שלום לכולם חדשה כאן.

אילולה21

New member
שלום לכולם חדשה כאן.

יש לי הפעלה של יום הולדת ספורטיבית מוצלחת מאוד. מכל הצדדים אני מקבלת פידבקים חיוביים, ואפילו הצעו לי לפרסם את היום הולדת כדי להפעיל אותה בכל מני מקומות.

הבעיה שלי שאני לא יודעת איך.

כל הצעה תתקבל ברצון. אשמח לשמוע מכולם....

תודה.

sitesuccess

New member
ערב טוב

ישנן הרבה דרכים לפרסם עסק, בין אם באינטרנט, ובין אם "בפרסום המסורתי" (עיתונות, פלאיירים וכד').

השאלה הנשאלת היא איפה מסתובב קהל היעד שלך.

התשובה לשאלה הזו היא המקום שלך לפרסום. את "האיך" כבר נגזר מזה.

במילים אחרות, קשה לענות על רגל אחת, בלי לקבל נתונים ראשוניים

הי אילולה ברוכה הבאה, מסכים עם אסף צריך...

פרטים נוספים בסיסיים כדי לנסות לייעץ לך, כגון מי קהל היעד,מה עושים בהפעלות, מה הכוונה "יום הולדת ספורטיבי" בקיצור, הכי פשוט היה לצרף לינק לאתר ולהוסיף את הפרטים החסרים, ואם אין לך אתר ..? חובה לדעתי. כמובן המלצות תמונות וסרטונים יעשו גם את העבודה.
ממליץ לך למתג את עצמך ואת העסק, אולי תתחילי פה בחתימה : שם העסק, לינק לאתר, טלפון .
ממליץ לך לנסות להתייעץ בשידור עם אייל לינור הרדיו ללא הפסקה שהתארח בעבר בפורום, יש לו תוכנית בימי שלישי "המותג" לעסקים כמוך שרוצים להתייעץ ולקבל טיפים ו...מקבלים תוך כדי חשיפה מעולה בחינם (!) בתוכנית שלו.
אבל ממליץ לך לעשות רק לאחר השלמת הפרטים, הפנייה לאתר שלך וכיו"ב כפי שציינתי והעיר לך בצדק אסף.
בהצלחה

אילולה21

New member
פרטי העסק

ערב טוב לכולם ושוב תודה.

לגבי העסק: מדובר ביום הולדת ספורטיבית וחשיבתית המיועדת לילדים מהגן ועד גיל 13.
הילדים מתחלקים לקבוצות ויש בין הקבוצות תחרות.
היום הולדת כוללת מספר תחנות פיזיות.
לאחר ביצוע התחנה, הקבוצות מקבלות מעטפה עם שאלה כללית המתאימה לגילם והילדים רצים ללוח הקבוצתי ועונים על השאלה וכך צוברים נקודות.

ביום ההולדת הילד מדגים בכל תחנה מה עושים.

איזור השרון והמרכז.

doron700

New member
איך מפרסמים

האמת שבעיסוק כמו שלך כול היכן שתזרקי אבן תפגעי
ולכן ראשית הפרסום הטוב ביותר הוא באמצעות לקוחות מרוצים
אחר כך את יכולה לתקוף אזור מסויים שאת יודעת שהוא אזור עם משפחות בפליירים טובים-גם אם מי שמקבל לא צריך עכשיו הוא ישמור או יספר לחבריו.
חשוב גם שתהיה לך מודעה קטנה ואטרקטיבית ב"בידור ובמה" באינטרנט ובספר המודפס
אני כבר לא מדבר על האינטרנט ששם למעלה מ-20 אלף איש בחודש מחפשים את המונח הפעלה בימי הולדת
דורון עמית יועץ עסקי
www.doronamit.co.il

ממליץ לך למתג את העסק, למצוא בידול...

ולהדגיש אותו בפרסומים, לשדר משהו אחר , את צריכה לדעתי להחליט מה הפוקוס העיקרי אתגרי? ספורטיבי? ולהפוך את המילים להמחשות,ממוקדות בפרסומים שלך, להשתמש בהמלצות, וכפי שציינתי בערתי הקודמת, לדעתי כדאי להקים אתר לעסק ולעדכן אותו באופן רצוף.
לגבי פרסום, את צריכה להגדיר תקציב פרסום, לאיזה תקופה, וכך להתקדם. אני מניח שמטבע הדברים מדיה מקומית תהיה רלבנטית, אינטרנט כמובן, פייסבוק וכיו"ב.
בהצלחה.

למעלה