שלום לכולם ,חדשה כאן

R B E

New member
שלום לכולם ,חדשה כאן

הנני בת 55 ויש לי בצקות איומות בשתי כפות רגללי מתחיל מהקרסול. כמובן שיש לי אי ספיקה וורידית ברגליים. האם יש איזושהיא תרופה טבעית להורדת נוזלים? נתנו לי פוסיד 20 מ"ג למשך שבוע ,לא רואה שזה עוזר מי יודע. יש לי תור לקרדיולוג רק בעוד שבוע וחשבתי שאוכל להעיזר בכם לקנות תרופה טבעית להורדת נוזלים. תודה לעונים

בצקות-שחייה

שלום רב! יש לי נסיון מוצלח מאוד למנוע ולהקל על בצקות באמצעות שחייה, חלק חשוב של הטיפול בבצקת זה הנעת דם,ולטעמי פעילות גופנית היא האמצעי הטוב ביותר להנעת דם. והשחייה יותר מכל פעילות אחרת. ממליץ לך להכנס לשגרת יומית של שחייה ובמקביל לפנות למטפל מתחום הרפואה הסינית לאבחון וטיפול בהתאם. כל טוב! ערן

ינוקא1

New member
תעזבי תכשירים ותרופות פלא.

לבעיה כזו הפתרון הוא טיפול אצל מטפל - באופן עקבי ורציף.

איזה קטע נפלא!

שניכם משווקים של פוראוור, ושניכם כותבים פה בפעם הראשונה. אין על צירופי מקרים! תמיד עושה לי את זה! לגבי הבצקות- מומלץ לפנות למטפל שיתאים לך תזונה וצמחים לפי הצורך, והמקרה הספציפי שלך.

R B E

New member
שלומי היקר

איני עוסקת בזה יותר פשוט איני יודעת להסיר את החתימה. שביתי תתעורר אבקש ממנה. תודה שהסבת את תשומת ליבי אני מכירה את המוצרים של אלווירה ואם הייה לי מוצר שעוזר לבצקות הייתי משתמשת בו.. בכל אופן הרופאה תקסל אותי ביום א ושוב תודה רות

שלום רות

סביר להניח שהרופאה תציע לך תרופה, קיבלת כאן הצעות, ואני מקווה שתיישמי אותן. בהחלט מומלץ לגשת לטיפול ברפואה משלימה, כדי לקבל טיפול שלם, וטבעי יותר, וכמו שאור כתבה- גם בגיל 60 אפשר להרגיש טוב יותר מגיל 50. מדוע אינך עוסקת בזה יותר?

R B E

New member
עברתי לעבוד באינטרנט

אני בעצם בהפסקה מזה בגלל הבעיות הרפואיות שצצו לאחרונה. תודה שלומי

ינוקא1

New member
גם אני הייתי משווק שלהם פעם .

מוצרים בסדר (אם כי קצת יקרים) אבל ברוך ה' שלא נולדתי להיות איש מכירות . . .

0 אור 0

New member
בודאי שיש

אבל זה לא זבנג וגמרנו, את צריכה להתחיל בהתאמה של התזונה - לבנות לעצמך תפריט וצורת אכילה שאינה מעודדת צבירת מים. זה דורש עזרת מומחה לתזונה (נטורופת, סיני, טבעוני - מה שמתאים לך) שממש יושב אתך גם על המזונות השונים וגם על הצירופים שלהם, ומרווחים בין השתיה לאכילה. בתור שלב ראשון ועד שתגיעי ליעוץ: הפסקה של שתיה ממותקת, קולה, קפה ותה שגורמים לצבירת מים ברקמות, הורדת המלח, לשתות המון מים אבל לא עם האוכל, ואת יכולה להיעזר בחליטות של פטרוזילה או כוסברה אשר מסייעים בהורדת הבצקות על ידי "משיכת" המים מן התאים. גם אננס טבעי הוא בעל אותו אפקט ויותר טעים. דבר נוסף שכדאי לעשות זה טיפולים ברפואה משלימה שיסייעו להפעלת מערכות הזרימה וההרחקה ולהורדת הבצקות - ממליצה על סדרת טיפולי עומק ברפלקסולוגיה או דיקור, וכן ניתן לחזק במקביל עבודה ישירה של ניקוז לימפתי שמשחרר את הבצקות. ואחרון חביב, באישור הקרדיולוג את צריכה להתחיל לעבוד על תנועה - אני ממליצה על יוגה בהדרכה אישית או בקבוצה קטנה של יוגה תרפיה - שתתאים לך את העבודה האישית שלך לריפוי הבעיה וכמובן להוסיף לזה מודעות יומיומית לתנועה - ללכת יותר, לשבת על כסא מותאם, להגביה רגליים במנוחה וכד' (המטפל ברפלקסולוגיה ומדריך היוגה יוכלו לעזור לך בטיפים מפורטים יותר) ולסיכום: אולי לא שמת לב שבדברי היתה גם מובלעת תרופת הקסם שחיפשת להורדת הנוזלים (חליטת הפטרוזיליה) אבל המסר שלי הוא שבפני עצמו זה לא יספיק. את צריכה לבחור אם את רוצה להמשיך לסבול או שאת רוצה לחיות את שנותיך הבאות בבריאות טובה ומוכנה להשקיע בכך.

R B E

New member
תודה רבה

מאז ומתמיד היו לי בעיות ורידים ברגליים(זה משפחתי) שכנראה עם הגיל הבעייה מחריפה. אני כן מקפידה ללכת מידי יום 20 דקות בבוקר ו20 דקות בערב. אשתה את חליטת הפורוזיליה כפי שהצעת. תודה רות

0 אור 0

New member
מקווה שתקחי גם את ההמלצות האחרות

פטרוזיליה אמנם מסייעת להורדת הבצקת, אבל היא לא תפתור לך את הבעיה, בעוד שבעזרת השילוב של טיפול עם עיסוי לימפתי עם עבודה תנועתית (יותר מאשר הליכה) את יכולה להגיע למצב שבגיל 60 תרגישי הרבה יותר טוב מאשר בגיל 50.

מאיר72

New member
לא הייתי ממליץ על חליטת פטרוזליה בזמן

שהיא נוטלת פוסיד, אפשר לגרום כך להוצאת יתר של חומרים חיונים מהגוף ולהעלות את לחץ הדם.

0 אור 0

New member
תודה על ההערה

אכן המלצתי היתה בהנחה שהיא כבר החליטה שזה לא עוזר והולכת לכיוון הטבעי

hal767

New member
עדיף להתרכז בשורש הבעיה

ולא לחפש קיצורי דרך לטיפול סימפטומטי. הבצקת היא תוצאה של בעיה ולא בעיה בפני עצמה. יש לברר מהם גורמי הבעיה, איזו או אילו מערכות אינן מתפקדות כראוי, וכתוצאה מכך מופיע הסימפטום המתואר. זה לא ניתן לבצוע במסגרת הפורום. לדרך הטבעונית יש בדרך כלל פתרונות לבעיה, ואלה כרוכים בשינויים בתזונה ואורח חיים וטיפולי מגע, אם הם מתאימים למקרה.

למעלה