שלום לכולם ושאלה

נירית 88

New member
שלום לכולם ושאלה

היי יש לי בקשה קצת מוזרה אבל בכל זאת. אח מאוד רוצה לעשות קעקוע כמו שיש לג'וני, של הציפור שיש לו על יד ימין. הבעיה שאנחנו לא מוצאים תמונה נורמלית שרואים בה טוב את הקעקוע. אז מישו פה יכול עזור נודה לו מאוד תודה

WallFlower

New member
אפשר לשאול למה?

קישור (יש תמונה יותר טובה ויש פחות) פעם היה עמוד מסודר של הקעקועים...אבל הוא לא עובד

WallFlower

New member
ומנצלשת - מה זה הקעקוע הזה?

אני ידעתי עליו? כי אני זוכרת שתמיד ספרנו את - האינדיאני הוינו המשולש ג'ק לילי רוז בטי סו 3 על היד 3 על האצבע (המלבנים ז"א) הראש עם הסימן שאלה אני שוכחת משהו, נכון? ועכשיו יש את זה! אני זוכרת את התמונה שיש כשהוא עשה את זה... אבל מה זה? ממבט ראשון זה נראה כמו סימן של פיראטים ועכשיו זה נראה כמו פירמידה עם משהו עלייה וכיתוב למעלה שזה כמו הקעקוע המשולש!

adi2121

New member
אמממ בטי סו הו ?

וכרגיל , באנגלית זה נשמע יותר טוב

WallFlower

New member
משהו כזה חחחחחחחחחחחחחחחח

הייתי מודעת שהוא שם אבל לא ידעתי מה כתוב בו
ואני אכן מסוממת.

adi2121

New member
חחחחחחחחחח

תראו , במקום וונסה הייתי נורא מתעצבנת אם הג'וני שלי היה משאיר את הקעקוע של ווינונה על היד , והייתי מכריחההההה אותו להוריד את זה .וגם את החולצה :p או סתם קונה מגן זיעה להסתיר את זה ואז מוכרת אותו תמורת 223452 מיליון דולר באי ביי

אני איתך

קעקוע זו אומנות גוף וזה דבר נורא אישי זה איך שבן אדם בוחר לייצג את עצמו ולבטא את הרגשות שלו. אני גם לא בעד לבחור עיצוב קיים לקעקוע אני מעצבת לעצמי את הקעקוע העתידי שלי :)

WallFlower

New member
אני חושבת שאם זה מדבר אלייה אז זה

בסדר איכשהו... אבל לא הייתי חולמת על ממש להעתיק קעקוע...

WallFlower

New member
בתור מקועקעת אני יודעת שזה חשוב

להיות מקוריים והכל אבל אני גם יודעת שהסיכויים שלי למצוא קעקוע שיהיה שלי פרטי הם מאוד נמוכים בהתחשב בעובדה שאני לא מציירת עד כדי כך טוב ואין לי אמצעיים לשלם לבנאדם שיצייר לי קעקוע... ובכל זאת, אני בחרתי את שני הקעקועים שלי מתוך הספרים במקום, והעובדה שהם לא מקוריים, בכלל לא גרמה לי להרגיש שהם פחות משמעותיים בעיני. המשמעות שעומדת מאחוריהם היא שחשובה לי והעניין שאולי אני אפגוש מישהו הם קעקוע דומה הוא בהחלט שולי, כי אין סיכוי שאני אפגוש מישהו עם משמעות שדומה לשלי.

aniviel

New member
בלי להעליב אף אחד...

אני מקווה שאת לא מתכוונת לעשות את הקעקוע בגלל של'ג'וני דפ יש אחד' כי זה פשוט קצת פתטי. לעשות קעקוע בגלל שלשחקן שאת אוהבת יש את אותו דבר זה מה זה מאעפן, כי את לא יודעת אם פתאום תתחילי לאהוב שחקן אחר וטפו טפו טפו ג'וני יעלם וכבר לא יוציא סרטים... אי אפשר לדעת! אולי תפגשי אותו והוא יהיה כזה מגעיל אליך שבכלל תשנאי אותו... ואני אישית, יש לי 2 קעקועים ואני מתכוונת לעשות עוד אחד, אני עושה רק קעקועים שאומרים לי אישית משהו, שיש להם משהו מיוחד בשבילי, מה בדיוק ציפור על יד ימין תגיד לך אין לי מושג. ג'וני כנראה עושה את הקעקוע הזה מסיבות אישיות שלו, בכל מקרה לעשות את אותו דבר בלי שיש לזה קשר ריגשי בשבילך זה פשוט טיפשי. יום אחד זה יימאס לך ותאמיני לי שלהוריד קעקוע בלייזר זה כאבים לא נורמלים והרבה כסף. מצטערת שההודעה שלי לא הייתה מובנת בגרוש, אני עייפה אז אני כותבת מוזר חח

למעלה