שלום לכולם חדשה פה

LunasRoze

New member
שלום לכולם חדשה פה

שמי לונה אני בת 27 מעריצה ענקית של בון ג'ובי כבר כמעט 13 שנה , אוספת מלא חומר , הופעות נדירות בעיקר בוידאו הייתי ב18 הופעות של בון ג'ובי , מתכננת לנסוע גם השנה :) וזהו. אוהבת לונה

nogao10

New member
היי!!

ברוכה הבאה! קוראים לי נוגה, ואין לנו בפורום מישהו שמעריץ כל כך הרבה שנים... נראה לי הכי הרבה כאן זה 6 או 7.... מקווה שתהני איתנו, 18??? טוב, תאלצי עכשיו לספר על הדברים הכי מיוחדים ויפים שראית וחווית שם, וכמובן מי החבר המועדף עלייך..... תקראי לזה תנאי קבלה

LunasRoze

New member
יש המון דברים שאשמח לחלוק איתכם

יש בידיי אוסף לא קטן של קבצי וידאו נדירים אם יש לכם בקשות אשמח להעלות לכאן. מצאתי גם קישור להורדה מלאה של evening with bon jovi 92 בוידאו אם מישהו מעוניין אפרסם זאת כאן. אוהבת לונה

nogao10

New member
או, אני כבר אוהבת אותך!!!

עכשיו יש לך משימה, להעלות את כל הסיפורים שחווית עם ריצ'י!! הכל!!!!! אה, ועל דייב..... שהם כמובן, שני האהובים שלי (למען האמת, ריצ'י שולט..... אבל דייב הוא משפוחס!!)

nogao10

New member
אה, ודרך אגב

בגלל שאני חושבת שזאת את בתמונה ליד ריצ'י את חייבת לי את הסיפור הזה
אמנם, אין לי דרך להכריח אותך, אבל אם לא תספרי לי, אני אלך עד הבית של ריצ'י (אלך זאת המילה המתאימה, כי למי יש כסף לטיסה של 15 שעות?) ואעבור בכל בית בLA (ללכת לארה"ב ייקח יותר זמן) עד שאני אמצא את ריצ'י, ואז אני....... אני..... טוב, עד שאני אגיע לארה"ב כבר תהייה לי תוכנית, אז כדי למנוע דבר כזה (נראה לי שזה יהיה יותר נורא לי מלריצ'י) תצטרכי לספר לי
אני טובה באיומים.... משהו....חחחחח

Black Balloon

New member
ברוכה הבאה!

שני, 17. גאד, היית ב-18 הופעות? אני כ"כ מקנאה בך. הלוואי שהייתי בחצי הופעה, אפילו שיר
פעם הבאה קחי אותי איתך! אני נכנסת יפה למזוודה ולא תופסת מקום. :)

LunasRoze

New member
אנשים זה לא כזה קשה

כמו שיוצאים לחופשה נוסעים להופעה של בון ג'ובי זה על אותו עיקרון האמת שהשנה זה קצת יותר קשה אבל לא נורא נתגבר גם על זה. יש לי הרבה סיפורים הנה אחד מהם כנסו ללינק זה היה לי פעם אתר אבל הפסקתי לעדכן אותו אם יהיה לי זמן אני אפתח חדש http://bonjovisrael.tripod.com/im-with-them.htm

m o r 1 0 2

New member
אני בוכה פה../images/Emo7.gif 18../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif

קודם כל ברוכה הבאה
אני מור,בת 14.. אני כ"כ מקנאה בך,החלום שלי זה ללכת להופעה ול-18 בכלל פנטזיה אצלי
ניכנסתי לאתר שהבנת,התמונות ממש יפות
את ממש חמודה
את יכולה לעלות סירטונים של ווידאו ועוד תמונות... אז תגידי באיזה הופעות היית? וכמה כל כרטיס להופעה עלה? וכמה עלה כרטיס טיסה לארץ שנסעת? סורי על החפירה,אבל הייתי חייבת לשאול את כל השאלות האלו

LunasRoze

New member
תשובות עבור מור

1. אני אעלה וידאויים תאמיני או לא אני לא נוהגת לצלם בהופעות זה הורס את תשומת הלב להופעה ואני אוהבת להיות בתוך הופעה נטו, אבל קבצי וידאו הופעות נדירות וכולי אני אעלה בכייף אני פשוט בעבודה כרגע אז תאלצו להמתין לסופש היות והאוסף שלי מוחזק כבן ערובה חחחח 2. ההופעות שהייתי בהם 2 הופעות בוומבלי 2001 אסטרדם 2 הופעות דבלין מילטון קינס הדרספילד שטוטגרט המבורג ציריך מינכן 2002 לונדון שפרד בוש לונדון סידי יו קיי (הם שרו שם 8 שירים זה נחשב הופעה ?) 2003 אמסטרדם בלגיה ציריך ברמן מינכן 3. כרטיס להופעה עולה בין 100 ל180 דולר שזה בערך 400-600 ש"ח לגולדן סירקל שזה מול הבמה 4. המחירים לכרטיסי טיסה ברחבי אירופה במהלך החודשים מאי יוני נעים בין 350 ל500 דולר יש טיסות פנים אירופה שהן מאוד זולות ויש את הרכבת תלוי לאן נוסעים. אוהבת לונה

m o r 1 0 2

New member
תודה רבה לונה על התשובות../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אני מאוד מעריכה את זה
קודם כל,זה מדהים בכל ההופעות שהיית ובכל הארצות והערים
מזה טיסות פנים?? ואפשר לנסוע ברכבת?? לא ידעתי
כי אני מאוד רוצה לנסוע להופעה ביוני... ובקשר לסירטונים,תודה
תעלי מתי שרק תוכלי
תודה ענקית

LIRONSH100

New member
היי לונה ברוכה הבאה...

היי אני לירון, 18 וחצי , מהגליל המערבי.. אה תגידי את בפורום בהייד פארק? כי את ממש מוכרת לי (וכן- זה גם כולל כתבה שיש לי שאת נירא לי מופיע שם מראש אחד (קיבלתי מחברה את זה...) אבל ואו -18 הופעות? אי חולמת על ההופעה הראשונה שלי! (או איטליה או קנדה- תלוי בכסף שיהיה לי- טיול אחרי צבא..(וכן אני אישית עכשיו קורסיסטית!חיל הים גל אחד לפני כולם.. בלה בלה בלה..) אז השתלוות נעימה- ואחרי ינואר תיראי אותי פה הרבה יותר (כרגע אני בקרוס-אחרי ינואר כניראה אני יעבור ליומיות!!!) אה- ו-טוב אם את מהייד פארק אז את אמורה לדעת בקשר ל-מי נשואה למי פה לא? (תזכורת- אני לג'ון-נוגה-לריצ'י-מור-לדייב-ואביה-לטיקו...)

לונההההההה

את זוכרת אותי?? דיברנו לפני 4 שנים בערך הכרנ בהייד פארק ושלחת לי תמונות שלך בהופעה של הלהקה שהייתי לפני כמה שנים!! אני טס בפבוראר לניו יוקר מקווה שתהיה הופעה שם.... אז מה נישמעעעעע?

למעלה