שלום לכולם חברים..

שלום לכולם חברים..

שלום לכולם אחים יקרים שלי!! אני רואה שיש כאן הרבה מומחים בפוטבול(חחח פורום פוטבול), ומלפני שבוע, כל יום שני יש משחק פוטבול אמריקאי בוינר. המשחק השבוע הוא:גרין ביי פאקרס-מינסוטה וייקינגס(+4). אולי תאכלו לעשות טובה ענקית, לתת קצת מידע על הקבוצות, השחקנים תוצאות וכל הנחוץ לדעת על משחק זה. אני מניח שבנוסף אליי יש בפורום וינר וטוטו הרבה מאוד אנשים שגם כן מחפשים סטטיסטיקות ומידע על הקבוצות. אז אני יודע לכם מאוד עם תאכלו לעזור, ותודה מראש!!

stan123

New member
אל תשכח שזה "הימור"

תסתכל בתגובות של הניחושים לשבוע ה 11 של חברי הפורום, רוב האנשים נחשו GB. אבל תכל'ס לאחרון שעזרנו בווינר אמרנו בדיוק את ההפך מהנכון - אין פה מה להבין אחרת "מומחים" היו עושים מיליונים בטוטו למיניהם.

לפחות מידע להימור??

עם אפשרי מבחינתכם לתת קצת פרטים על הקבוצות. שבוע שעבר הימרתי על דאלאס נגד פילדלפיה ופשוט נדלקתי על המשחק ממש כיף לצפות בו, לכן אני רוצה להמר על הפוטבול שוב ממש כיף לצפות. בכל זאת יש לך ניחוש מי לוקחת?

zipfer

New member
רוצה דוגמא?

רוב המשתתפים במשחק ההימורים של הפורום טעו בקשר למשחק של קרוליינה נגד שיקגו כשהימרו על קרוליינה ..

Yo-man

New member
סטטיסטית - לך על GB.

הם מנצחים בבית שלנם במשחקי יום שני בלילה באחוזים נורא גבוהים. העונה הם חלשים אבל גם מיניסוטה. במשחק שעבר מיניסוטה ניצחה בלי שההתקפה שמה נקודה אחת על הלוח. הכל עשו ההגנה והקבוצה המיוחדת. אני הייתי הולך על גרין ביי.

geviaz

New member
קצת עזרה

שתי הקבוצות ממש לא משו השנה, אבל המשחק הזה הוא משחק בין קבוצות מאותו בית ועם יריבות ותיקה אז מה שיקבע זה יותר כח הרצון ופחות היכולת. היתרון הגדול לזכות GB הוא שהם קבוצה מאוד ביתית עם קהל מטורף ואיצטדיון קשה - הוא פתוח ובאזור מאוד קר לעומת מינסוטה שרגילים לשחק במגרש מקורה. וכמובן שלGB יש את ברט פארב (QB) שאם יגיע למשחק יתן לקבוצה שלו יתרון עצום (הסוף מתקרב וזה הזמן שלו להתעורר). הQB הרגיל של מינסוטה סיים את העונה, אבל יכול להיות שזה לטובתם. אבל, במפגש הקודם (במינסוטה) הוא הוביל אותם לניצחון. מאזנים: GB 2-7 MIN 4-5 ד.א הפרש של בדיוק 4 הוא לא ממש סביר (אבל הכל יכול לקרות).

ofribecker

New member
למה מידע לא יעזור

הליין על משחק בתכניות כמו "ווינר" נקבע לפי קו 50 האחוז בערך. לפני שקובעים ליין מנסים להעריך על ידי תחזית מומחים מה תהיה התוצאה במשחק, מתוך כל התחזיות (נניח ששאלנו 100 מומחים) מוצאים את קו החצי, כלומר ההפרש ש 50% אומרים שהתוצאה תהיה מעליו ו 50% מתחתיו. כל זה הופך בעצם את ההימור למנחש הקטן, להימור בלבד, כמו לנחש הטלת מטבע. הרבה אינפורמציה במקרה כזה לא תעזור הרבה כי היא כבר נלקחה בחשבון על ידי המומחים שייצרו את הליין הזה. לגופו של עניין, למשחק הספציפי, שתי הקבוצות נראות על הפנים, וכל אחת יכולה ביום נתון להרוס לעצמה את המשחק בצורה טוטאלית, אז כל תוצאה, ואפילו התבוסה הקשה ביותר לכל צד במקרה הזה, לא תפתיע. נתנו ליין של 4 נקודות לטובת גרין ביי? נשמע הגיוני מאוד שזה אכן קו 50 האחוז כי גרין ביי ביתית וכמו שיורם (Yo-man) הסביר, גרין ביי במאנדיי נייט ממעטת להפסיד, אבל מי קבע שזו סטטיסטיקה שמייצגת במשהו את העתיד לבוא? הימור שלי - מינסוטה בכלל מנצחת, אבל שוב - זה רק הימור.

RoyBehar

New member
../images/Emo58.gif גרין ביי- מינסוטה

מקווה שלא שמת בסוף. זה רק מראה שבמשחק בין שתי קבוצות במצב כזה מגעיל, באמת אי אפשר לחזות כלום. אני הדלקתי את הטלויזיה בדיוק בזמן לראות את פארב זורק עוד איזה אינטרספשן, והבנתי את הרוח הכללית של המשחק, אח"כ ממש לפני שיצאתי מהבית ראיתי את גרין ביי משווים עם פילד גול, אבל כשיצאתי, בדיוק ב2 מינט וורנינג, הכדור היה אצל מינסוטה, והיה די ברור שהם פשוט יגררו את השעון עד לפילד גול מנצח. חבל, הייתי בעד גרין ביי.עדיין יש לי איזה פינה בלב לברט פארב.

למעלה