שלום לכולם ושאלה

שלום לכולם ושאלה

שלום, אני פעם ראשונה בפורום הזה, ולכן אציג את עצמי: בעלת כלבה מסוג מעורב (90% בודר קולי ו 10% לא ברור) הכלבה מאוד אוהבת בני אדם, כלבים וכל מה שזז פחות או יותר (אפילו חתולים) לחלוטין לא תוקפנית, אבל בעלת מרץ רב היא בת שנה ו3 חודשים והיא פשוט "מפרקת" לנו את הבית: הסלון, נעלים, כל מה שנמצא בטווח פיה פשוט מושמד למדנו כבר להרים הכל למעלה, אבל היא פשוט הרסה לנו סלון שלם היא עושה זאת כשאנחנו לא נמצאים ואנחנו ממש אובדי עצות,ולכן לפני שאנו מקבלים סלון חדש חשבנו כמובן על אילוף, אבל האם אפשר למצוא מאלף אשר לאחר התשלום ישאר לנו וגם לכלבה מה לאכול (לא יקר, בקיצור) ? אנחנו גרים באזור השרון. תודה מראש!

שכחתי לציין...

לכלבה יש הרהב עצמות ומשחקים לרוב בבית, אנחנו גם לא מוכנים לסגור אותה בחדר, אבל כל החדרים בבית סגורים ולכן היא מסתובבת בסלון-מטבח-מרפסת

כ כ

New member
בעיה מוכרת

שאלה- האם הכלבה גם משחקת אם הצעצעוים שלה שאתם לא נמצאים או רק עם הרכוש שלכם?

כ כ

New member
הכלבה פשוט מענישה אותכם

סליחה על השירשור זה נקטע לי הכלבה פשוט מענישה אתכם על זה שאתם משאירים אותה לבד

היא משחקת

רק עם הצעצועים שלה כאשר אנחנו בבית היא לא מעיזה לגעת ברכוש שלנו כאשר אנחנו בבית אני מניחה שהיא מענישה אותנו על כך שאנחנו משאירים אותה לבד (אני ממש לא אוהבת להשאיר אותה לבד, אבל אין מה לעשות) השאלה, אם אילוף אכן יעזור במקרה הזה, רציתי להוסיף דבר מה - כאשר אנחנו יוצאים איתה לטייל ומשחררים אותה, היא לא נשמעת לנו כאשר אנו קוראים לה לבוא, וחושבת כי אנחנו משחקים איתה (רק לצורך הבהרה, זו כלבה שמקבלת הרבה פינוק, אהבה, ממש כאילו היא הילדה שלנו)

YaFL

New member
מצטרפים לבעיתך

ראו שאלה שהוספנו לפני דקה.

be_roo

New member
כמה המלצות שאפשר לנסות לבד

ואם לא יעזרו אז לפנות למאלף מקצועי. (לכלבה שלי היתה אותה בעיה, אצלנו אפילו לא עזר שסילקנו את כל החפצים, כי אז היא פשוט החליטה שאפשר לחכרסם את הקיר ועשתה חוק בגיר הגבס בקוטר של 10 ס"מ
) אמנם יש לה הרבה משחקים בבית, אבל אפשר לקחת עצם מאד טעימה, ולתת לה אותה רק כשאתם יוצאים מהבית. צעצועים נוטים להיות הרבה יותר מלהיבים כשהם חדשים. כמובן לזכור לקחת אותה חזרה כשאתם חוזרים הביתה. כדי להשאיר "טעם לעוד". אמנם אמרת שאתם לא רוצים לסגור אותה בחדר, אבל לעיתים אין ברירה. לא באופן קבוע אלא כחלק מתהליך. רוב הכלבים כשהם לבד בבית הולכים לישון, הבעיה היא בדר"כ ברבע שעה הראשונה כשאתם יוצאים. לקשור אותה לאיזור השינה שלה כדי שהיא תתרגל להרגע כשאתם אינכם. אופציה נוספת היא מחסום בד. זהו מחסום שמאפשר לכלב ספיק חופש לשתות אך לא לכרסם חפצים. אם לא יעזור, אז תצטרכו לבקש עזרה מקצועית.

למעלה