שלום לכולם ושבוע טוב

• פותח הנושא dusa
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

dusa

New member
שלום לכולם ושבוע טוב ../images/Emo140.gif

שלום לכולם ושבוע טוב

אני התפטרתי מעבודתי לאחר שנה ותשעה חודשים. בעיקר עקב שחיקה (עבדתי עם ילדים ונוער בסיכון) בנוסף גם בגלל שחשתי סיכון בעבודה ןשאיני מוגנת מפני אלימות הילדים והנוער כלפי (וכלפי מדריכים בכלל). בנוסף אני בעלת תואר אקמאי של עובדת סוציאלית אך העבודה לא היתה במקצוע אותו למדתי. שאלתי היא: האם אני זכאית לדמי אבטלה? כיצד אולכ לברר את זכויותיי מהביטוח הלאומי? וכל מידע אחר שיכול לעזור.... תודה, דוסה.

מכיוון שאת התפטרת, את תהיי זכאית

שלום לכולם ושבוע טוב

אני התפטרתי מעבודתי לאחר שנה ותשעה חודשים. בעיקר עקב שחיקה (עבדתי עם ילדים ונוער בסיכון) בנוסף גם בגלל שחשתי סיכון בעבודה ןשאיני מוגנת מפני אלימות הילדים והנוער כלפי (וכלפי מדריכים בכלל). בנוסף אני בעלת תואר אקמאי של עובדת סוציאלית אך העבודה לא היתה במקצוע אותו למדתי. שאלתי היא: האם אני זכאית לדמי אבטלה? כיצד אולכ לברר את זכויותיי מהביטוח הלאומי? וכל מידע אחר שיכול לעזור.... תודה, דוסה.
מכיוון שאת התפטרת, את תהיי זכאית
לדמי אבטלה רק לאחר תקופת המתנה של 90 יום. עליך להרשם כבר עכשיו לא לחכות אולם הזכאות תחל רק בתום 90 הימים. בקישורי הפורום תמצאי קישור לאתר ביטוח לאומי שם תוכלי לעיין בזכאות לדמי אבטלה.

שיר ורד

New member
אם התפטרותך היתה קשורה באופן

שלום לכולם ושבוע טוב

אם התפטרותך היתה קשורה באופן
ישיר למקרה של אלימות כנגדך או כנגד מדריך אחר, פנית למעסיקך בבקשה לספק אבטחה למניעת השנות של מקרי אלימות כאלו והמעביד סרב או לא יכל לספק הגנה כזו, ונמקת את התפטרותך בכך שאת חשופה לאלימות, אזי את לא צריכה להמתין 90 יום וזאת מאחר והתפטרת בנסיבות אשר אין לצפות מהעובד להמשיך ולעבוד. למרות האמור לעיל, ביטוח לאומי יודיעו לך שעלייך להמתין את אותם 90 יום. תוכל לבטל את החלטתם ע"י ערעור עליה ואם זה לא מספקי בתביעה בבית הדין לעבודה. אבל, כדיח לקבל בפועל את התשלום בגין תקופה זו, עליך להתיצב בלשכה כאלו אושרה תביעתך מלכתחילה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה