שלום לכולם - חדשה כאן

Cat79

New member
שלום לכולם - חדשה כאן

אני מעריצה של אתניקס 14 שנה!! משנת 90, התאהבתי בזאב ובלהקה נואשות בפסטיגל. היום, 14 שנה אחרי, אני עוד מתרגשת לפני כל הופעה...

ethnix1

New member
ממתי התמונה??

גם אני התאהבתי בלהקה בפסטיגל 1990!! וגם אני עדיין מפרפרת מהתרגשות לפני כל הופעה!!
אני רק מקווה בשבילך שאת כבר לא מאוהבת בזאב
איך זה שעד היום לא ראינו אותך???

Cat79

New member
היי

התמונה מההופעה בחוף דדו או מההופעה ביגור. רק אתמול בלילה בשיטוטי הליליים גיליתי שיש פורום ללהקה המדהימה הזאת ומיד הצטרפתי. ובקשר לזאב, אני עדיין חושבת שהוא מדהים, אבל אני לא מאוהבת בו ממש, אני לא מכירה את האישיות שלו... קראתי שעמדת ממש קרוב בהופעה בדודו, מה לבשת אולי ראיתי אותך, כי גם אמרת שעמדת שעתיים על הרגליים לפני ההופעה ליד הברזלים.

ethnix1

New member
ראיתי אותךךךךךך

עם הקעקוע של החתול.. את גבוהה באמת עם חברים וגבר אחד, ואמרת שאת עומדת מ7 שם.. אני הגעתי שעה לפנייך, מראשל"צ :) נראה לי שזו שהייתה לידכם זו אני, כי הייתם צמודים אליי (אם אני מזהה נכון) אני קטנה, עם גופיית קולר עם פרחים ורודים, מכנסיים חומים וקעקוע של לטאה ראית אותי?

Cat79

New member
כן נכון ../images/Emo54.gif

הגעתי למקום בשבע, אבל רק אחרי שראיתי שנעמדת מול הבמה נעמדתי גם. זה היה בערך בשבע וחצי. היינו אני חברה שלי, חבר שלה, אחותי ועוד זוג חברים עם אמא של אחד מהם ובת דודה שלו הקטנה ששמה ג'סיקה במקרה. ואני זוכרת אותך טוב, אהבתי את הקעקוע של הלטאה...

ethnix1

New member
השם האמצעי שלי הוא גם ג'סיקה

את זוכרת אותי טוב?? עשיתי לך טראומה או משהו?

ethnix1

New member
אה "אהבתי את הקעקוע "

לא הבנתי נכון הקעקוע שלך מדהים, אני אוהבת חתולים מאד אבל בחיים לא היה לי אומץ לעשות קעקוע כזה גדולללל כל הכבוד

Cat79

New member
../images/Emo6.gif

תודה רבה, אבל זה לא הקעקוע היחיד שלי, יש לי עוד אחד כזה גדול בגב. ואני זוכרת אותך טוב, כי עמדנו לידך וגם את עמדת שם מ - 19:30, ממש לא עשית לי טראומה, אולי אנחנו עשינו לך טראומה עם ההתנהגות המפגרת שלנו.

ethnix1

New member
כן.. הייתי שם לפני

אבל הלכתי לשירותים ולשתות משהו, ואבא שלי שמר לי ת'מקום ואז שחזרתי ראיתי אתכם ליד המקום שלי.. הגעתי ב6 וחצי :/ למה התנהגות מפגרת? הייתם שמחים, ואני מבינה למה! אבל אני חייבת לציין שהבחור שהיה אתכם מוכר לי.. הוא היה בעוד הופעות של אתניקס? יש לך עוד תמונות מההופעה? לי אין מצלמה :((

Cat79

New member
לא הבאתי מצלמה לצערי

אני יודעת שיש תמונות מההופעה רק באתר www.bin.co.il. מצד שני, את זוכרת שכשראש העיר שלנו עלה ואמר כמה מילים, היה שם צלם שלא הפסיק לצלם, חיפשתי בכל המקומונים את התמונות ולא מצאתי. אולי למישהו יש מושג? ובקשר לבחור, הוא לא מעריץ של אתניקס וגם לא חברה שלו, הם הגיעו לשם כדי להיות איתנו, גם בגלל שהם גרים קרוב והוא בא גם עם אמא שלו ובת דודה שלו שקוראים לה ג'סיקה (לא תושבת ישראל) כדי להשמיע לה את השיר.

ethnix1

New member
אולי אלו התמונות מאתר BIN?

יש שם תמיד תמונות יפות..

אתניx

ללא ספק הלהקה מספר 1 כיום,גם אני כמוך מעריץ שלהם מאז ימי "צפור מדבר".

למעלה