שלום לכולם ושבת שלום!

צלם צבXי

New member
שלום לכולם ושבת שלום!

אני חדש בפורום הזה.... אשמח להכיר את כולכם !!! היו לי 3 התקפים בחיים... אחד לפני 3 שנים, אחד לפני שנתיים- שאז התחלתי את הטיפול התרופתי (דפלפט) ואחד בשבוע שעבר! אני קצת מתבייש בזה וקשה לי עם העובדה שאני חולה במחלה הזאת! רק אחרי ההתקף האחרון התחלתי להרגיש שאני צריך לדעת יותר על המחלה... חוץ מזה.. סתם לידע כללי... אני בן 19 וחצי, מבאר שבע, חייל במוזיאון חיל האוויר (צלם צבאי) אם לא שמתם לב :)... שיהיה לכולכם שבת שלום!

../images/Emo140.gifאהלן../images/Emo45.gif

אתה צריך להיות גאה בעצמך על שהתגיסת לצה"ל ועל התפקיד המיוחד שיש לך בצבא,אני בטוחה שאתה עוד תגיע רחוק בחיים,אל תיתן לאפילפסיה להפריע לך,תלמד להתמקד בדברים החשובים בחיים ולצעוד קדימה בגו זקוף! אני תמיד אומרת שצריך להתבייש לגנוב,מחלה זאת לא בושה... שבת שלום גם לך
:)

topsoul 360 out

New member
באמת שאין במה להתבייש

זה לא שזו מחלה נוראית שגורמת לאנשים להתרחק, ואפילו להיפך, הרבה פעמים אנשים שלא ידעו שיש לי אפילפסיה התחילו להתעניין ולשאול אותי על זה. בסה"כ זה לא נוראי, לומדים לחיות עם זה וגם להשתעשע בזה. ("אחרי הכל, דה וינצ'י, ואן גוך, יוליוס קיסר ועוד הרבה מפורסמים עתיקים היו חולי אפילפסיה. נולדתי לזה"
)

מסודי17

New member
הם באמת היו חולי אפילפסיה?

כשהייתי אצל הנוירולוג ראיתי תמונה שלהם והיה רשום מתחת על האפילפסיה . איך בשנים ההם התייחסו לאפילפסיה בכלל ?

topsoul 360 out

New member
אכן..

לא יודע איך התייחסו לאפילפסיה בשנים ההם..בסה"כ ראיתי פרסומת של טופמקס בחדר המתנה לנוירולוג

למעלה