שלום לכולם! חדשה כאן

Julia307

New member
שלום לכולם! חדשה כאן

טוב אז ככה. אני חייבת לומר שאני בשוק טוטאלי. סתם כך סקרתי את הפורומים השונים של כוכבי בידור ופתאום אני רואה את אלן ריקמן, שמשחק את סוורוס סנייפ המושךךךךך שחשבתי שאני היחידה בעולם כולו שהבחינה פשוט עד כמה! אני לא יכולה להסביר, האם זו הגלימה השחורה, השיער הכהה, עיניו או הקול המדהים שלו (כנראה הכל יחד).בכל מקרה 'נדלקתי' עליו לחלוטין (האם ידעתן שהוא בן 60?!). אני מעריצה היסטרית של ספרי הארי פוטר וגם הסרטים נחמדים
בדיוק ראיתי את הסרט החמישי שיצא. הוא כל כך מושך שם. אבל בסרט השישי כמובן על פי העלילה הוא ייקח חלק יותר משמעותי. רק הערה קטנה אני עוד באמצע הספר השביעי נורא אודה אם אפשר שלא יהיו ספויילרים ואם מישהו מדבר על משהו מהספר השביעי בבקשה לכתוב ספויילר לפני.

queen106

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo6.gif

זה תמיד אותו הדבר- כל פעם שיש מישהו חדש הוא בשוק מזה שקיים פורום אלן ריקמן....חחח מה זה לא מובן מאליו שיהיה פורום על השחקן הכי מוכשר שקיים....בכל מקרה נחמד להכיר אנשים חדשים, תרגישי חופשייה להעלות פה עדכונים ותמונות- רק מצחיקות ושוות!! חחח... ואם כבר אז הנה קישור לאתר מגניב....אחד הקטעים באתר הוא עצות כיצד לגרום לאלן להבחין בכן...יש שם דברים ממש מצחיקים! כמה דוגמאות: Walk up to him with a huge chemistry textbook and say, "Professor Snape? Can you please help me with my Potions homework?" During a (preferably serious) play, hold up a sign that says, "Give Us A Real Show, Alan! Strip For Us!" Stare at his balls and tell him how gorgeous his eyes are. Dress as Lady Marian and walk up to him and shout, "I will never marry you!" Then cry and run off. http://zootycoonlady.tripod.com/alan/index2.html

Julia307

New member
תודה רבה! ושאלה

יש לך אולי לינקים לתמונות/ קטעי וידאו של צילומי מאחורי הקלעים עם אלן ריקמן כסנייפ?
זה מה זה מדליק אותי לראות אם יש ...אני לא רוצה לחפור ביו טיוב כי יש לפעמים ספוילרים לדברים מהספר השביעי וכמו שציינתי אני רק בשליש הספר.

היי ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

כן גם אני הייתי בסוג של שוק לגלות שיש לאלן פורום (הכל תודות להילה), וזה היה כבר לפני כמעט 4 שנים!
סנייפ מושך, זו עובדה..
כן ידענו שהוא בן 60.. הוא נולד ב1946 חח עוד לפני הקמת המדינה! תסיימי את השביעי שווה כל רגע (לקח לי מלא זמן לקרוא אותו...תאמיני לי שאם אני קראתי הכל אפשרי חח
)

Julia307

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

כן אני עובדת על לסיים אותו בייחוד לפני שמתחיל לי הסמסטר ונגמרת חופשת הקיץ

litaf1

New member
ברוכה הבאה!!

חחח את לא היחידה ששמה לב .... 3> איי אלן ריקמן תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדד יא שקסי!! חחחחח

Julia307

New member
כן מסתבר שאני לא היחידה ששמה לב לעובדה

הפעוטה הזו, שהוא בן 60 ואנחנו כולנו צעירות להחריד
אניויי,, חייבת לציין שאני בעיקר מאוד מאוד אוהבת את הדמות שלו כסנייפ. פחות מכירה תפקידים אחרים שלו. אבל אולי אנסה לקחת בדיוידי משהו

litaf1

New member
אוי תקחי!!

כי הוא שחקן פשוט מעולה!! אני ממליצה לך על: רומיאו ויוליה רובין הוד (אוי הקטע עם הכפית, אני בחיים לא אשכח!! איזה מלך חחחח) על תבונה ורגישות (צ'יק מוביס, סרט כל כך יפהההההההההההה) כיבוש הגלקסיה ... מצחיק, זה גם עם טים אלן (אלן ריקמן הוא זה עם הראש המוזר..) אהבה זה כל הסיפור- עם יו גרנט וקולין פירת ואמה תומפסון.... סרט פשוט מעולה הבן של נובל - זה הסרט החדש שלו.. עוגת שלג - זה דרמה.. ממש עצוב... דוגמה (הסרט הכי טוב שנוצר אי פעם, הוא משחק את המטטרון...) רספוטין וdark harbor- סרט הזוי ++ אבל הוא מופיע שם בעירום חח
יש לו עוד סרטים, מן הסתם, אבל אלה בינתיים מה שראיתי...

Julia307

New member
אני אקח

את "אהבה זה כל הספור", נשמע סרט מצויין
. ראית במקרה את an awfully big adventure? סרט כדאי?

למעלה