שלום לכולם ושאלה

tehila13

New member
שלום לכולם ושאלה

אחרי התלבטויות רבות , דליים של דמעות,שעות של שיחות החלטתנו להתגרש. להתגרש בלי מלחמות ,נשארים חברים והורים לשני ילדים קטנים. השאלה שלי היא כזו : מה התהליך במקרה כזה. כי אין לנו צורך בבית משפט. הולכים לעורך דין או סוגרים הכל ביננו? ועוד שאלה האם יש פה מישהואו מישהי עם ילדים במשמורת משותפת.רציתי לשמוע עד כמה זה איפשרי ואיך הילדים מגיבים.

bibi12

New member
הרבה

שאלות.....מעט מאד אינפורמציה...... לא חייבים עורך דין..... פותחים תיק ברבנות...... מכינים הסכם בין הצדדים שכולל......רכוש....כסף....מזונות....(אם יש צורך....במידה ומשמורת משותפת יכול להיות שלא יהיה מזונות.....במידה והגידול הוא משותף...)אבל עדיין יש לרשום השתתפות כספית על ההוצאות.......(בית ספר/גן/תיכון.....ספרים...טיולים...) טיפולי שיניים.... מישקפיים..... זמני לקיחת הילדים.... עם שינה....בלי שינה.... לקיחה מבית הספר/גן/תיכון...... זמני חזרה...... חותמים על ההסכם.....בדיון ברבנות מעבירים אותו לרבנות..... אם יש הסכם מלא לגרושין ע"י שני הצדדים ללא רצון בשלום בית......הגרושין יהיו דיי מהירים.....בערך 3-6 חודשים.... וזה על קצה המזלג..... לא לוותר ......לרשום הכל......בלי להתבייש.....מה שלא רשום...לא קיים..... חבל....אבל בהצלחה....

bibi12

New member
חבל....

מכיוון שאנשים בוגרים מקבלים החלטה......לחיות עם בן זוג.....לנצח........(שוכחים שבכתובה נאמר.....לטוב ולרע....) ואספר לך משהו......סוד הזוגיות..... אנשים במשך השנים משתנים.....גם הגבר וגם האישה...... בני 30 הם לא מה שהיו בני 20........בני 40 הם לא מה שהיו בני 30..... וכן הלאה...... סוד המשך הזוגיות..... להכיר בשינו שלך.....(במראה....רזה...שמן...כרס....קרחת....) להכיר בשינוי בן הזוג....... והכי הכי חשוב........לקבל את השינויים...... במידה ואחד הדברים המצויינים לא מתקבלים.....נגרמים...בגידות....ריבים....ועוד.... ולכן אמרתי חבל......חבל לפרק משפחה....הרי פעם אהבתם.....פעם הייתם מוכנים לעשות ה כ ל למען אחד השני......אז מה קרה???

אייל 401

New member
ביבי לאאאאאאאאאאאאאאא

שום תיק ברבנות ,מכינים הסכם אצל עו"ד או גישור (השני יותר זול משמעותית )מאשרים בבית משפט לעניני משפחה ורק אז הולכים לרבנות לפתוח תיק לעולם לא הפוך . במיקרה ההפוך מגדלי הזקנים עלול לשרבב עצמם לעניניכם הפרטיים .הם אחרונים !!!!!!!!!!!!!!!

bibi12

New member
אני

פתחתי תיק ברבנות לפני ההסכם....... ומכיוון שהרצון היה מוחלט.....שום רבנים לא התערבו......

bibi12

New member
מצטער.....

אני אחרי יום עבודה ארוך ומפרך.......(זוכר...התפטרתי) לא הבנתי למה אתה מתכוון.......

bibi12

New member
והסכם....

עשינו ללא גישור או עורך דין..... וגם נעמת עולה לא מעט כסף......כמה מאות שקלים..... שאם יש הסכמה חבל עליהם.....

../images/Emo45.gifצודק בהחלט

אבל באמת חשוב, למרות שאתם מתקשרים טוב לנסח הסכם שיכלול את הכל, כי אין לדעת מה יוליד יום. לגבי משמורת משותפת - מאוד מומלץ להורים שמערכת היחסים בינהם טובה ובטוחים שתשאר כך גם אחרי הגירושין. כאשר יודעים ששום רגש,קנאה או סיבה אחרת תגרום להם לפעול שלא בהגיון ולשים את הילדים לא בראש סדרי העדיפויות. קחו בחשבון שמשמורת משותפת מחייבת אתכם לגור אחד ליד השני כל החיים. ואומר - שכל אחד מכם יוכל להקים משפחה משלו וילדיכם המשותפים ישהו בשני בתים במהלך שבוע אחד. לכן חשובה פה התקשורת הטובה בינכם, ההבנה, הבגרות והרצון למזער את הנזק שנגרם לילדים כשהורים נפרדים. מומלץ, אבל דורש הרבה. לגבי מזונות - תקבלי חצי ממזונות במשמורת שלך. בהצלחה

bibi12

New member
זה הלא פייר

למה לאישה מגיע מזונות....ואילו גבר לא מגיע לו..... אני לקחתי את הבן אלי לגידול.....ולפי החוק...לא מגיע לי מזונות..... למה???? למה משמורת משותפת....עדיין מגיע לאישה מזונות.....על מה ולמה...???

תפסיק להתבכיין

קיבלת את הבן שלך, עוקבת אחרייך כמה אתה אוהב אותו. זה הכי חשוב. תראה, בגן עדן אנחנו הנשים קיבלנו עונש לסבול בלידה. ואתם לעבוד ולפרנס. מבטיחה לשלם מזונות לגבר הראשון שיעבור בשלום לידה.

bibi12

New member
קיבלתי

את הבן מרצון....והמון המון אהבה..... ואני לא מדבר עלי ספציפית...... אני מדבר כללית על חוק...... ועדיין לא הבנתי ולא הסברת לי..... משמורת משותפת.....חלוקה שווה בהוצאות.....חלוקה שווה בזמן הילדים... למה מגיע עדיין מזונות.......

כי חלוקה משמעותה חלק אולי

ולא שלם. הילד נמצא אצל האם חצי שבוע. חצי שבוע אוכל, צריך מקום לישון חצי שבוע, צריך לפרנס אותו חצי שבוע. במשמורת בלעדית זה שלם. מה לא ברור

bibi12

New member
ומה עם האב????

לא צריך לתת לילד אוכל חצי שבוע......???

נו ב'מת

וכשיש משמורת בלעדית לאם, אתה לא שואל למה הוא צריך לשלם לה.כי ברור לך למה נכון?! ברור לך שכשהיא מקבלת משמורת בלעדית הוא צריך לשלם מזונות. וכשהוא מקבל משמורת בלעדית היא לא צריכה לשלם(עונש גן עדן זוכר). והגיוני ביותר שבמשמורת משותפת תקבל חצי מהסכום של משמורת בלעדית. משותפת = חצי חצי = חצי שלה חצי שלו וברגע שהיא מהווה חלק מהשותפות מגיע לה חלק מהמזונות. ביבי...אני עייפה לא יודעת איך להסביר לך עוד סמן לי שהבנת

bibi12

New member
חבל.....

שאת לא מבינה.......ברןר שאת פמניסטית...... I REST MY CASE

למעלה