שלום לכולם חדשה כאן...:)

sivika

New member
שלום לכולם חדשה כאן...:)

שלום לכולם אני חדשה בפורום (בכתיבה לא בקריאה...) שמחה להצטרף. יש לי שאלה שאולי תדעו לענות עליה (מירב , את נשמעת כמו מישהי שיודעת דבריםםם:)) האם אייל הלר מנגן וכותב שירים לזמרת שקוראים לה רילי? קיבלתי באוניברסיטה הזמנה להופעה שלהם בקפה ביאליק וכתוב שהוא מנגן איתה וגם כותב ומלחין איתה שירים. אני יודעת שיש עוד נגן שקוראים לו אייל הלר ולא ברור לי מחיפושים בגוגל מי זה מי...אם זה אייל של אריק אז אני מאוד מעוניינת לשמוע...(מבלי לפגוע באף אייל אחר כן?) אבל אין שם איזו תמונה שלו או משהו...מישהו יודע על כך משהו ? אשמח לתשובה שיהיה לכולם שבוע מקסים וימים חדשים ונפלאים....:) וגם לאריק המתוק והמרגש

אז בשבילך

אייל שמצד ימין (2)זה אייל הלר שמנגן עם מירי מסיקה (על גיטרה). אייל שמצד שמאל(1) זה אייל הלר שמנגן על גיטרה וקלידים עם אריק. הוא גם מנגן עם רילי (באינטרנט חיפשתי על רילי וראיתי איל הלר קלידים ולכן הגעתי למסקנה שזה אייל של אריק ולא של מירי)

אכן

אייל הלר שמנגן עם מירי מסיקה ניגן כנראה עם הראל מויאל כי באתר של הראל מויאל כתוב גיטרות. אייל הלר (2) מנגן רק על גיטרות. לפחות אצל מירי. אז מן הסתם אצל הראל גם ככה. הגיון בריא שכזה.

sivika

New member
וואוו תודה :)

איזה חמודה! כן, את האייל השמאלי אני מחפשת וגם כתוב בהזמנת מייל שהוא מנגן קלידים...אני אצרף פה, למי שרוצה לבוא. עכשיו שאני יודעת שזה הוא אני בהחלט אלך אני חושבת שהוא מאוד מאוד מוכשר. הממ נקווה שההזמנת מייל תעלה אני לא טובה בדברים האלה חברה שלי עכשיו הורידה את זה מהמייל למחשב....

אייל של מירייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הוא כזה חמוווווד
גם אייל של אריק חמוד ומוכשר

I מ י ר ב I

New member
אייל של אריק-אהבתי את זה!!!

אני נראית לך אחת שיודעת דברים? כבוד הוא לי.תודה
את האמת שבנושא הזה אין לי שמץ אבל אייל(אההמ אההמ) מוזמן לענות לך על השאלה הזו.

sivika

New member
כן אייל של אריק...

אכן אייל של עצמו...ושל אישתו כמובן אבל לצורך הפורום/הופעות/דיסק הוא גם של אריק לא? :) בכל אופן כן. את נראית אחת שיודעת פשוט כי את פה יודעת את שאר הדברים ואת גם מנהלת והכל...בכל אופן, איזה כיף שעניתם לי כל כך מהר. נראה לי שיהיה לי כיף פה בפורום:) אהממ אהממ אכן, אייל מוזמן לענות...

I מ י ר ב I

New member
אייל של אריק../images/Emo99.gif

אני לא יודעת ממש הכל,ואני אשמח שתשארי כאן. ברוכה הבאה

אני לא אייל../images/Emo8.gif

ואני לא אשתו אבל נראה לי שפעלתי לפי הגיון בריא ועניתי לה על התשובה

sivika

New member
כלה את בהחלט כילה!

כמו כלי...:) איזה שווה! המון תודה, את מהירה ביותר...ואכן ענית לי על השאלה בצורה הכי טובה שיש:)...הולכת לצפות רגע בקליפ....

sivika

New member
את אכן נענית להם...

אני שמחה לאתגר...טוב ראיתי את הקליפ. השיר מקסים, הקליפ חמוד אבל פחות ...ואייל לא מופיע שם שזה מינוס ): אבל נראה שיכול להיות מעניין לשמוע עוד. דרך אגב, קראתי את ענייני ההופעה בזאפה..לא נכחתי אבל לי חבל שהוא לא מופיע בתמונע, אני בדרך כלל יותר נהנית שם...וגם בהופעה של אריק הייתי עם אחותי ומאוד נהננו, למרות שהקהל הולך וגדל ותמונע כנראה קטן מדיי...אבל משמח שיש הרבה קהל...(גם אז בתמונע היה מפוצץ,אי אפשר היה להכניס סיכה שם....

Shir F

New member
חדשה בפורום :)

שלום קוראים לי שיר ואני חדשה בפורום
אני מאוד אוהבת את אריק ברמן ואני וחברה שלי רוצות לפתוח עליו אתר ורצינו לדעת אם מישהו רוצה להשתתף אתינו בבניית האתר.. לא צריך לדעת משהו בבניית אתרים , זה כבר החלק שלי אבל עזרה במידע עליו, על הופעות תמונות ועוד .. מאוד נשמח אם מישהו יוכל לעזור
תודה מראש
שיר

למעלה