שלום לכולם זו מירי

mirimesika

New member
שלום לכולם זו מירי

הייתי חייבת להגיב ולספר לכם מה באמת אמרתי על גקו דברתי על הרבה נושאים בקשר לצבא אמרתי שאם אני הייתי בצבא אז כל אחד יכול,היה לי מאוד קשה אני לא אדם פשוט וקשה לי מאוד עם מסגרות ולמרות הכל שרתתי בצבא אבל אמרתי אני לא בעד חרם מכל סוג שהוא אמרתי גם שאני בטוחה שיש לגקו לב טוב ושהוא קצת מבולבל ועוד לא יודע להתראיין.את הדברים האלה כמובן שלא שידרו הם פשוט לא מעניינים מספיק...על רמי אמרתי שצריך שיהיה לכולנו ובמיוחד לאנשים שעוד לא הוכיחו את עצמם קצת כבוד לאמנים מבוגרים מאיתנו ובמיוחד לגאון כמו רמי קלינשטיין ואני מאחלת לו שיכתוב שורה אחת מהלחנים המופלאים של רמי נכון שאמרתי גם הפליץ והייתי בוטה מפני שזה באמת מקומם ונעלבתי בשמו וגם בגלל שאין לי מסננת ואני פשוט אומרת את כל מה שאני חושבת. בכל מקרה מה שלמדתי מהפרשה העגומה הזו הוא לא לדבר בתקשורת על אף אחד חוץ מעצמי מפני שאי אפשר לדעת מה יכניסו לכתבה ובאיזו צורה יערכו את זה,אני בטוחה דרך אגב שזה בדיוק מה שגקו למד...

I מ י ר ב I

New member
כ"כ ראו שזה ערוך...

ושלא שידרו את כל מה שאמרת... חבל מאוד שזה מה שהם עושים ולא מתמקדים בעיקר אלא,רק ברכילות!!! תמשיכי לעשות מוסיקה טובה,אנחנו מחכים לתקליט בקוצר רוח!!!!! שנה טובה!!!!!!!!!!

viko222

New member
../images/Emo24.gif מירי../images/Emo99.gif

איזה כיף שנכנסת לפורום :] והכי טוב לא לדבר על אחרים ובטח לא בתקשורת! וכמובן לא לדבר על בריטני

עדי C

New member
תקשורת...

יכולה להיות מחבקת ומפרגנת, ויכולה לעוות על-מנת לשרת מטרה מסוימת...
ככה זה. אנחנו לומדים את זה כל יום מחדש... בכל אופן, תודה שנכנסת, שנה טובה ומתוקה

שנ"ט מירי ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

השם הנרדף לתקשורת הוא תשקורת ואם דברים טובים על אנשים היו מעניינים לא היינו במצב הזה היום. מאחלת לך הצלחה בדיסק, בחיים והמון איחולים לשנה החדשה. ותמסרי גם לאורי
יעל

מירי יקרה..../images/Emo85.gif

היי.. קודם כל, מה נשמע? סתם שתדעי, אני גם "העוגייה של דפנה" וגם "נונה מסיקה". כן, יש לי הרבה כינויים בתפוז, זה קצת מסבך, אבל לא נורא. בקשר לג'קו.. אני בטוחה שערכו את זה, ואני בטוחה שמה שאמרת זה לא איך שהראו בגיא פינס, באמת. רק עצה קטנה...אל תריבי את המלחמות לא של רמי קליינשטין ולא של אף אחד
זאת העצה הכי טובה והכי שימושית שאני יכולה לתת לך... תחשבי על זה
. שתהיה לך (ולאורי
) את השנה הכי טובה והכי מתוקה
בעולם
אוהבת ומתגעגעת המון..
שלך תמיד, נועה.

hilali1

New member
אין לך על מה להתנצל ../images/Emo24.gif

אמרת מה שאמרת, ערכו איך שערכו, הוציאו מההקשר, לא ביג דיל. זו התקשורת. אין מה לקחת את זה קשה כל כך - לא את ולא אנחנו. חבל להתעסק בזוטות ולהוציא על זה את האנרגיות
יהיה טוב

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif

את לא צריכה להצדיק את עצמך, זה מובן
ובאמת לא כדאי לדבר על אנשים אחרים בתקשורת אלא אם כן בדקת מראש עם דף ועט שאין שום דרך לעוות את זה

הילה 201

New member
מירוש...

היי, מה שלומך? איך את מרגישה? שתהיה לך שנה טובה ומאושרת עם כל מה שאת מאחלת לעצמך ואפילו יותר. אוהבת, הילה בנארי (201)

איריס מ

New member
../images/Emo51.gif מירי ../images/Emo140.gif

צודקת זו בהחלט פרשה עגומה שיצאה מפרופורציה, ברור לגמרי שהתקשורת ערכה את הדברים שנאמרו על-ידך ועל-ידי אמנים נוספים... מה שבטוח זה שהפרשה הזו לא תסתיים אם כל אחד ימשיך להגיב על הנושא הזה למרות שהנושא מקומם התקשורת חוגגת על העניין, לטעמי הנושא כבר מאוס מיצה את עצמו ויצא משליטה, למרות שהיו דברים שלא היו צריכים להיאמר ומקווה שכל מי שנוגע בדבר למד את הלקח. מסכימה לגמרי שלא כדאי לדבר עם התקשורת על אף אחד חוץ מעצמך (נושא מעניין ואהוב בהחלט
) , מירי תודה שאת משתפת אותנו בדברים שנאמרו מסכימה לגמרי שרמי קליינשטיין זמר ויוצר ענק
ומגיע לו כבוד. מאחלת לך ולאורי שנה טובה, מוצלחת, מתוקה ומבורכת, שיהיו תמיד בשורות טובות ומשמחות

מירי:]]

אחח אחח אוףף את כ"כ צודקת! מסכימה עם מה שאת אומרת... זה כמו שילדים צכים לתת כבוד למבוגרים... שנה טובה

אני מבינה שאת עוקבת,

האמת לא כ"כ התעמקתי בזה ראיתי את הכתבה ואמרת מה שאת חושבת את לא צריכה להסביר, כל אחד והדעה שלו... שתיהיה לך שנה טובה
דניאל.

perrinat

New member
אין ספק שזה מעצבן

שעורכים את הדברים שאת אומרת, וזה מתסכל שמוציאים דברים מהקשרם ושלא מבינים אותך כמו שהיית רוצה שיבינו. מצד שני תראי איזה כיף שיש לך פורום שאת יכולה להסביר בו את מה שרצית להגיד, ואח"כ לקבל כ"כ הרבה אהבה. אז מי אמר שלא יוצא מזה משהו טוב?
[ואני עדיין חושבת שג'קו צריך לגזור ציפורניים ויפה שעה אחת קודם. אבל גיא פינס לא ממש שואל אותי...
]

Rachel47

New member
אחרי השער ב"לאישה"../images/Emo15.gif

הוא כבר ישאלזה עוד יגיע

למעלה