחשב בזה שאין פה מישהו הרבה זמן,אין לאף אחד כ"כ ותק אז רק יקי יכול להעיף אותך ונראה לי שאני ומור נעוף איתך,מה שיצמצמם את תכולת הפורום סתם שאלה,על מה אנחנו מדברים בכלל? ולסיכום,תת סעיף של תת ההכרה שלי שכמוך,אני מסכם את השיחה הזאת בלא כלום ואני אפרוש כי אני על 94 אחוז של hymym,את מוזמנת לבדר אותי עד 100 לדעתי צריך לטגלן את זה

Bliss17

New member
תגובה

ברחו על נפשותיכם ראיתי מישהו עם בדבר הזה בחתימה,למי באמת אכפת מהשטויות האלה? dam you אותיות אי"תן ----יקירי זה הבסיס לשפה העברית...דע אותו...חשוב מאוד לא יודע,אני לא מאמין כ"כ בהורשת מידע לא גנטי דרך הdna נראה לי לא הגיוני (כמובן שאין לי שמץ בנושא הזה) ----חחח קרעת אותי, ברור שמידע לא גנטי לא יעבור בדיאנאיי, אבל התכוונתי אולי זו תכונה גנטיתתת אממ,בהתחשב בזה שאין פה מישהו הרבה זמן,אין לאף אחד כ"כ ותק אז רק יקי יכול להעיף אותך ונראה לי שאני ומור נעוף איתך,מה שיצמצמם את תכולת הפורום --- לע....! סתם שאלה,על מה אנחנו מדברים בכלל? ---- מה ז"א?! ולסיכום,תת סעיף של תת ההכרה שלי שכמוך,אני מסכם את השיחה הזאת בלא כלום ואני אפרוש כי אני על 94 אחוז של ,את מוזמנת לבדר אותי עד 100 ------ hymym מה זה??? לדעתי צריך לטגלן את זה מה זה לטגלן???

tweeg

New member
טירונית

אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי(בקושי) לא נראה לי זה גנטי,וחוץ מזה זה די נוגד את תורת האבולוציה שהיא די קשורה לגנטיקה how i met your mother סדרה lagaen wait for it dary ya,high five טאגליינס,אוסף שירשורים שהמנהל בוחר לשמור בגלל שהם חשובים ותורמים לפורום ראי פס כחול למעלה,יש שם מאמרים שאלות נפוצות ואגליינס טירונית

Snir2121

New member
האבולוציה לא חוזה אפס מוטציות, להפך.

אבל היא חוזה שמוטציות שמהוות חיסרון יכחדו (תכחדנה, באווירת הלשון
). (How I Met Your Mother זו אחלה סדרה. שנפתח את הדיון - למי יש yes?
)

Bliss17

New member
לי יש יסססס :}

ואני אחנך את כולכםםםם וגם לשפה העברית צריכים לקרוא אופיר חחח ונכון, אם נטיות מיניות הן מוגדרות בDNA אין הדבר סותר את תורת האבולוציה... ואתה גם יכול לומר שיש אנשים שבוחרים להתעלם מהנטיות שלהם וללכת עם הזרם (למשל גבר שמתחתן עם אישה בעוד שהוא נמשך לגברים) וזה לא משנה את הגנטיקה... ותורת האבולוציה אומרת שצאצאים יכולים להיוולד כמוטציות ואלו שישרדו יהיו אלו שיש להן תכונות שמהוות יתרון ( פעם היו גירפות עם צוואר קצר והן נכחדו כי לא הגיעו לעלים הגבוהים ומתו מרעב ושרדו אלו עם הצוואר הארוך שהשיגו מזון)

tweeg

New member
צר לי לבשר

אבל גורלה של השפה העיברית כבר נחרץ אני מאמין שנעבור לבינלאומית(של הצי) ב200 הקרובות למישהו יש שגעון גדלות?פ' מגלומניה זה לא פה מעט מאוד היום,ולכן הגנטיקה תשתנה וההומואים יכחידו את עצמם

Snir2121

New member
בהנחה שהעדפה מינית היא אכן גנטית,

מי אמר שהומוסקסואליות תיעלם? הרי אם אדם הומוסקסואלי נולד להורים סטרייטים, סביר להניח שגם בעתיד יוולדו הומוסקסואליים להורים סטרייטים - הרי דבר לא השתנה.

tweeg

New member
אז ככה

בהתחלה היתה מוטציה אחת(אין הרבה סיכויים לחזרה של מוטציות) ובלל שהוא היה בארון אז הוא הוליד ילדים וככה זה התפשט (5000 שנה של הומואים בארון) אבל עכשיו רוב ההומואים יוצאים מהארון,ולכן במקרה הטוב הפריית מבחנה של אחד מההורים ואז הם ישרדו במקרה הרע הם יאמצו ילדים ויהרגו את "הגזע" הסיכוי שמוטציות יחזרו הוא קטן מאוד נראה לי וזה כל תורת הגזע אממ ,כאילו לא תורת הגזע, מה אמרתי ,חשבתם ש ,לא התכוונתי לזה.כן.

Snir2121

New member
אין הרבה ג'ינג'ים בעולם,

לא יותר מהומואים, הייתי אומר, אבל מי קבע שהם יכחדו? חוץ מזה, תמיד קיימת האפשרות שזה בכלל לא מולד.

Snir2121

New member
עובדה עקרונית - כולנו מוטציות, מעצם הגדרתה...

כיום אין החלטה מבוססת על האם העדפה מינית היא מולדת או נרכשת (גנטית או לא), אבל אם את שואלת אותי - זה מולד וכתוב ב- DNA.

tweeg

New member
אז למה אין לי טלקנזיס?סיילר שליטה

למה אתה אומר את זה?לדעתי זה פסיכולוגי לגמרי זה שמישהו אוהב בלונדיניות(שטויות,כולם אוהבים בלונדיניות
) זה גם גנטי? וזה שאני לא אוהב נגיד במבה? (אמרתי נגיד כי אני אוכל הכל,תיקון אני לא אוכל אני מכלה- consume) למה שהאבלוציה "תטרח" לקבוע שטויות כאלה בגנטיקה? מצד שני מאכלים "אהובים" יכולים לעזור באי אכילה של רעלים ואכילה דברים שעוזרים לגוף אז בעצם מידע כזה אכן יכול לעזור בצורה אבלוציונית אז יש מצב שזה נכון

Snir2121

New member
כל התכונות שלנו, האופי שלנו,

מידת האינטליגנציה התנועתית, הלוגית-מתמטית, החברתית, הרגשית, המראה החיצוני שלנו, המבנה הפנימי שלנו, וכו' וכו' וכו' - הכל ארוז יפה בצורת כרומוזומים, ונקרא DNA. האבולוציה לא קבעה את העובדה הזו... כל אלו הם פשוט צורת הביטוי של הרצף המורכב שב- DNA, וזה התפתח לאורך האבולוציה; בהחלט ניתן להגיד שהאינטיליגנציה הרגשית שלנו גבוהה מזו של אמבה, לצורך העניין
. אם אתה אוהב בלונדיניות או במבה, זה יכול להיות גם דברים חולפים, אבל הבסיס אליהם אולי יהיה גנטי (למשל - אתה אובססיבי כלפי דברים צהובים. שבוע הבא זה יהיה בננות!!1
).

tweeg

New member
אמממ

האבולוציה פיתחה את זה בצורה מקסימלית להישרדות(ע"י הברירה הטבעית) אני לא תמיד מקפיד על מונחים שאני כותב(במיוחד בשירשור ההזוי הזה) אבל אני יודע את ההבדל אממ יכול להיות שזה חולף,יש אפילו מצב שזה בגנים אבל אני לא חושב שהוכיחו את זה עדיין אני מקווה שהבננות זה לא עוד רמיזה שאני הומו
,אני מוחה על כל האשמות האלה איך הגענו למצב הזה?ומה פרויד היה אומר על זה?

Snir2121

New member
לא רמזתי שאתה הומו, אבל עכשיו

שאני מסתכל על ההודעה האחרונה, זה באמת יכול להשתמע ככה
. (גם אני שונא שכשמנסים לדבר על משהו כמו הומוסקסואליות ברצינות יש את האלה שישר קופצים עם הרמיזות) צריך לארח את פרויד בפורום. נקודה.

tweeg

New member
אממ

במחשבה שניה אבולוציה לא מחשקת פה כ"כ,כי רק ב100 האחרונה בערך הומואים יצאו מהארון (אני מסרב לתגובות של ו"מה איתך?") אז הם די הורישו את זה עד עכשיו,אולי בעתיד זה יעלם טכנית זה מטוציה שנועדה להיעלם,כמו עקרות (הידעתם שעקרות עוברת בתורשה
) טכני אפשר להגיד שאם זה גנטי,עצם העובדה שההומאים יצאו מהארון ולא יולידו ילדים בעצמם תביא להכחדת "הגזע" שלהם הם משמידים את עצמם,מישהו חייב לספר להם את זה (אין להתיחס לשום דבר בהודעה הזאת באופן רציני) אכן אחלה סידרה,yes?באמת?אתם עדיין רואים טלווזיה בטלווזיה? טוווווב באיזה פרק אתם? אני ב318,מישהו יודע מתי 319 יוצא?

Bliss17

New member
ממש תורת הגזע פה...

ואם כבר תורת הגזע גם היטלר היה הומו!!! למה?? כי הוא דפק את כל היהודים חעעעע סתם לא מצחיק, אבל הוא באמת היה הומו.. והם לא משמידים את עצמם כי תחשוב שאם כל זוג הומואים מביא ילד מתרומת ביצית וזרע של אחד מהם התכונה הגנטית ממשיכה לעבור בתורשה ולראות טלויזיה בטלויזיה זה טו-אובבבב

tweeg

New member
הוא לא הומו הוא אימו

http://foto.rambler.ru/public/diana-th1990/1/emo_hitler/emo_hitler-web.jpg http://images.google.co.il/images?q=hitler+emo&btnG=%D7%97%D7%A4%D7%A9+%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA&gbv=2&hl=iw באמת קצת ידע היסטורי אין לצעירים בימנו אבל הרוב פשוט מאמצים נראה לי וגם ככה לא בטוח שזה דומיננטי

למעלה