שלום לכולם ושאלה

גברת דפ

New member
אני שהיה יותר גדולה..

אני יעשה קעקוע :] ואני יחשוב הרבה זמן לפני שאני יעשה אותו אני יחשוב מה אני רוצה

נירית 88

New member
תראי

קודם כל זה לא אני , זה אחי. יש לו כבר עשרה קעקועים אז כנראה הוא יודע מה הוא עושה ומה הוא רוצה. חוץ מזה זה הקעקוע שבא לו לעשות, אז שיהיה לו בכיף. אני גם יש לי קעקוע אחד והוא מקורי, אז מה. כל אחד הבוס לגוף של עצמו ותודה על התמונות

aniviel

New member
אוקי...

אבל תגידי לו שחבל, שכמה שג'וני דפ מדהים והכל (
) הוא עלול להצטער על זה. שום דבר נגד ג'וני, זה לא הקעקוע ההכי יפה שיש בעולם... אבל כנראה זה מסמל משהו בשבילו ואם זה לא מסמל משהו בשביל אח שלך אז חבל שהוא סתם יקלקל את הגוף שלו שיעשה קעקוע עם קצת יותר סמליות

WallFlower

New member
../images/Emo24.gif קעקועים זה ממכר, הא?

אני מפחדת לקום עוד 10 שנים ולהיות מקועקעת לגמרי
אפשר לשאול מה יש לך?

aniviel

New member
יש לי...

קצת מתחת לצוואר קעקוע בסינית שאומר HAPPINESS ועל זרוע ימין קעקוע באלפית (QUENYA) שאומר ESTEL שזה 'תקווה'
אני רוצה לעשות עוד אחד, של המזל שלי.. אריה וכל פעם אחרי שאני עושה אחד אני אומרת לאימא שזה האחרון... אה, ברור חח איזה לך יש?

אני רוצה לעשות שניים

שוקלת לעשות עיצוב שלי של גריפין קלטי, המשמעות אישית :) ועל הקרסול אני רוצה עוד משהו קטן שציירתי

WallFlower

New member
אלפית! מגניב!

יש לי חד קרן על קרסול ימין וצמיד+פרפר מסביב לקרסול שמאל... ואני בונה על משהו גם קצת מתחת לצוואר...אני נורא אוהבת שם... אני קיטשית לחלוטין...
אפילו ראיתי פעם בסלבריטי דאת' מאץ' שהיה איזה סלבריטאי נשי כזה שהוריד חולצה והיו לו קעקועי בנות של פרפרים וחדי קרן... אבל אני לא קיטשית!
ואני לא בת!

aniviel

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

אני רוצה שידיד שלי יצייר לי ציור יפה של אריה ולעשות קעקוע של זה על הקרסול... ולמה אריה? כי זה המזל שלי חח

*סוגדת לך ולזאת שמתחתייך*

אם אני אעשה קעקוע אהפוך להומלסית. אמא תעיף אותי בלי כל רגשות אשמה /= אני צריכה לארגן לי דירה ורק אז לקעקע את גופי ביצירת אומנות יפייפיה :]]

aniviel

New member
חח ../images/Emo6.gif

אימא שלי אמרה לי "טוב, תעשי קעקוע אחד, אבל שיהיה קטן ושיהיה יפה" אז עשיתי... ואז אמרתי לה "וואי אימא, אני רוצה עוד אחד!" והיא אמרה "לירון, אמרתי רק אחד!" אז אמרתי "נווו רק עוד אחד! אחרון! באמת!" אז היא נתנה לי ועשיתי עוד אחד... ועכשיו כבר הצלחתי לשכנע אותה שתיתן לי לעשות עוד אחד

יווווו ../images/Emo12.gif

אצלי זה בערך ככה - "אמא,אפשר לעשות קעקוע?" "אפשר הכל,לא? אבל תקחי בחשבון שלא יהיה לך לאן לחזור." בעיקרון אני בטוחה שאם אני אעשה היא לא תעיף אותי,אבל תהיה מריבה ענקית, ואין לי זין לזה..לעת עתה.. חוצמזה שאני רק בת 14 וחצי.. אז..בעוד שנה וחצי גג תהיי בטוחה שאקעקע את עצמי :]

aniviel

New member
חח טוב תשמעי..

אני עשיתי את הקעקוע הראשון שלי לפני שנה וקצת ואני בת 18 אז יש הבדל
אח שלי בן 14 וחצי והוא רוצה לעשות קעקוע ולא נותנים לו עדיין.

WallFlower

New member
אני חייבת להשוויץ ../images/Emo9.gif

אימא עשתה איתי קעקוע כשהייתי בת כמעט 15 ו9 חודשים או משהו... אימא אוהבת קעקועים ואני אוהבת אימא שאוהבת לתת לי לעשות קעקועים
אנד אוף שוויצינג סליחה

למעלה