שלום לכולם ושאלה :)

NobbyTheLion

New member
שלום לכולם ושאלה :)

אהלן חבר'ה, מקווה שכולם מרגישים טוב :) אני חדש בתפוז, נרשמתי היום, ספציפית בשביל הפורום הזה האמת. אני אספר על עצמי קצת לפני שאני קופץ ישר לשאלה שלי. קוראים לי דניאל. אני מירושלים, בן 20. התגייסתי במרץ 08 ואני כרגע משרת בתור סמל צוות רגלי באיסוף קרבי. התחביבים שלי הם מוזיקה (מנגן גיטרה בערך שש שנים אני חושב), קולנוע, ספורט קרבי (אגרוף, MMA, אומנויות לחימה), איור, ספרות, כתיבה, גיימינג וספורט וכושר באופן כללי. נכנסתי לפוטבול בצורה רצינית בסביבות הדראפט האחרון, אבל תמיד אהבתי את הספורט, פשוט לא הייתי כ"כ עקבי. אני אוהד של הוייקינגס. השאלה שלי היא בקשר לליגה פה בארץ. לא מצאתי כ"כ הרבה פרטים באתר עצמו, אז הנחתי שבטוח יש פה אנשים שידעו קצת יותר. בעיקרון, רציתי לדעת כמה מסובך להתקבל כשחקן בליגה, מה התהליך והאם יש הגבלת גיל? אני מאוד רוצה להצטרף אחרי שאני משתחרר ואני מנסה לעשות את הבירורים האלה כבר עכשיו. הייתי שמח גם לשמוע משחקנים אם יש פה קצת על חוויות ואיך זה לשחק בארץ. תודה מראש חבר'ה, כל טוב :)!

Yo-man

New member
הי אריה (שם זמני)

את מגבלת (17) הגיל כבר חצית. יש בירושלים 2 קבוצות: הקינגס והליונס (תן לי לנחש לאיזו אתה נמשך יותר רק מהשם
) הקינגס התחילו השנה את דרכם בליגה, לליונס זו עונה שלישית. לא קשה להתקבל להיות שחקן, זה רק מצריך יכולות בסיסיות ואפשרות להגיע לאימונים. אנחנו עדיןם לא בשלב שאנחנו עושים דראפט, אבל כדי להתקבל לקבוצה אתה צריך לדבר עם המאמן. הקבוצות הירושלמיות מתאמנות במגרש קראפט, ליד גן סאקר, כל יום חמישי בערב. אם תגיע לשם תוכל להתרשם, להתרגש ולדבר עם מי שצריך. גם אם לא תשחק איתם השנה, תוכל אולי להשתתף בחלק מהאימונים, וכך לסלול את מקומך כשחקן פותח ולא כמחליף לשנה הבאה. שיהיה בהצלחה ואתה מוזמן לשאול שאלות נוספות אם יש לך. וברוך הבא לפורום

NobbyTheLion

New member
נשמע מצוין :)!

אדיר! תודה רבה על המידע, אחי :) בסביבות איזה שעה מתחילים האימונים? אני אשתדל לקפוץ פעם הבאה שאני יוצא בחמישי. אם זה יהיה בסדר מבחינת המאמן וזה, אני אשמח גם להצטרף לאימונים. שוב תודה רבה, עשית אותי מבסוט :)

royfr

New member
תיכנס שוב לאתר

ישנם למעלה את הלוגואים של הקבוצות. בפנים תמצא אנשי קשר של כל אחת מהקבוצות הנ"ל. ברר איתן מתי יש אימון, תגיע, תסתכל. רק תזכור דבר אחד, אם אתה מצטרף לקבוצה, אתה מחוייב לה, ותבדוק אם אתה יכול לעמוד בהתחייבויות הנ"ל. לא שמתי לב אם אתה, בתור חייל, תוכל להגיע לאימונים וכו'. אגב אם תגיע לאצטדיון, תראה שם מודעות לפעילויות נוספות של פוטבול בארץ, ברר גם עליהן. בהצלחה

NobbyTheLion

New member
על הכיפאק

תודה רבה :) בגלל שהיציאות שלי לא קבועות אני לא בטוח שאני אוכל להתחייב לקבוצה כל עוד אני בצבא... אבל שווה לבדוק לפחות.

meirhala

New member
רק תיקון.. זו השנה שנייה של הקינגס

הרבלס רק התחילו.. שנראה לי שגם הם מתאמנים (בינתיים) בקראפט

למעלה